- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.463
- 448
adlarıyla yaşasınlar inşallah :) ben ali yiğit koymayı düşünüyorum, etraftan karışan olmazsa da yiğit bi alim olacak :):)Dikkat etmez miyim ediyodum zaten simdi daha da cok edicem ismi kaan efe olucak insallah kismetse senin ki ne olucak
Ben varım canım biraz dikkat edicez artık 5-6 aya kadar çıkar dedi ama bakalım sıkıntı yapma canım ağır falan kaldirma kanama olmadığı sürece sıkıntı yok ama olursa mutlaka doktorunu bilgilendirKizlar gunaydin annisler bugun cinsiyetimizi ogrendik erkek geliyor ay kipir kipirdi icerde ya kizlar doktor dedi ki plasenta biraz asagida ilerleyen haftalardayukari cikabilir dedi bebege bi zarari var mi dedim bebege bi zarari yok sadece zorunlu sezaryen olur dogum dedi bisey olmaz degil mi boyle olan var mi icinizde
canım bize sorsan bile bişey değişmez şansın %50 sen git kendin doktora ne derse yap. yat dinlen biz o kadar söyleyebiliriz.çokk geçmiş olsun Allah kucağına almak nasip etsinBenim gibi erken dönemde kanama yaşayan var mı içinizde kahve lekelenme kırmızıya döndü..iğne oldum p.depot ve progestan içiyrum..böyle bi durumu atlatan var mı çok endişeliyim
benim doktorda önümüzdeki haftalarda yukarı çıkabilir ama çıkmazsa zorunlu sezaryen olur bebeğe bi zararı yok dedi zaten dikkat ediyodum dahada edicem şimdi artıkBen varım canım biraz dikkat edicez artık 5-6 aya kadar çıkar dedi ama bakalım sıkıntı yapma canım ağır falan kaldirma kanama olmadığı sürece sıkıntı yok ama olursa mutlaka doktorunu bilgilendir
Ayyy ne kadar guzel.keske buraya da kar yagsa.biz sadec sogunu aliyoruz.dikkat et kendine.aman diyeyim hepimiz bu donemde cok daha fazla dikkatli olmaliyiz.selam kızlar,
biz yine karlı birgüne uyandık.
malum ülkenin batısı karlar altında.
yürümekte zorlanıyorum gerçekten.
işe zar zor geldim.düşücem kaygısıyla korka korka yürümekten bi hal oldum.
bir de daha da soğuyacakmış havalar.
şimdi tek endişem bu oldu.(
geçen hafta oldum ben tetonozuGünaydın güzel anne adayları :) biz bugun sağlık ocağına gittik. Kan verdik bu ay tetanos aşımız var... Sizler ne zaman yaptırıyorsunuz..?
valla karnım öyle bir ağrıyor ki gaz mıdır nedir bilmem ama gerçekten 2 gün oldu yeterbu gaz sancısı beni mahvetti yaa
Zaten doktora gittim iğne ve ilaç istirahat su bunları uyguluyorum...ben sadece ferahlamak açısından sordum bunu yasayıp atlatan biri varsa öneri istedim..tesekkürler yine de tek cevap veren sen olduncanım bize sorsan bile bişey değişmez şansın %50 sen git kendin doktora ne derse yap. yat dinlen biz o kadar söyleyebiliriz.çokk geçmiş olsun Allah kucağına almak nasip etsin
Zaten doktora gittim iğne ve ilaç istirahat su bunları uyguluyorum...ben sadece ferahlamak açısından sordum bunu yasayıp atlatan biri varsa öneri istedim..tesekkürler yine de tek cevap veren sen oldun
Evet ebe hemşire doktoruna sor ne zaman yapalım dedi 18 ile 24 hafta arası yapılıyormus. Bende detaylı ultrasona girince doktora söyliycem dedimgeçen hafta oldum ben tetonozu
Cnm üzülme bende 7. Haftada duydum kalp atışını strese girme boşu Boşuna lütfenKızlar dr dan geldim
kalp atışı duyamadik
bugün 6+4 deyim
Kese geçen hafta 0.65 Cm dı şimdi 0.94 Cm dr neden küçük dedi tekrar beta hcg istedi
çok üzgünüm
Minik prenses parmak emiyor demek ne güzel maşallah canımİyi aksamlar kizlar bugun giremedim prensesi gormeye gittim randevu erkene aldilar kizlar parmagini emiyodu kizcem ayyy gorunce yasadigim duygulari dile getiremem o kadar guzelki Rabbim herkese yasatsin boyu grmi iyiymis boylu bi kiz olacakmis insallah bu arada kesin kiz artik minik prensesim :)
Cnm gecmis olsun benim 8.haftada olmustu yogun kanamam. Kahverengi lekelerim sizinti gibi hala devam ediyor. Ben hergun igne oluyorum. Bir ay oldu. Bugun ense kalinligi testi yapildi hersey normal cikti. Insallah seninde hersey yoluna girer kafaya fazla takma. Gecer kanamalarinda ben alistim artik :))Benim gibi erken dönemde kanama yaşayan var mı içinizde kahve lekelenme kırmızıya döndü..iğne oldum p.depot ve progestan içiyrum..böyle bi durumu atlatan var mı çok endişeliyim
Arkadaşlar ne güzel ciciler alınmış bebisler görülmüş ben sizden gerideyim daha kalp atışlarını duymadım yarın gidicem inşallah sağlıklıdır bebişim çünkü kanamam oldu 15 gündür yatıyorum. Bende sizin gibi hayırlı haber duyarım yarın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?