• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Umarim iyi haberler alırsın
test günümden 6 gün sonra kanamam oldu yaklaşık 1 hafta devam etti kahverengiye dönük şekilde sonra kesildi
bugün 6+4 olduk kese var yolk kese var ama embriyo göremedi dr bugün 1 hafta daha beklicez benim hikaye pek iç açıcı değil ama bende merak ediyordum kanama geçermi nolacak diye ama geçti ve kese hala duruyo arkadaşım allah gönlüne göre versin
bende hala sevinemedim bile
Canım inş.hakkında hayırlısı olsun doktor beklicekse vardır bi bildiği kanamam kahveye döndü şu an ama hala tedirginim..hakkımızda hayırlısı..

Cnm gecmis olsun benim 8.haftada olmustu yogun kanamam. Kahverengi lekelerim sizinti gibi hala devam ediyor. Ben hergun igne oluyorum. Bir ay oldu. Bugun ense kalinligi testi yapildi hersey normal cikti. Insallah seninde hersey yoluna girer kafaya fazla takma. Gecer kanamalarinda ben alistim artik :))
Geçmiş olsun canım..her gün iğne ağır degil mi bana pruloton depot vuruldu 1hafta koruyucuymuş..criorin jel kullanıyorum bi de hala estroferm..senin iğnenin adı ne

Çok az yani faturada fark etmiyorsun nerdeyse öyle diim.zaten À plus olunca tüketim çok az yük sensörü var camaşirin miktarına göre zaman ve enerji gidiyo.
günde 5 makina çamaşır yıkayıp kurutup anında kaldiriyosun.ve mis gibi günlerce kokuyo çamaşırlar. Tavsiye ederim ben herkese.
Benim de tam tersi hic deterjan kokusu filan kalmiyor
merhaba arkadaşlar 17 haftalık hamileyim. demir ve vitamin hapı kullandıktan son ra siyah akıntı geldi normale döndü daha sonra. doktoruma basvurdum sıkıntı yok normal dedi. bugün tekrarladı korkuyorum kızlar benim gb bi durum yasayan var mı aranızda acaba...
haplarla alakali mi dir bilmem ama ben de 13. Haftada yasadim progestan kullaniyorum

geçen hafta oldum ben tetonozu
tetenoz asisini olduktan son4aki bir iki gun icinde karninda filan sertlesme hissettin mi

[QUOcavus, post: 38690935, member: 640018"]valla karnım öyle bir ağrıyor ki gaz mıdır nedir bilmem ama gerçekten 2 gün oldu yeter:cry::KK12:

Gaz canim gaz :KK12:[/QUOTE]
o zaman acil çıkarmak istiyorum içimde bir sürü şey tutamam zaten hepimiz hamileyiz iyi insanlarız iyi insanın içinde kötü şey durmazmış

o zaman acil çıkarmak istiyorum içimde bir sürü şey tutamam zaten hepimiz hamileyiz iyi insanlarız iyi insanın içinde kötü şey durmazmış[/QUOTE]

:KK70::KK70::KK70:çok güldüm sabah sabah ya hakkaten kötü seyleri içimizde tutmayalım salalım gitsin :KK70::KK70::KK70:

Geçmiş olsun canım..her gün iğne ağır degil mi bana pruloton depot vuruldu 1hafta koruyucuymuş..criorin jel kullanıyorum bi de hala estroferm..senin iğnenin adı ne
Bende ilk kanamamda proluton igne olmustum gecmeyince progynex 50ml oluyorum kalcadan ama kalcalar mosmor. Carsamba dr gitcem igne yerine hap kullanmak istiyorum diycem. Bakalim cunku progestan hapi onceden de kullanmistim zaten igneyle eşdeğer mis. Crinone jeli de kullandim 11.haftada biraktim biraz hareket etmen lazim cnm cunku topaklar birikiyor icerde.

Bende ilk kanamamda proluton igne olmustum gecmeyince progynex 50ml oluyorum kalcadan ama kalcalar mosmor. Carsamba dr gitcem igne yerine hap kullanmak istiyorum diycem. Bakalim cunku progestan hapi onceden de kullanmistim zaten igneyle eşdeğer mis. Crinone jeli de kullandim 11.haftada biraktim biraz hareket etmen lazim cnm cunku topaklar birikiyor icerde.
O prpgestan hapı sersemletiyor resmen yataga yapışıyorsun başın hızla dönüyor..alttan kullanan arkadaslar da var o hapı ben jelden dolayı içiyorum..neyse inş.mutlu sona ulaşalim da bunlar geçici şeyler..

Back