• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

E einleben canim benim dr um yatmana gerek yok kendi kasma dedi rahat ol ama agir is yapma dedi sende birazcık bekle bi 12 haftayi tamamlada ondan sonra temizlik falan yap.ben cook titiz olmama rağmen 6.haftadan son ra mide bulantilarim başladı hic birşey gözüme gelmedi kadin aldim o ne yaptiysa razi oldum simdi işlerimi yapiyorum elhamdulillah sadece azciik daha sabir:))
Bende artik doktorla görüşüp bebeğimi sağlıklı görene kadar fazla birşey yapmicam sonra boyle deli oluyorum keşke yapmasaydim keşke yatsaydim diye kendimi yiyorum inşallah benim bebeğim de Sizinkiler kadar büyürse inşallah o zaman yaparım :) teşekkürler cevabın için

Insallah cnm gönlünü ferah tut allahin izniyle hayirli haberlerini bekliyoruz benimde yarin ikili testim var hayirlisiyla iyi sonuc alirim. Kanaman cokmu oldu yoksa lekelenme tarzindami yataga da kendini baglama derim. Benimde 9.haftada cok yogun kanamam olmustu şakır şakır. Gece kostuk apar topar hastaneye cok sukur bebeğimin kalbi atiyordu. Ondan beri hep lekelenmelerim devam ediyor. Doktorum hic yatma kendine eziyet etme psikolojin bozulur kanayan yer yatsanda kanar normal hayatina devam et demişti. Cok gecmis olsun cnm insallah kanamalar da gecer :)

Saol iyi dileklerin için 5.hafta bildiğin kanama ile acile gittim 10 gün boyunca bazen sulu kan gibi bazen kahverengi leke gibi devam etti 3 gündür bişey yok çok şükür. Geçen salı bebişi kesesini gördük yarın da kalp atışı için çağırdı dr. İnşallah iyi haber alırım.

Kizlar biraz alakasiz bisey sorucam belki kullnaniniz vardır ben camasir kurutma makinesi almayi düşünüyorum kullananiniz yada bilginiz varmi benim kurutma alanim çok problemli birde Allah izin verir ikizlerim doğarsa onlara kiyafet yetistirmektede zorlanmak istemiyorum bunlarin çoğu b sinifi a sinifi olanlar cook pahali elektrik sarfiyati b siniflarinda çok oluyormuş beni aydinlatin lutfeenn:)

Ben 4 yıldır kullanıyorum À sınıfı 3000 é almıştım. Kesinlikle evdeki en sevdiim makina kurutma makinasi:)
Şimdi bir de bebek gelince çok kolaylik arkadasim

Kizlar biraz alakasiz bisey sorucam belki kullnaniniz vardır ben camasir kurutma makinesi almayi düşünüyorum kullananiniz yada bilginiz varmi benim kurutma alanim çok problemli birde Allah izin verir ikizlerim doğarsa onlara kiyafet yetistirmektede zorlanmak istemiyorum bunlarin çoğu b sinifi a sinifi olanlar cook pahali elektrik sarfiyati b siniflarinda çok oluyormuş beni aydinlatin lutfeenn:)
bizdede var kurutma makinası biz b sınıfı olandan almıştık dediğin gibi a sınıfı olanlar çok pahalı ama alıcaksan a sınıfı al çünkü zaten b sınıfı aldığında yakıcağı elektriği düşünemezsin bizde var hemde nasıl elektrik yakıyor şimdi biz balkon yaptırdık bi odaya o yüzden kullanmıyorum kurutmayı elektrik faturası yarı yarıya düştü he ama süper bi makina at hemn kurusun katla kaldır tavsiye ederim

canim ben aldin bir hafta oldu cok uzun surede kurutmasinin disinda memnunum ama daha tum kumas cesitleri icin kullanamadim. Bakalim acelen yoksa kullandikca yazarim

A ats2014 elektrik sarfiyati nasil canim

Çok az yani faturada fark etmiyorsun nerdeyse öyle diim.zaten À plus olunca tüketim çok az yük sensörü var camaşirin miktarına göre zaman ve enerji gidiyo.
günde 5 makina çamaşır yıkayıp kurutup anında kaldiriyosun.ve mis gibi günlerce kokuyo çamaşırlar. Tavsiye ederim ben herkese.

Back