Üzme kendini olumsuz düşünme dua et ve bol bol dinlen bebişin bırakmıcak İNŞLLHArkadaslar az önce doktordan gwldim rahim agzi 26 mm oldugu icin erken dogum riskim varmis heyet raporu verdi umarim bebek 28. Haftaya kadar anne karninda kalabilir yoksa hayatta kalması zor dedi. Cok mutsuzum daha dün birsürü alisveris yapmistim oğluma ya beni erkenden birakirasa
Canim uzulme bosu bosuna. Birak kisalmayi rahimde acilmayla bile kac ay goturenler var. Benim gecen hafta karnimda sertlikler olustu. O sertligin kasilma oldugunu bile bilmiyordum dusun cok rahatsiz olunca dr.a soyledim korktu hemen cagirdi. Cok erken baslamis kasilmalarin diyince tel.de ben de korkmaya basladim. Arastirdim netten. Yine kk daydi sanirim konu kadinin 2 cm acilmasi olmus dusun. ustelik 20. Haftada baslamis dusun. Onu ilac vererek normal haftasinda dogum yaptirmislar daha bir suru ornekleri var. haftana dikkat etmedim kacinci haftadasin.Arkadaslar az önce doktordan gwldim rahim agzi 26 mm oldugu icin erken dogum riskim varmis heyet raporu verdi umarim bebek 28. Haftaya kadar anne karninda kalabilir yoksa hayatta kalması zor dedi. Cok mutsuzum daha dün birsürü alisveris yapmistim oğluma ya beni erkenden birakirasa
www.butikbebe.com canım google da arat çıkarC A N O canim instagramda hangi butik bebe bir suru var cunku
Evet çok güzeller gerçekten ama eşim internet alışverişine karşı malesefCanım ben de bugün internetten alışeeriş yaptım o sitede vardı bunlar ve resmen ağzımın suyu aktı çok güzeller hepsi...
Canım inşallah öyle bir şey olmayacak. Bebeğin seni bırakmayacak. Rabbim bebeğini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArkadaslar az önce doktordan gwldim rahim agzi 26 mm oldugu icin erken dogum riskim varmis heyet raporu verdi umarim bebek 28. Haftaya kadar anne karninda kalabilir yoksa hayatta kalması zor dedi. Cok mutsuzum daha dün birsürü alisveris yapmistim oğluma ya beni erkenden birakirasa
Canım dinlen hiç kalkma meryem süresini okumaya birde her gün ya mübdi ismini zikret dualarımızdasın
Üzme kendini olumsuz düşünme dua et ve bol bol dinlen bebişin bırakmıcak İNŞLLH
kizlar hepinize teşekkür eserim duayla bebegim benimle kalacak inşallah elden bisey gelmez rabbim bilir adanada cansun demir e gidiyordum an itibariylw bu dokturuda birakiyorum ilgisiz saygisiz adamin teki hic durumla ilgilenmedi bile bide üstüne tersledi Allah doktorunda iyisine denk getirsin valahi ne diyeyimCanim uzulme bosu bosuna. Birak kisalmayi rahimde acilmayla bile kac ay goturenler var. Benim gecen hafta karnimda sertlikler olustu. O sertligin kasilma oldugunu bile bilmiyordum dusun cok rahatsiz olunca dr.a soyledim korktu hemen cagirdi. Cok erken baslamis kasilmalarin diyince tel.de ben de korkmaya basladim. Arastirdim netten. Yine kk daydi sanirim konu kadinin 2 cm acilmasi olmus dusun. ustelik 20. Haftada baslamis dusun. Onu ilac vererek normal haftasinda dogum yaptirmislar daha bir suru ornekleri var. haftana dikkat etmedim kacinci haftadasin.
Aaaa çok güzel canım eline emeğine sağlık. Maharetli bir hanimsin maşallah
Kıskanıyorum vallaEki Görüntüle 1367141 bunlarda paşanın yelekleri anneciğinin ellerinden kalpli olanı giydirirmiyim bilmiyorum
canım mesajını şimdi gördüm çok büyük geçmiş olsun. bence de başka bi dr a daha git ilgisiz gelmiş madem.. Allah korusun hepimizin bebeciklerimizi bol bol dinlen ve dua et.. bizlerinde dualarımızdasın.. bende sağlık güvencemiz olmadığı halde başta daha ilgili olur diye özele gitmiştim kanamam olduğunda fırça yedim kadından şimdi sağlık güvencemizde var devlete gidiyorum daha iyi bu dr um.. amin.. hepimizi iyilerle karşılaştırsın güzel Allahım..kizlar hepinize teşekkür eserim duayla bebegim benimle kalacak inşallah elden bisey gelmez rabbim bilir adanada cansun demir e gidiyordum an itibariylw bu dokturuda birakiyorum ilgisiz saygisiz adamin teki hic durumla ilgilenmedi bile bide üstüne tersledi Allah doktorunda iyisine denk getirsin valahi ne diyeyim
sende annenden şanslısın canım. kıskanma yanii benim annemde daha önce de demiştim düğme dikmeyi beceremez kaldı ki oturup torununa bişeler örsünKıskanıyorum vallaben bilmiyorum örgü. Dantel falan yaparım da annem ören bayan gibi sağ olsun yapıyor
Iyi yapıyor teyze bir aileye bi ören bayan yetersende annenden şanslısın canım. kıskanma yanii benim annemde daha önce de demiştim düğme dikmeyi beceremez kaldı ki oturup torununa bişeler örsünemeklisi geldi hala çalışıyo sıkılırım ben evde diye. ama mayıs gibi ayrılcam dedi o da bişe torunu ve benim için fedakarlık yapcak
amin arkadaşım amin... bizim halimizden anlayabilecek anlayışlı insanlar çıksın karşımıza her zaman... bebeğine de bişey olmaz Allahın izniyle bol bol dua edelim .....kizlar hepinize teşekkür eserim duayla bebegim benimle kalacak inşallah elden bisey gelmez rabbim bilir adanada cansun demir e gidiyordum an itibariylw bu dokturuda birakiyorum ilgisiz saygisiz adamin teki hic durumla ilgilenmedi bile bide üstüne tersledi Allah doktorunda iyisine denk getirsin valahi ne diyeyim
ay bu çok güzelmiş .... patchwork gibi bişey mi bu acaba ya da aynı şey mi ikisi bilemedim ama çok kullanışlı olur bu bebeğinin doğacağı mevsim itibariyle :):) güle güle kullansın yakışıklı oğlun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?