Gule gule giydir cnm insallah bizlere de almak nasip olsun ama benim kayinvalidem alacak herseyi muhtemelen. Birkeresinde dedim ki anne ilk kiyafetini sen al ugur getirsin dedim. Diyor ki ben alcam tabi baska kim alcak. cok bilmis bir uyuz oldum anlatamam :)Selamm kizlarbugun bebegime ilk defa biseyler aldim.kipada paket icinde 5li ve 3lu badilerde indirim vardi kaliteleride iyi gibi yumusacik.5li olani sari beyaz tonlarinda aldim nolur nolmaz dr. bu sefer Erkek der diye.ama 3lu pakettekini pembe aldim.bebek alisverisi cok zevkliymis ama
Valla canim aslinda bizimkiler de oyle diyor ama ben hep ozenmisimdir bebek alisverisi yapmaya o yuzden begendigimi almak istiyorum.Allah giydirmeyi nasip etsin cumlemizeGule gule giydir cnm insallah bizlere de almak nasip olsun ama benim kayinvalidem alacak herseyi muhtemelen. Birkeresinde dedim ki anne ilk kiyafetini sen al ugur getirsin dedim. Diyor ki ben alcam tabi baska kim alcak. cok bilmis bir uyuz oldum anlatamam :)
Maşallah sizeeeMerhaba sevgili anneler.. Bende sanki oğluşumu hissediyorum.Dün mesela babası dizlerime yatmıştı. Başının karnıma değen kısmında kımıldamalar oldu. Ara sıra böyle kımıldamalar hissediyorum, birde kasık kısmıma doğru da seyirmeler oluyor bazen. Oğlumun hareketleridir bunlar inşallah
Aaayy ne güzel maşallah maşallah nazar değmesin tü tü tüüüMerhabalar herkese.bugun detayli ultrasonumuz vardi.allahim sukurler olsun o kadar tatlilar ki.hersey yolundaymis cok sukur.kizim yuzunu gostermiyor ama olsun dr.birdaha fotograf cekimine gelin dedi.oglan ayni babasi yaaaa.inanamazsiniz o kadar belli ki.herseyleri olusmus cok sukur.darisi hepinizin basina.
Amin canim insallah.Aaayy ne güzel maşallah maşallah nazar değmesin tü tü tüüübende 27 sinde gitcem. Inşallah herşey yolunda gidiyordur hepimiz icin
Tatlim benimde ikiz.normal gebe arkadasimin yarim saat surmustu.bizde oglan cok guzel goruntu verdi.ama kiz surekli arkasini dondu.o yuzden suresi uzadi.toplamda 2 bucuk saat surdu.detayli ultrason aslinda dr.larin kendini garantiye almak icin yonlendirdikleri bir olaymis.benim dr.da oyle dedi.allah korusun cocukta bi sikinti olursa detayliyada gitmistiniz diye kendilerini kurtaracaklar.ama bizde fetal eko diye birsey yapildi.kalbe tum detaylari ile bakildi.benim daha onceki gebeligimde 38+6 da bebegi kaybetmistim.sebebi bulunamamisti.sanirim onun icin istendi.cunku normal ultrasonda kalp belli bi dereceye kadar gorunuyormus.ikiz icin detayli ultrason 350 tl 150 tl fetal toplam 500 verdik.
Canım benim çok güzel güle güle giysin inş. Renklerini çok beğendim :)Kizlar bebegimin cicileri.haa birde bugün buhar makinesi aldik.kendimizde kullanicaz o yuzden erken aldik.Eki Görüntüle 1360814
Tesekkur ederm cnm.ama erkek bebekler icin daha guzel ve canli renkler vardi.kiz bebeklerde pek secenek olmuyor.bi goz atmani tavsiye ederim oglusun icinCanım benim çok güzel güle güle giysin inş. Renklerini çok beğendim :)
Ah canım ah burda kipa ne gezer[QUsahra10, post: 38661138, member: 379391"]Tesekkur ederm cnm.ama erkek bebekler icin daha guzel ve canli renkler vardi.kiz bebeklerde pek secenek olmuyor.bi goz atmani tavsiye ederim oglusun icin
güzel miş canı güle güle giysin inşallahKizlar bebegimin cicileri.haa birde bugün buhar makinesi aldik.kendimizde kullanicaz o yuzden erken aldik.Eki Görüntüle 1360814
Tesekkur edrizgüzel miş canı güle güle giysin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?