2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Gunaydin kizlar ikili testimin sonucu cikmis ve doktorum kanimin yuksek çıktığını soylemis 34 yasindayim. Bir bilginiz varmi. 16.hafta gelsin bidaha kan versin demis. Kan yuksekligi ne demek catlayacam 16.haftaya kadar

inşallah pozitiftir bende idrarda çıktı sonra kan verdim pozitifti
Kan testi verdim canlarim sonucunu bekliyorum insallah hayirli haberler alirim idrar testinde ikinci cizgi silik cikti sizce hamilemiyimmmm

Bence çıkabilir.benim 4. Gün transferim yapılmıştı.7 veya 8. Gün idrarda çok silik çıkmıştı ama bana iki embriyo transfer edilmişti

Îns canim 1 saat sonra arayacaklar test sonucunu söyleyecekler bekliyorum

Benimde cook silik cikmisti erken kan verdim ve hic beklemiyodum ikincide olmadi diyodum esimle cay icmeye bi yere gectik haber bekliyodum aradim nedir test sonucu dedim 25.52 dedi hic unutamam artik o ani pozitif hamilesiniz deyince yanlislik olabilirmi demistimm ayyy o gunu tekrar yasadim rabbim insallah pozitif diye sevinmeni nasip etsin cnm hayirlisi olsun insallah :)

Canim bugun test günümdü zaten sabah eşim işe giderken kalktım tek çizgi eşimde merak ediyordu.tekrar yattim sonra 9gibi eşim aradı haırlan geliyorumm diye kalktim banyoya bir girdim ikinci çizgiyi gördüm hemen eşimi aradım hamileyim ben dedim ben bu anı cok hayl etmistim allahim devamini nasip eder inş herkesede yasatmayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…