• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ayyy ne kadar guzel.keske buraya da kar yagsa.biz sadec sogunu aliyoruz.dikkat et kendine.aman diyeyim hepimiz bu donemde cok daha fazla dikkatli olmaliyiz.
karı seviyorum ben de ama bu halde zor oluyor be canım yürümesi:))
sabah tip vardı resmen.
ve sibirya soğukları da kapıda yarından itibaren.
yağan karın altı buz tutumuş ve yürümesi çok zor.düşmeden geldiğime şükreder oldum vallahi

Merhabalar güzel annecikler aklıma takılan bazı şeyler oluyo bu da kendimi çok dinlediğimde sanırım henüz bebeğim tam 6 haftalık mi bilmiyorum henüz kontrol zamanımız gelmedi ama hesaplarda boyle çıkıyor neyse bu zamanlarda nelere dikkat edilmeli agir kaldirmiyorum ama ev isi yapıyorum yemek bulaşık derken ayakta çok kalıyorum normal hamileler gibi hissedemiyorum onlar daha rahat davraniyolar ya sanki biz daha yavaş çit kirildim hareketler yapmaliymisiz gibi geliyor acaba allah korusun bebebigin düşmesi sadece genetik sebeblere mi bağlıdır yoksa is yapma yorulma ayakta kalma gibi şeylerle de etkilenir mi ? bugun biraz temizlik yaptım ya şimdide korku geldi icime o yüzden size sormak istedim çok pimpiriklendim buaralar

İlk haftalar önemli kendini koruyabildiğin kadar koru cehenneme cevirme ama dikkat et bol bol uzan işyapma ayakta çok kalma cnm. Bu süreçte aşırı kasık ağrıların dahi olabilir adet olacakmış gibi hissedebilirsin hamilelik hassasiyetleri oluşur veya oluşmaz bünyene bağlı tabi. Ben çok sık banyo yapmadım sıcak sudan uzak dur ılık ve kısa duşlar al kese yapma olabildiğince kafanı başka şeylere ver oyalan çok fazla düşünme film dizi izle kitap oku ve herşeyin daha güzel olacağıyla ilgili hayaller kur, Allaha bol bol dua et.

Kizlaaaaaar ya kafama takiliyo benimm 7. Haftam ve hala ilaclarim ignem devam ediyo. Corasprin, hibor 3500, crinone jel ve bide euthyrox eklendi. Sizler de devam ediyomusunuz birakanlar var mi aranizda?

12. haftaya kadar prognex, 8. haftaya kadar kan sulandırıcıyı kullandım cnm. Hala devam eden arkadaşalr var kimi doktorlar riske atmamak için kan sulandırıcıyı doğuma kadar kullandırıyor. Doktoruna güven gerisini Allaha bırak

çok erken ama bebek için hani doğuma gelenlere sabun kılıf oje gibi şeyler veriyorlar ya bende ne yapsam diye düşünüyorum
evet senin için erken biraz canım:))
ama yine de fikirleri paylaşalım bizlere de yardımcı olur.
gerçi ben sadece çikolata yaptırıcam.
hastaneden şerbet veriyolarmış.
evde de yine şerbet olur ve çikolata yaptırsam yeter diye düşünmüştüm ama makul bişeyler olursa
farklı hediyelikler de dağıtılabilir.
ya da mevlütte mi dağıtsak ki.
dağıtılıyor mu acaba şimdilerde gerçi görmedim ama.

Kizlaaaaaar ya kafama takiliyo benimm 7. Haftam ve hala ilaclarim ignem devam ediyo. Corasprin, hibor 3500, crinone jel ve bide euthyrox eklendi. Sizler de devam ediyomusunuz birakanlar var mi aranizda?
daha devam edeceksin canımtelaşlanma.
16. haftaya kadar jeli kullandım.
halen coraspin ,göbekten kan sulandırıcı,haftalık proluton devam ediyorum.
coraspin sanırım doğuma kadar diğer sulandırıcı da 32 ye kadar devam edicem.
dr. dan dr. adeğişmekle birlikte benzer uygulamalar.
tüp bebek olduğu için riske atmamak adına ilaçları kestirmiyolar kesinlikle.

mrb canım bende 6. haftadayım inşallah ve bende hala kan sulandırıcı, jel, estrofeme devam ediyorum endişelenme çoğu kullanıyor böyle

Karlı bir günden selam herkese.. İşe gelmem cok zor oldu aslında hamilelere idari izin oluyormuş da her iş yeri yapmıyor
Ben bebişlerime kokulu taş ya da kokulu sabun yapıcam zaten doğum izninde zamanım olcak evde.
Mevlütte de küçük cam şişelerde kolonyalar yaptırmayı düşünüyorum..
Eve gelenlere çikolata serbet de verilir.
Bol bol olsun istiyorum inşallah yapabilirim masraf cok allah yardımcımız olsun..

evet senin için erken biraz canım:))
ama yine de fikirleri paylaşalım bizlere de yardımcı olur.
gerçi ben sadece çikolata yaptırıcam.
hastaneden şerbet veriyolarmış.
evde de yine şerbet olur ve çikolata yaptırsam yeter diye düşünmüştüm ama makul bişeyler olursa
farklı hediyelikler de dağıtılabilir.
ya da mevlütte mi dağıtsak ki.
dağıtılıyor mu acaba şimdilerde gerçi görmedim ama.
bizim bir arkadaş lavanta kesesi yaptırdı biri sabun biri ayna tabi dolap süsü yaptıranlarda var oje dağıtanlarda.biri keçeden cep telefonu kılıfı yaptı dağıttı. bende açıkçası düşünüyorum 50 tane dua kitabı yaptırayım diye artı bişey daha düşünmem lazım. doğumda kandil simidi tatlı kurabiye şerbet yaptırmıştı arkadaş. kadehlere kurdele bağlayıp şerbeti onunla verdi.bide kürdanların üstüne bebişin ismi yazılı çubuklar yaptırdı.onunla da atom toplardan dağıttı. odayı zaten hastane süsledi ama ekstra balon süslemesi ve ismi yazılı duvar süsü yaptırdı örneğin 'iyi ki doğdun melek' gibi. hoştu

bizim bir arkadaş lavanta kesesi yaptırdı biri sabun biri ayna tabi dolap süsü yaptıranlarda var oje dağıtanlarda.biri keçeden cep telefonu kılıfı yaptı dağıttı. bende açıkçası düşünüyorum 50 tane dua kitabı yaptırayım diye artı bişey daha düşünmem lazım. doğumda kandil simidi tatlı kurabiye şerbet yaptırmıştı arkadaş. kadehlere kurdele bağlayıp şerbeti onunla verdi.bide kürdanların üstüne bebişin ismi yazılı çubuklar yaptırdı.onunla da atom toplardan dağıttı. odayı zaten hastane süsledi ama ekstra balon süslemesi ve ismi yazılı duvar süsü yaptırdı örneğin 'iyi ki doğdun melek' gibi. hoştu
kandil simidini filan hastanede mi dağıttı gelenlere?
güzel örnekler var.bi düşünelim bakalım:))

Mide yanmalarım başladı kızımın Saçları çıkıyor artık
aynı durumdayım ben de.
iki gündür midem acayip durumda ve az önce aynen bunu düşünüyordum ben de:))
okumuştum çünkü 21. haftadan sonra saçlar çıkarken mide yanma ekşimeleri tekrar başlar diye.
rennie şuruba devam etcez galiba.

kızlar hamile yastığı kullanan var mı aranızda ?? izliyormusnuz bilmiyorum ama 1 erkek 1 kadın da zeynep' in kullandığı bi yastık var bana çok kullanışlı gibi geliyor ileride lazım olacak :KK43:
sen yazınca bi arattım görselden de baya değişik biçimlerde ve konforda hamile yastıkları varmış.
ben normal bir yastığı kullanıyorum benzer bi amaçla:))
şart değil bence ama ileride kullanabileceğin modellerden olursa alınabilir.

http://e-hamile.com/asp/product/680/Guard-Hamile-Emzirme-Yastigi
bunu düşündüm canım hem hamlelikte hem emzirirken kullanılabilecek rahat bişeye benziyo olmazsa annem aynısını dikebilir :)
çok amaçlı bir ürünmüş.
kullanırım diyosan alabilirsin tabi.
ama emzirme yastığı şeklinde kullanımı biraz hantal gibi.
ben oğlumu emzirirken küçük diktörtgen bi yastık kullanıyodum.
kolumun üstüne onu uzatıp oğluma alttan destek veriyosum yumuşak yumuşak.
hafif olması önemli burada.

Back