- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.463
- 448
Canım inş.hakkında hayırlısı olsun doktor beklicekse vardır bi bildiği kanamam kahveye döndü şu an ama hala tedirginim..hakkımızda hayırlısı..Umarim iyi haberler alırsın
test günümden 6 gün sonra kanamam oldu yaklaşık 1 hafta devam etti kahverengiye dönük şekilde sonra kesildi
bugün 6+4 olduk kese var yolk kese var ama embriyo göremedi dr bugün 1 hafta daha beklicez benim hikaye pek iç açıcı değil ama bende merak ediyordum kanama geçermi nolacak diye ama geçti ve kese hala duruyo arkadaşım allah gönlüne göre versin
bende hala sevinemedim bile
Geçmiş olsun canım..her gün iğne ağır degil mi bana pruloton depot vuruldu 1hafta koruyucuymuş..criorin jel kullanıyorum bi de hala estroferm..senin iğnenin adı neCnm gecmis olsun benim 8.haftada olmustu yogun kanamam. Kahverengi lekelerim sizinti gibi hala devam ediyor. Ben hergun igne oluyorum. Bir ay oldu. Bugun ense kalinligi testi yapildi hersey normal cikti. Insallah seninde hersey yoluna girer kafaya fazla takma. Gecer kanamalarinda ben alistim artik :))
Benim de tam tersi hic deterjan kokusu filan kalmiyorÇok az yani faturada fark etmiyorsun nerdeyse öyle diim.zaten À plus olunca tüketim çok az yük sensörü var camaşirin miktarına göre zaman ve enerji gidiyo.
günde 5 makina çamaşır yıkayıp kurutup anında kaldiriyosun.ve mis gibi günlerce kokuyo çamaşırlar. Tavsiye ederim ben herkese.
haplarla alakali mi dir bilmem ama ben de 13. Haftada yasadim progestan kullaniyorummerhaba arkadaşlar 17 haftalık hamileyim. demir ve vitamin hapı kullandıktan son ra siyah akıntı geldi normale döndü daha sonra. doktoruma basvurdum sıkıntı yok normal dedi. bugün tekrarladı korkuyorum kızlar benim gb bi durum yasayan var mı aranızda acaba...
tetenoz asisini olduktan son4aki bir iki gun icinde karninda filan sertlesme hissettin migeçen hafta oldum ben tetonozu
Kizlar 11 haftalik hamileyim onceleri isden gelince yatardim simdi yatamiyorum geceleride uyku sorunum var ayni durumda olan varmi nedeni ne olabilir
Peki beta hcg artışın nasıl..kese büyümüş işte stres yapma canım..doktorlar korkutuyo hemen..Kızlar dr dan geldim
kalp atışı duyamadik
bugün 6+4 deyim
Kese geçen hafta 0.65 Cm dı şimdi 0.94 Cm dr neden küçük dedi tekrar beta hcg istedi
çok üzgünüm
Bende ayniydim simdi gecti canimcurbu_01 .!.:Kizlar 11 haftalik hamileyim onceleri isden gelince yatardim simdi yatamiyorum geceleride uyku sorunum var ayni durumda olan varmi nedeni ne olabilir
Peki beta hcg artışın nasıl..kese büyümüş işte stres yapma canım..doktorlar korkutuyo hemen..
Saol canım teşekkür ederim.Hareketlerini hissetmeye henüz başlamadım..Haftaya başlar belki yavaş yavaş :)Oooohhh... Maşallah arkadaşım. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallahSen hareketlerini hissetmeye başladınmı?
[QUOcavus, post: 38690935, member: 640018"]valla karnım öyle bir ağrıyor ki gaz mıdır nedir bilmem ama gerçekten 2 gün oldu yeter
o zaman acil çıkarmak istiyorum içimde bir sürü şey tutamam zaten hepimiz hamileyiz iyi insanlarız iyi insanın içinde kötü şey durmazmış[/QUOTE]Gaz canim gaz
Bende ilk kanamamda proluton igne olmustum gecmeyince progynex 50ml oluyorum kalcadan ama kalcalar mosmor. Carsamba dr gitcem igne yerine hap kullanmak istiyorum diycem. Bakalim cunku progestan hapi onceden de kullanmistim zaten igneyle eşdeğer mis. Crinone jeli de kullandim 11.haftada biraktim biraz hareket etmen lazim cnm cunku topaklar birikiyor icerde.Geçmiş olsun canım..her gün iğne ağır degil mi bana pruloton depot vuruldu 1hafta koruyucuymuş..criorin jel kullanıyorum bi de hala estroferm..senin iğnenin adı ne
İyi görünüyor canım inş.bebeğini gmrürsün haftaya umutla bekle :)Beta hcg
29 aralık 6061
30 aralık 7526
5 ocak 20120
O prpgestan hapı sersemletiyor resmen yataga yapışıyorsun başın hızla dönüyor..alttan kullanan arkadaslar da var o hapı ben jelden dolayı içiyorum..neyse inş.mutlu sona ulaşalim da bunlar geçici şeyler..Bende ilk kanamamda proluton igne olmustum gecmeyince progynex 50ml oluyorum kalcadan ama kalcalar mosmor. Carsamba dr gitcem igne yerine hap kullanmak istiyorum diycem. Bakalim cunku progestan hapi onceden de kullanmistim zaten igneyle eşdeğer mis. Crinone jeli de kullandim 11.haftada biraktim biraz hareket etmen lazim cnm cunku topaklar birikiyor icerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?