2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Merhaba canım öncelikle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kan değerin güzel ikiz gebelik olabilir diye düşünüyorum. Kaç embriyo transfer edildi

Gunaydin guzel anneler ve melekleri.biz sukur iyi olduk bu surecte destek olan sizlere tesekkur ederiz.hayirli cumalar.hayirli kandiller.hepimiz icin tek dilegim saglikla sihhatle cocuklarimizi kucagimiza alalim 2015 de.tedavi surecindeki arkadaslarada allah yardim etsin.rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve acisiyla sinamasin.bu yil bizim yilimiz olur insallah

Sikmak ne demek?yuzumde bi gulumseme ile okuyorum surekli.beni cok mutlu ediyor bunlari okumak.hep yaz hep anlat lutfen

Merhaba arkadaşlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin . bugün meraktan keseyi gorebilirmiyim diye doktora gittim asıl doktorumla randevum 12 ocakta ama merak iste bir kese gayet iyi ama diğeri çok çok minik belki büyür dedi hatta büyük olanın ultrason görüntüsünü verdi küçüğü vermedi acaba ultrason açısını mi ayarlayamadi cihazida çok iyi gibi gelmedi bu durumlar nasıl oluyor bilginiz varsa yardim eder misiniz doktorda sağolsun hic birşey demedi kesenin çapını falan söylemedi bende bilmiyorum ya neler sorulur nelere bakılır diye sadece kese var diğeri küçük dedi bu kadar vajinal ultrasonla bakmak istedi ama ben bise olur diye baktirmadim kucuk gorunmesi ultrason açisiyla alakalı olabilir mi inşallah öyledir keşke gitmeseydim 12 ocağı bekleseydim

Sizin haftalarınızda sadece vajinal muayene net sonuç verir. Karından anlaşılması çok zor. İçini ferah tut. Ben 6+6 da alttan muayene de kalp atışını duymuştum. Biraz sabırla inşallah gümbür gümbür kalp atışını duyarsın 12 Ocak ta.

ayyy insallah çok teşekkürler cevabın için az kaldı sabirla beklicem

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah mübarek günlerde pıt pıt atmaları bilmem ama benimde testten bir hafta önce kasığıma bir sancı girmişti o gün tuttuğunu hissetmiştim

Hayırlı kandiller canım inşallah sen ikinci kesenden de kalp atışı alırsın seni üzmek istemem ama benimde kesenin bir tanesi küçük cansız görünüyor demişti ondan kalp atışı alamadık maalesef ama tabiki buna da şükürler olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…