2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

selam kızlar,
biz yine karlı birgüne uyandık.
malum ülkenin batısı karlar altında.
yürümekte zorlanıyorum gerçekten.
işe zar zor geldim.düşücem kaygısıyla korka korka yürümekten bi hal oldum.
bir de daha da soğuyacakmış havalar.
şimdi tek endişem bu oldu.(

Ben varım canım biraz dikkat edicez artık 5-6 aya kadar çıkar dedi ama bakalım sıkıntı yapma canım ağır falan kaldirma kanama olmadığı sürece sıkıntı yok ama olursa mutlaka doktorunu bilgilendir

Benim gibi erken dönemde kanama yaşayan var mı içinizde kahve lekelenme kırmızıya döndü..iğne oldum p.depot ve progestan içiyrum..böyle bi durumu atlatan var mı çok endişeliyim
canım bize sorsan bile bişey değişmez şansın %50 sen git kendin doktora ne derse yap. yat dinlen biz o kadar söyleyebiliriz.çokk geçmiş olsun Allah kucağına almak nasip etsin

benim doktorda önümüzdeki haftalarda yukarı çıkabilir ama çıkmazsa zorunlu sezaryen olur bebeğe bi zararı yok dedi zaten dikkat ediyodum dahada edicem şimdi artık

Ayyy ne kadar guzel.keske buraya da kar yagsa.biz sadec sogunu aliyoruz.dikkat et kendine.aman diyeyim hepimiz bu donemde cok daha fazla dikkatli olmaliyiz.

canım bize sorsan bile bişey değişmez şansın %50 sen git kendin doktora ne derse yap. yat dinlen biz o kadar söyleyebiliriz.çokk geçmiş olsun Allah kucağına almak nasip etsin
Zaten doktora gittim iğne ve ilaç istirahat su bunları uyguluyorum...ben sadece ferahlamak açısından sordum bunu yasayıp atlatan biri varsa öneri istedim..tesekkürler yine de tek cevap veren sen oldun

İyi aksamlar kizlar bugun giremedim prensesi gormeye gittim randevu erkene aldilar kizlar parmagini emiyodu kizcem ayyy gorunce yasadigim duygulari dile getiremem o kadar guzelki Rabbim herkese yasatsin boyu grmi iyiymis boylu bi kiz olacakmis insallah bu arada kesin kiz artik minik prensesim :)

Zaten doktora gittim iğne ve ilaç istirahat su bunları uyguluyorum...ben sadece ferahlamak açısından sordum bunu yasayıp atlatan biri varsa öneri istedim..tesekkürler yine de tek cevap veren sen oldun

Umarim iyi haberler alırsın
test günümden 6 gün sonra kanamam oldu yaklaşık 1 hafta devam etti kahverengiye dönük şekilde sonra kesildi
bugün 6+4 olduk kese var yolk kese var ama embriyo göremedi dr bugün 1 hafta daha beklicez benim hikaye pek iç açıcı değil ama bende merak ediyordum kanama geçermi nolacak diye ama geçti ve kese hala duruyo arkadaşım allah gönlüne göre versin
bende hala sevinemedim bile

Minik prenses parmak emiyor demek ne güzel maşallah canım

Benim gibi erken dönemde kanama yaşayan var mı içinizde kahve lekelenme kırmızıya döndü..iğne oldum p.depot ve progestan içiyrum..böyle bi durumu atlatan var mı çok endişeliyim
Cnm gecmis olsun benim 8.haftada olmustu yogun kanamam. Kahverengi lekelerim sizinti gibi hala devam ediyor. Ben hergun igne oluyorum. Bir ay oldu. Bugun ense kalinligi testi yapildi hersey normal cikti. Insallah seninde hersey yoluna girer kafaya fazla takma. Gecer kanamalarinda ben alistim artik :))

içini ferah tut. duyarsın allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…