oh ne güzel maşallah ona hayırlısıyla birde kucaklarımıza alsaydık işte o zaman derin bir oh çekerdik...her şeyin yolunda gitmesi biraz rahatlatıyor insanın içiniGünaydın kızlar:)dörtlü testimizin.sonucu çıktı çok mutluyum herşey yolunda risksiz çikti.Ikili testimiz de oyle cıkmıştı.9şubata ayrıntılı ultrason için gün aldık.Bebegim agırlık ve gelisim olarak 3 gün önden gidiyor.Maaşallah diyelim hayırlısıyla gelir inşaallah
Evet çok tatlıayyyyyyyyyy bu ne tatlı yaaaaaaa maşallah ona , günaydın hayırlı pazarlar olsun
Maşallah canım Güzel çıktığına sevindimGünaydın kızlar:)dörtlü testimizin.sonucu çıktı çok mutluyum herşey yolunda risksiz çikti.Ikili testimiz de oyle cıkmıştı.9şubata ayrıntılı ultrason için gün aldık.Bebegim agırlık ve gelisim olarak 3 gün önden gidiyor.Maaşallah diyelim hayırlısıyla gelir inşaallah
Merhabalar herkese.bugun detayli ultrasonumuz vardi.allahim sukurler olsun o kadar tatlilar ki.hersey yolundaymis cok sukur.kizim yuzunu gostermiyor ama olsun dr.birdaha fotograf cekimine gelin dedi.oglan ayni babasi yaaaa.inanamazsiniz o kadar belli ki.herseyleri olusmus cok sukur.darisi hepinizin basina.
Günaydın kızlar:)dörtlü testimizin.sonucu çıktı çok mutluyum herşey yolunda risksiz çikti.Ikili testimiz de oyle cıkmıştı.9şubata ayrıntılı ultrason için gün aldık.Bebegim agırlık ve gelisim olarak 3 gün önden gidiyor.Maaşallah diyelim hayırlısıyla gelir inşaallah
Ohhh maaşallah canım çok sevindim darısı bizlereGünaydın kızlar:)dörtlü testimizin.sonucu çıktı çok mutluyum herşey yolunda risksiz çikti.Ikili testimiz de oyle cıkmıştı.9şubata ayrıntılı ultrason için gün aldık.Bebegim agırlık ve gelisim olarak 3 gün önden gidiyor.Maaşallah diyelim hayırlısıyla gelir inşaallah
Tahmini doğıumumuz aynı gün seninle ben de dün gördüm bebeğimi. Kolları oynuyordu:)Günaydın güzellikler bebeğimi gördüm geliyorum maşallah çok iyi :) Allah hepimize hayirli doğum versin :)
Inşallah canım sende duyacaksın pıt pıtlarıArkadaşlar ne güzel ciciler alınmış bebisler görülmüş ben sizden gerideyim daha kalp atışlarını duymadım yarın gidicem inşallah sağlıklıdır bebişim çünkü kanamam oldu 15 gündür yatıyorum. Bende sizin gibi hayırlı haber duyarım yarın inşallah
Evet canim hayirli olsun ilk once bebisin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ilk 3 ay normal gebelere gore daha tehlikeli bizim icin 3 aydan sonra normal gebeler icin risk neyse bizim icinde o tabi kendine dikkat etmen gerek egilmiceksin agir kaldirmicaksin evini temizle ama cok yormadan kendini cok egilmeden gerekirse yapma bosver esinde yardim edebilirMerhabalar güzel annecikler aklıma takılan bazı şeyler oluyo bu da kendimi çok dinlediğimde sanırım henüz bebeğim tam 6 haftalık mi bilmiyorum henüz kontrol zamanımız gelmedi ama hesaplarda boyle çıkıyor neyse bu zamanlarda nelere dikkat edilmeli agir kaldirmiyorum ama ev isi yapıyorum yemek bulaşık derken ayakta çok kalıyorum normal hamileler gibi hissedemiyorum onlar daha rahat davraniyolar ya sanki biz daha yavaş çit kirildim hareketler yapmaliymisiz gibi geliyor acaba allah korusun bebebigin düşmesi sadece genetik sebeblere mi bağlıdır yoksa is yapma yorulma ayakta kalma gibi şeylerle de etkilenir mi ? bugun biraz temizlik yaptım ya şimdide korku geldi icime o yüzden size sormak istedim çok pimpiriklendim buaralar
Ayyy ben çok egiliyorum agir kaldirmiyorum ama eğiliyorum otururken bile öne doğru eğilerek oturuyorum yumurtalarim çok büyümüş bide rahim arkası su toplamış dimdik oturamiyorum ayakta bile çok dik duramiyorum ağrı oluyo öne doğru egiliyorum sığındık rabbime korusun bebeğimi inşallah daha dikkat etcem bundan sonra çok tesekkur ederim cevabın içinEvet canim hayirli olsun ilk once bebisin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ilk 3 ay normal gebelere gore daha tehlikeli bizim icin 3 aydan sonra normal gebeler icin risk neyse bizim icinde o tabi kendine dikkat etmen gerek egilmiceksin agir kaldirmicaksin evini temizle ama cok yormadan kendini cok egilmeden gerekirse yapma bosver esinde yardim edebilir
canım otururken falan değil mesela yerden bişey alıcaksın belinden eğilip değilde dizlerinin üzerine çöküp alAyyy ben çok egiliyorum agir kaldirmiyorum ama eğiliyorum otururken bile öne doğru eğilerek oturuyorum yumurtalarim çok büyümüş bide rahim arkası su toplamış dimdik oturamiyorum ayakta bile çok dik duramiyorum ağrı oluyo öne doğru egiliyorum sığındık rabbime korusun bebeğimi inşallah daha dikkat etcem bundan sonra çok tesekkur ederim cevabın için
Insallah cnm gönlünü ferah tut allahin izniyle hayirli haberlerini bekliyoruz benimde yarin ikili testim var hayirlisiyla iyi sonuc alirim. Kanaman cokmu oldu yoksa lekelenme tarzindami yataga da kendini baglama derim. Benimde 9.haftada cok yogun kanamam olmustu şakır şakır. Gece kostuk apar topar hastaneye cok sukur bebeğimin kalbi atiyordu. Ondan beri hep lekelenmelerim devam ediyor. Doktorum hic yatma kendine eziyet etme psikolojin bozulur kanayan yer yatsanda kanar normal hayatina devam et demişti. Cok gecmis olsun cnm insallah kanamalar da gecer :)Arkadaşlar ne güzel ciciler alınmış bebisler görülmüş ben sizden gerideyim daha kalp atışlarını duymadım yarın gidicem inşallah sağlıklıdır bebişim çünkü kanamam oldu 15 gündür yatıyorum. Bende sizin gibi hayırlı haber duyarım yarın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?