• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kizlar biraz alakasiz bisey sorucam belki kullnaniniz vardır ben camasir kurutma makinesi almayi düşünüyorum kullananiniz yada bilginiz varmi benim kurutma alanim çok problemli birde Allah izin verir ikizlerim doğarsa onlara kiyafet yetistirmektede zorlanmak istemiyorum bunlarin çoğu b sinifi a sinifi olanlar cook pahali elektrik sarfiyati b siniflarinda çok oluyormuş beni aydinlatin lutfeenn:)

günaydınnnlar herkese, bugün bembembeyaz bir sabaha uyandım her yer kar Ankara'da:)))

canım bende daha yeni aldım kurutma makinesi.
çok da memnun kaldım ikizler olunca cok zor olcak çamasır as topla falan o yuzden aldık.
herkese tavsiye ederim..
Arçelik aldık biz canım hemde 650 tl indirimdeydi:)

günaydınnnlar herkese, bugün bembembeyaz bir sabaha uyandım her yer kar Ankara'da:)))

çok da memnun kaldım ikizler olunca cok zor olcak çamasır as topla falan o yuzden aldık.
herkese tavsiye ederim..
Arçelik aldık biz canım hemde 650 tl indirimdeydi:)
aaa arçelik iyiymiş canım ne zaman aldın büyük bişey mi evde nereye koydunuz ?? benim yerimde yok evim büyük ama dolap olduğu için her yer onu nereye koyarım acaba ??

aaa arçelik iyiymiş canım ne zaman aldın büyük bişey mi evde nereye koydunuz ?? benim yerimde yok evim büyük ama dolap olduğu için her yer onu nereye koyarım acaba ??
alalı 1 ay oldu. canım benim boş bir odam var bebek odası olucak şimdilik oraya koyduk ama çamasır makinemin üstüne koydurucam dolap içine aldırcam ikisini de.

Kizlar gunaydin annisler bugun cinsiyetimizi ogrendik erkek geliyor ay kipir kipirdi icerde ya kizlar doktor dedi ki plasenta biraz asagida ilerleyen haftalardayukari cikabilir dedi bebege bi zarari var mi dedim bebege bi zarari yok sadece zorunlu sezaryen olur dogum dedi bisey olmaz degil mi boyle olan var mi icinizde

merhaba arkadaşlar 17 haftalık hamileyim. demir ve vitamin hapı kullandıktan son ra siyah akıntı geldi normale döndü daha sonra. doktoruma basvurdum sıkıntı yok normal dedi. bugün tekrarladı korkuyorum kızlar benim gb bi durum yasayan var mı aranızda acaba...

[QUOgünlerde Y, post: 38681521, member: 327472"]günaydınnnlar herkese, bugün bembembeyaz bir sabaha uyandım her yer kar Ankara'da:)))

herkese tavsiye ederim..
Arçelik aldık biz canım hemde 650 tl indirimdeydi:)[/QUOTE]
İyi gunlerde kullan canim a sinifimi o fiyat:KK57:

Kizlar gunaydin annisler bugun cinsiyetimizi ogrendik erkek geliyor ay kipir kipirdi icerde ya kizlar doktor dedi ki plasenta biraz asagida ilerleyen haftalardayukari cikabilir dedi bebege bi zarari var mi dedim bebege bi zarari yok sadece zorunlu sezaryen olur dogum dedi bisey olmaz degil mi boyle olan var mi icinizde
Oğluşun geliyo demek sağlıklı olsunda canım maşallahh:nazar::anneadayı::KK46::KK54:

gözün aydın canım hayırlı olsun :):) aynı durum bende de var, plesanta rahim ağzına yerleşmiş ve orayı kapatmış tam olarak, 2 aydın böyle en son gittiğimde hala yeri değişmemişti, doktora sordum zararı olurmu diye bebeğe bi zararı olmaz sadece ilişki sonrası kanaman olur ve normal doğum yapamazsın zamanla yukarı da çıkabilir yer değiştirebilir dedi.. o yüzden panik olma çok ağır kaldırmamaya ve eğilip kalkarken yavaş hareket etmeye özen göster :)

gözün aydın canım hayırlı olsun :):) aynı durum bende de var, plesanta rahim ağzına yerleşmiş ve orayı kapatmış tam olarak, 2 aydın böyle en son gittiğimde hala yeri değişmemişti, doktora sordum zararı olurmu diye bebeğe bi zararı olmaz sadece ilişki sonrası kanaman olur ve normal doğum yapamazsın zamanla yukarı da çıkabilir yer değiştirebilir dedi.. o yüzden panik olma çok ağır kaldırmamaya ve eğilip kalkarken yavaş hareket etmeye özen göster :)
Aynen benim doktorumda zorunlu sezaryen olur eger yer degistirmezse bebege bi zarari yok dedi ohh icim rahatladi yaa senin bebegin erkekti degil mi genelde erkek bebeklerde oluyomus bu durum

Aynen benim doktorumda zorunlu sezaryen olur eger yer degistirmezse bebege bi zarari yok dedi ohh icim rahatladi yaa senin bebegin erkekti degil mi genelde erkek bebeklerde oluyomus bu durum
evet canım benim bebeğim de erkek :) ama erkek bebeklerde olduğunu duymamıştım, korkulacak bişey yok için rahat olsun ama yine de dikkat et kendine tabi :) bebeğinin ismini ne koyacaksın :)

evet canım benim bebeğim de erkek :) ama erkek bebeklerde olduğunu duymamıştım, korkulacak bişey yok için rahat olsun ama yine de dikkat et kendine tabi :) bebeğinin ismini ne koyacaksın :)
Dikkat etmez miyim ediyodum zaten simdi daha da cok edicem ismi kaan efe olucak insallah kismetse senin ki ne olucak

Back