- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 35
kızlar ben çok fena kaşınıyorum göbeğimin altı bi de bacaklarım çook kötü kanattım hep kaşımaktanbirde göğüs uçlarımı çok hafifçe sıkınca acayip bi sıvı geliyo renksiz bişe ama çok gelmeye başladı... hastaneye gidemiyorum herkes gülüyo dalgaya alıyo beni çok gidiyorum diye bunları yaşayanlar var mı aranızda. birdeee bu bebişlerin hareketlerini ne zaman hissedcez bi fikri olan var mı ya. elim karnımda saatlerce bekliyorum konuşuyorum oğlumla filan ama tınlamıyo bile beni eşimde takılıyo kız halaya oğlan dayıya çekermiş diye.. benim kardeşim çok gamsızdır dünya yansa umrunda olmaz dayısı kılıklı filan diyo sen burda kendini yırtıyosun hareketini hisedeyim diye adam içerde yayıldı keyfine bakıyo diyo.. inşallah iyidir paşam... o iyi olsunda tek başka bişe önemli değil aslında
canım ben tüp bebek yaptırdığım hastanede yaptırdım tedavi ücreti 50 TL verdim ikili test tahlili için de 40 TL ücret aldılar bu kadar :) zaten ölçümleri hemen yaptı doktorum kan tahlili de aynı gün ya da en geç ertesi gün çıkıyor..Merhaba kızlar,
2li test ne kadar tutuyor? Sizler nerede yaptırdınız? Ne kadar za manda sonuç çıkıyor?
canim ayni durumdayiz 5 ay+ 40 gun , 4 ay+40 gun diye diye gidiyoruz bakalim. Bizimki 40 gunu bilmiyormus duyunca nasil hayal kirikligina ugramisti anlatamam. Keske o yuz ifadesini olumsuzlestirebilseydim diyorumvebahargeldi tşk ederim canm ilgine progestan kullanmıyorum. ilişki zaten yok kocacığım ayları sayıyo artık yazık bu oğlan şimdiden göz koydu sana elimden alıyo seni babasına bırakmayacak diyo bende diyorum 8 yıldır seni sevdim seninle ilgilendim sıra oğluşumda diyorum elimi bile sürmem zaten artık göğüslerime herkes aynı şeyi yazmış
ne guzel cok sanslisin git gor minigini masallahbenim kalbim çoook temiz yaa annem aradı şimdiiikaşıntılarımı söylemiştim anneme dr uma söylemiş. gelsin ben o kaşıntılarına bi ilaç yazayım demiş. bi de bayadır gelmiyo gelsinde bi de bebişi göstereyim özlemiştir demiş dr da benim çocuk için çabalarımı filan en başından biliyo halimden anlıyo saolsun. zaten dr a da söylüyorum ya ben çok özlüyorum bebişi hep görmek istiyorum bu ultrason cihazından keşke evde de olsa demiştim yemek arasında da konuşmuşlar annemle dua edin kızlarrr herşey çook güzel olsn inşallah.. tabi hepimiz için 3 gibi gidcem
Teşekkür ederim cevabın için canım.canım ben tüp bebek yaptırdığım hastanede yaptırdım tedavi ücreti 50 TL verdim ikili test tahlili için de 40 TL ücret aldılar bu kadar :) zaten ölçümleri hemen yaptı doktorum kan tahlili de aynı gün ya da en geç ertesi gün çıkıyor..
canım ben devlet hastanesine gidiyorum kontrollere o yüzden 2li test de orda yaptırdım ölçümleri hemen yaptı dr ayrıntılı ultrasona bile göndermedi pozisyonu uygun ense kalınlığı ölçümüne dedi. kanı da aldılar iki hafta sonra çıktı sonucum. devlet olduğu için fazla bekledim sanırım . ayrıca bi ücret de ödemedim.Merhaba kızlar,
2li test ne kadar tutuyor? Sizler nerede yaptırdınız? Ne kadar za manda sonuç çıkıyor?
Inşallah bişey olmayacak canım ama göğsünden sıvı gelmesini bilemiyorum bi doktora Danış istersenbi hafta önce filan bende değişik şeyler hissettim karnım seğiriyo gibi ama geçti ya inşallah bi sorun yokturyarın gitsem mi diye düşünmeye başladım. off Allahım doğana kadar geçmiycek bu korkular sanırım. ya da belki de gerçekten dayısına çekmiştir
O günlerde gelir canım üzme kendini 20. Haftada daha iyi hissedermis insanya ben çok kilolu da değilim aynen de hep evdeyim uzanıyorum oturuyorum bazen sese tepki verir mi diye tlf dan en hareketli parçayı açıp dadıyorum karnımasaatlerce elim karnımda bekliyorum off benim oğluşum beni şimdiden üzüyo ya keşke kıpırtılarıyla uykularımdan uyandırsa.
Nette de boss yere para vermeyinn amac karni nemli tutup gerilmeyi yumusatmakk en iyisi sivi vazalin sabah aksam surun dio dokror cnm vazalin de kararma yapar diorlar bnde kararsiz kaldim cok sukur simdilik birsey yok ama ilerde mutlaka olacak herhalde cnm gobisler buyudukcecanım ben normal vazelini banyoya girmeden önce sobanın kenarına koyuyorum zaten yumuşayıp sıvı oluyo. bir de arada bebek yağı kullanıyorum. dr bi çatlak kremi yazdı ama verirken de hiç alma istersen bebek yağı da kullansan aynı şeyi yapar dedi. bende eczaneye sordum fiyatı 86 lira dedi. almadım hiç o yüzden. ben kıllanma tüylenme olur diye badem yağı ve zeytin yağını da diyenler oldu ama kullanmıyorum.
valla bence bebek yağı.... sonuçta bebeklerin cildi çok hassas ve belli bi aydan sonra kullanabiliyolar bebek yağını.. demek ki bize de iyi gelirNette de boss yere para vermeyinn amac karni nemli tutup gerilmeyi yumusatmakk en iyisi sivi vazalin sabah aksam surun dio dokror cnm vazalin de kararma yapar diorlar bnde kararsiz kaldim cok sukur simdilik birsey yok ama ilerde mutlaka olacak herhalde cnm gobisler buyudukce
Kisiden kisiyeee degisiyorrr kuzum ic karni dar olanlar karni hemen buyudugu icin gerilmede fazla oluyoo bende de 5 ay olmasina ragmen masallah doguracak gibi gobek war ama hic catlak cizik bile olusmadi dahaa nazarr degmesin de :))valla bence bebek yağı.... sonuçta bebeklerin cildi çok hassas ve belli bi aydan sonra kullanabiliyolar bebek yağını.. demek ki bize de iyi gelirhem dediğin doğru genetik bişey bu çatlak olayı zayıflıkla ya da kilolu olmakla bi alakası yok bence annenizde varsa sizde de olacaktır büyük ihtimalle.. ben de olacak zaten kaçışım yok annemde de var çünkü
bak o zaman sevindim herkes genetik diyince korktum :):) o zaman bende olmama ihtimali de var :)Kisiden kisiyeee degisiyorrr kuzum ic karni dar olanlar karni hemen buyudugu icin gerilmede fazla oluyoo bende de 5 ay olmasina ragmen masallah doguracak gibi gobek war ama hic catlak cizik bile olusmadi dahaa nazarr degmesin de :))
canim ben o kotu seyleri muayene sirasinda cikaracam diye odum kopuyor. Dr. Karnimdanbastirdikca nasil aklim cikiyor anlatamamçok güldüm sabah sabah ya hakkaten kötü seyleri içimizde tutmayalım salalım gitsin
Aynen bende de kasık ve gaz sancısı Kabızlık varsa sakın ıkınma bitkisel bir şurup vardı duphalac onu kullandım ben, yumurtam da 41 taneydi benimArkadaşlar size bir sorum olacaktı benim transferinin 8 günü kasiklarim dan duramiyorum bide gaz beni öldürecek iki büklüm yürüyorum Afedersiniz helede tuvalette sancidan kıvranıyorum sizdede böyle sorun yaşayan olmusmuydu bu normalmi sizce..benim 17 yumurta olmuştu. sizce hala onun acısı olabilirmi
Olabilir cnm sen sabah aksam nemli tut karnini :)bak o zaman sevindim herkes genetik diyince korktum :):) o zaman bende olmama ihtimali de var :)
Ben tüp bebek yaptırdığım yerde bu Cumartesi yaptıracağım 91 tl dediler sonucu ne zaman alırız bilmiyorumMerhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?