- 8 Haziran 2013
- 57.145
- 151.736
- 898
Inşallah canım hayırlısı olsunSagol cnm benim ilgin icin teşekkür ederim insallah 3lu iyi cikar benimde hayirlisiyla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım hayırlısı olsunSagol cnm benim ilgin icin teşekkür ederim insallah 3lu iyi cikar benimde hayirlisiyla.
İns dahada artar canim p,tesi tekrr kan testi verecem allahim daim eder ins.Cok guzel cnm hayirli olsun benimde 80.66 cikmisti.
Takma kafana benimde yüksek çıktı salı günü 3 lü test yaptırcam inş o iyi çıkar testlere çokta itibar edip morel bozma ense ölçümleri daha önemli onlar normal çıktıysa Kaygı etmeTesekkur ederim cnm bu 16.haftada yapilacak olan test üçlü test sanirim. Kandaki beta-hcg yuksek galiba degilmi kanin yuksek cikmasi? Cnm kusura bakma sorular soruyorum ama endiseliyim....
Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahYasasinnnn hamileyimmmmm
Rabbim hamilelik haberini vermeyi nasip etsin inşallah :)Merhaba buraya daha öncede yazmıştım belki hatırlayanlarınız olacaktır. Tedavime başladım ve bitti bile neredeyse. Yarın yumilerim toplanacak saat 08:00'de hastanede olacağım. Benim için dua ederseniz çok mutlu olurum. Her topiğe yazıp dua dileniyorum. İnşallah bende aranıza katılıp, anne olma heyecanını tadabilirim. Herkese sevgiler...
Rabbim sana da bu güzel duyguyu nasip etsin insallah....Merhaba buraya daha öncede yazmıştım belki hatırlayanlarınız olacaktır. Tedavime başladım ve bitti bile neredeyse. Yarın yumilerim toplanacak saat 08:00'de hastanede olacağım. Benim için dua ederseniz çok mutlu olurum. Her topiğe yazıp dua dileniyorum. İnşallah bende aranıza katılıp, anne olma heyecanını tadabilirim. Herkese sevgiler...
Rabbim hamilelik haberini vermeyi nasip etsin inşallah :)
Rabbim sana da bu güzel duyguyu nasip etsin insallah....
Senin de ikiz Allah bağışlasın..nasıl kontrol oluyorsun çok mu zor erken doğum riski nasıl atlatılır..doktorun ne diyo napıyo biraz yardımcı olursan çok korkutuldum çünkümrvb canim benim de bu hafta karnimda cok ciddi sertlik vardi meger bu kasilmaymis. Dr.a gittim nst ye girdim bisey cikmadi. Rahim uzunluguna bakildi cok guzel cikti bisey yok dedi aynen magnezyum verdi. Ondan sordum ben de
allah gonlune gore versinMerhaba buraya daha öncede yazmıştım belki hatırlayanlarınız olacaktır. Tedavime başladım ve bitti bile neredeyse. Yarın yumilerim toplanacak saat 08:00'de hastanede olacağım. Benim için dua ederseniz çok mutlu olurum. Her topiğe yazıp dua dileniyorum. İnşallah bende aranıza katılıp, anne olma heyecanını tadabilirim. Herkese sevgiler...
İnşallah cnm guzel guzel artar degerin hayirlisiyla gelsin bebisler büyüsün gobisler :)İns dahada artar canim p,tesi tekrr kan testi verecem allahim daim eder ins.
Canım hayırlı olsun benimde ikiz strese girmissin sakin ol Allahın izniyle sağlıklı hamilelikler geçiriyoruz burada ciddi sıkıntı yaşayan olmadı bildiğim kadarıyla sadece biraz daha dikkat etmek gerekiyor biraz yogun hamilelik yasiyoruz hepsi o kadar şimdiden erken doğum kaygisina girme canım doktorunla irtibatini kesme yonlendirmelerine dikkat et o kadar kötü senaryolara da itibar etme canım Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alicaz inşallah hamileliginin tadını çıkarSenin de ikiz Allah bağışlasın..nasıl kontrol oluyorsun çok mu zor erken doğum riski nasıl atlatılır..doktorun ne diyo napıyo biraz yardımcı olursan çok korkutuldum çünkü
İnş canım yaaİnşallah cnm guzel guzel artar degerin hayirlisiyla gelsin bebisler büyüsün gobisler :)
hayırlı olun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin normal bence benim de bi hafta önden gidiyo ultrasonda iyi bişe hatta geride olmasın da ileri olsun
doğru söylüyosun canım teşekkürler bu arada.. bi de bişi sorcam bugün karnımda adet sancısı gibi bi ağrı var sizde de oluyo mu acaba rahim büyüdüğü için mi ağrı oluyo ?
allah gonlune gore versin