2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

vebahargeldi tşk ederim canm ilgine progestan kullanmıyorum. ilişki zaten yok kocacığım ayları sayıyo artık yazık bu oğlan şimdiden göz koydu sana elimden alıyo seni babasına bırakmayacak diyo bende diyorum 8 yıldır seni sevdim seninle ilgilendim sıra oğluşumda diyorum elimi bile sürmem zaten artık göğüslerime herkes aynı şeyi yazmış

kaşınma sakın kaşındıkça çatlarmışsınnnnn ovalayarak çare bulll

benim kalbim çoook temiz yaa annem aradı şimdiii kaşıntılarımı söylemiştim anneme dr uma söylemiş. gelsin ben o kaşıntılarına bi ilaç yazayım demiş. bi de bayadır gelmiyo gelsinde bi de bebişi göstereyim özlemiştir demiş dr da benim çocuk için çabalarımı filan en başından biliyo halimden anlıyo saolsun. zaten dr a da söylüyorum ya ben çok özlüyorum bebişi hep görmek istiyorum bu ultrason cihazından keşke evde de olsa demiştim yemek arasında da konuşmuşlar annemle dua edin kızlarrr herşey çook güzel olsn inşallah.. tabi hepimiz için 3 gibi gidcem

Merhaba kızlar,
2li test ne kadar tutuyor? Sizler nerede yaptırdınız? Ne kadar za manda sonuç çıkıyor?
canım ben tüp bebek yaptırdığım hastanede yaptırdım tedavi ücreti 50 TL verdim ikili test tahlili için de 40 TL ücret aldılar bu kadar :) zaten ölçümleri hemen yaptı doktorum kan tahlili de aynı gün ya da en geç ertesi gün çıkıyor..

canim ayni durumdayiz 5 ay+ 40 gun , 4 ay+40 gun diye diye gidiyoruz bakalim. Bizimki 40 gunu bilmiyormus duyunca nasil hayal kirikligina ugramisti anlatamam. Keske o yuz ifadesini olumsuzlestirebilseydim diyorum

ne guzel cok sanslisin git gor minigini masallah

Teşekkür ederim cevabın için canım.

Merhaba kızlar,
2li test ne kadar tutuyor? Sizler nerede yaptırdınız? Ne kadar za manda sonuç çıkıyor?
canım ben devlet hastanesine gidiyorum kontrollere o yüzden 2li test de orda yaptırdım ölçümleri hemen yaptı dr ayrıntılı ultrasona bile göndermedi pozisyonu uygun ense kalınlığı ölçümüne dedi. kanı da aldılar iki hafta sonra çıktı sonucum. devlet olduğu için fazla bekledim sanırım . ayrıca bi ücret de ödemedim.

Inşallah bişey olmayacak canım ama göğsünden sıvı gelmesini bilemiyorum bi doktora Danış istersen

O günlerde gelir canım üzme kendini 20. Haftada daha iyi hissedermis insan

Nette de boss yere para vermeyinn amac karni nemli tutup gerilmeyi yumusatmakk en iyisi sivi vazalin sabah aksam surun dio dokror cnm vazalin de kararma yapar diorlar bnde kararsiz kaldim cok sukur simdilik birsey yok ama ilerde mutlaka olacak herhalde cnm gobisler buyudukce

valla bence bebek yağı.... sonuçta bebeklerin cildi çok hassas ve belli bi aydan sonra kullanabiliyolar bebek yağını.. demek ki bize de iyi gelir hem dediğin doğru genetik bişey bu çatlak olayı zayıflıkla ya da kilolu olmakla bi alakası yok bence annenizde varsa sizde de olacaktır büyük ihtimalle.. ben de olacak zaten kaçışım yok annemde de var çünkü

Kisiden kisiyeee degisiyorrr kuzum ic karni dar olanlar karni hemen buyudugu icin gerilmede fazla oluyoo bende de 5 ay olmasina ragmen masallah doguracak gibi gobek war ama hic catlak cizik bile olusmadi dahaa nazarr degmesin de :))

Kisiden kisiyeee degisiyorrr kuzum ic karni dar olanlar karni hemen buyudugu icin gerilmede fazla oluyoo bende de 5 ay olmasina ragmen masallah doguracak gibi gobek war ama hic catlak cizik bile olusmadi dahaa nazarr degmesin de :))
bak o zaman sevindim herkes genetik diyince korktum :):) o zaman bende olmama ihtimali de var :)

çok güldüm sabah sabah ya hakkaten kötü seyleri içimizde tutmayalım salalım gitsin
canim ben o kotu seyleri muayene sirasinda cikaracam diye odum kopuyor. Dr. Karnimdanbastirdikca nasil aklim cikiyor anlatamam

kac gundur okullar tatil olunca sen aklima geldin pazartesi ise baslamistim ben de. Bir g7n gittim cok sukur 3 gundur tatil. Ins. Sende guzelce dinlenme firsati bulmussundur

canim benim odam musait iki tane besik koyabiliyorum rahat rahat. Uzmanlar oyni odada olun dedikleri icin oda yapmayacam bir muddet. Ben ikizi olan bir auleyle gorustum onlu arkali olan arabalardan vardi. Cok kullanissiz oldugunu iki ayri arabanin mantikli oldugunu soylediler. Meseladedi adam biri hasta oluyor. Hastaneye gidecez birini evde birakacaz ama bir cocuk icin kocaman arabayla cikiyoruz filan dedi. Cok mantikli geldi. Ben hic ihtimal vermiyorum kendime zaten iki coxukla tek basima cikabilecegimi onun icin simdilik bize iki ayri araba almak mantikli geliyor. Dusun disari cikinca kendi cantami bile esim tasirdi. Ben tek cikamam iki cocukla.

canim arabalari birlestirecek aparattan bahsetmissin o nasil bisey ve nereden bulabiliriz tam aradigim mantikta bisey. Bu arada oda icin hazirliklar icin bir topik acayim diyordum. Ben hic bisey bilmiyorum. Siz tecrubeli annelerden fikir almak icin. Hazirliklarimizi oradan konusalim ins. Ben hic bisey bilmiyorum gercekten. Yariyil tatilinde annemler gelecekler o zamna biseyler alacaz o zamana kadar biseyleri netlestirmem lazim

canim kacirdim sayfalarin arasinda kasilma gorunce ne verdi ki sana. Bir de kasilmani nasil farketti

canim adete bakma transfer oldugun gunun uzerine 14 gunkoy. Misal ayin 20sinde transfer olduysan gebelik haftani 5inden 6 sindan itibaren sayacaksin. Bu kesin bilgi bebegin gelisiminde bunu takip ediyorlar. Ama digum izninde filan tabi genel gecer olan sat gununu baz aliyorlar. Benim icin 5 gun oynuyor cok farketmiyor ama bazi arkadaslarda bi 10 gun filan farkediyormus.

canim arkadaslar da soylemis alintiladiktan sonra gordum. Sakin gogus uclarina dokunma. ozur dileyerek yaziyorum bizr yasak ama siz ozellikle iliskiye giriyorsaniz da esine de musaade etme. dogum kasilmalarina neden oluyormus hele de hala progestan kullaniyorsan. Bir de o gogus uclarindan gelen sut merak etme. Yavastan sutlerin olusmaya baslamis ne guzel. Ben de iltihap zannedip dr.uma gosterdim. Gogus kendini hazirliyor dedi.[/QUOTE]
Kasılma ultrasonda belli oluyor canım hatta bana da gösterdi doktor ondan sonra magnezyum ve b vitamini verdi

Aynen bende de kasık ve gaz sancısı Kabızlık varsa sakın ıkınma bitkisel bir şurup vardı duphalac onu kullandım ben, yumurtam da 41 taneydi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…