2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

oh ne güzel maşallah ona hayırlısıyla birde kucaklarımıza alsaydık işte o zaman derin bir oh çekerdik...her şeyin yolunda gitmesi biraz rahatlatıyor insanın içini

Maşallah canım Güzel çıktığına sevindim

Maşallah canım benim. Sağlıkla kucağına al inşallah Benimki de babasına benziyor :) 2 hafta önce doktora gittiğimizde doktor bakarken eşime videoya çektirdim. o sırada yüzü göründü '' ay ne güzel yüzü var'' deyince benim doktor hemen 4 boyuta geçti ve gösterdi. bir de fotoğrafını verdi. aynı babası benimki de şimdi oğluşumuzu özledikçe videosunu izliyoruz

Oooohhh... Maşallah arkadaşım. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah Sen hareketlerini hissetmeye başladınmı?

Ohhh maaşallah canım çok sevindim darısı bizlere

Inşallah canım sende duyacaksın pıt pıtları

Merhabalar güzel annecikler aklıma takılan bazı şeyler oluyo bu da kendimi çok dinlediğimde sanırım henüz bebeğim tam 6 haftalık mi bilmiyorum henüz kontrol zamanımız gelmedi ama hesaplarda boyle çıkıyor neyse bu zamanlarda nelere dikkat edilmeli agir kaldirmiyorum ama ev isi yapıyorum yemek bulaşık derken ayakta çok kalıyorum normal hamileler gibi hissedemiyorum onlar daha rahat davraniyolar ya sanki biz daha yavaş çit kirildim hareketler yapmaliymisiz gibi geliyor acaba allah korusun bebebigin düşmesi sadece genetik sebeblere mi bağlıdır yoksa is yapma yorulma ayakta kalma gibi şeylerle de etkilenir mi ? bugun biraz temizlik yaptım ya şimdide korku geldi icime o yüzden size sormak istedim çok pimpiriklendim buaralar

Evet canim hayirli olsun ilk once bebisin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ilk 3 ay normal gebelere gore daha tehlikeli bizim icin 3 aydan sonra normal gebeler icin risk neyse bizim icinde o tabi kendine dikkat etmen gerek egilmiceksin agir kaldirmicaksin evini temizle ama cok yormadan kendini cok egilmeden gerekirse yapma bosver esinde yardim edebilir

Ayyy ben çok egiliyorum agir kaldirmiyorum ama eğiliyorum otururken bile öne doğru eğilerek oturuyorum yumurtalarim çok büyümüş bide rahim arkası su toplamış dimdik oturamiyorum ayakta bile çok dik duramiyorum ağrı oluyo öne doğru egiliyorum sığındık rabbime korusun bebeğimi inşallah daha dikkat etcem bundan sonra çok tesekkur ederim cevabın için

canım otururken falan değil mesela yerden bişey alıcaksın belinden eğilip değilde dizlerinin üzerine çöküp al

Insallah cnm gönlünü ferah tut allahin izniyle hayirli haberlerini bekliyoruz benimde yarin ikili testim var hayirlisiyla iyi sonuc alirim. Kanaman cokmu oldu yoksa lekelenme tarzindami yataga da kendini baglama derim. Benimde 9.haftada cok yogun kanamam olmustu şakır şakır. Gece kostuk apar topar hastaneye cok sukur bebeğimin kalbi atiyordu. Ondan beri hep lekelenmelerim devam ediyor. Doktorum hic yatma kendine eziyet etme psikolojin bozulur kanayan yer yatsanda kanar normal hayatina devam et demişti. Cok gecmis olsun cnm insallah kanamalar da gecer :)

E einleben canim benim dr um yatmana gerek yok kendi kasma dedi rahat ol ama agir is yapma dedi sende birazcık bekle bi 12 haftayi tamamlada ondan sonra temizlik falan yap.ben cook titiz olmama rağmen 6.haftadan son ra mide bulantilarim başladı hic birşey gözüme gelmedi kadin aldim o ne yaptiysa razi oldum simdi işlerimi yapiyorum elhamdulillah sadece azciik daha sabir:))

Son düzenleme:
Kizlar biraz alakasiz bisey sorucam belki kullnaniniz vardır ben camasir kurutma makinesi almayi düşünüyorum kullananiniz yada bilginiz varmi benim kurutma alanim çok problemli birde Allah izin verir ikizlerim doğarsa onlara kiyafet yetistirmektede zorlanmak istemiyorum bunlarin çoğu b sinifi a sinifi olanlar cook pahali elektrik sarfiyati b siniflarinda çok oluyormuş beni aydinlatin lutfeenn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…