Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun evde olunca firsat bu firsat deyip oglumun sakladigim kiyafetlerini cikardim.bir bakayim dedim ise yarayanlara.boy boy body almisim.malum hep cis kaciyordu sagdan soldan.patikli tulumlari ilk aylarda kullanmisim.sonra hep alt ust takimlar kullanmisim.3-6 ay 6-9 ay.patikli altlari da ilk aylar kullanmisim.malum cabuk boy attiklarindan bu patikliler hemen kullanilamaz oluyor.onun yerine kisin iki kat alt pijama giydiriyodum.altlar fazla bu yuzden.tabi ucuza aldiklarim eskimis yipranmis.ama kaliteli marka olanlar cok saglam.dun demistim ya ufaklik marka kullandim diye.tulumu pijama takimi yelegi hirkasi hepsi saglam.daha kullanilir nasipse:))turuncu ve yesil de oldugu icin kiza da giydiririm.
ama tabi kizim icin biraz pembe alisveris yapmam lazim.
Ic dis zibin cok almisim.sapasaglamlar.ufaklik sebi baby center almisim.zibin fazla almayin sakin dun de yazdim.bodiye geciyoruz hemen.
zibinlarda beli aciliyor surekli bi de.
twidy onden citcitli bodiler almisim.cok guzel yumusak gozenekli penye.
simdi de bulursam alicam.yaz icin de uygun.
bi de yelekler cok isimize yarayacak.boy boy uc dort adet almakta fayda var.
ben alisverise kafa patlatiyorum bu ara:))
Size de yazayim diyorum.
tabi benim eskiler var bi de ikiz
olunca haliyle planli olmam sart.
biyerde de biberonlarimiz olacak.daha bulmadim.ama hepsi avent benimkiler.oglum da cok ozenmistim herseyi en iyisinden almistim.belki bu sefer cam alirim hepsini.
tabi emzik gogus pompasi sut sagma makinasi silikon meme ucu vs.hazirliklarimiz olacak daha kizlar)
SIkIlmiyosunuz degil mi:))
Allah giydirmeyi nasip etsin inşaallah , çok güzel şeyler var insan ne alicagini da seçmekte zorlaniyorGunaydin kzlar :) annemler biseyler almisti ama ben oglum icin ilk defa alisveris yaptum sadece bir takim ve bir yelek aldim siftah yaptim simdilik devami gelecek insallah :)
Cok guzel canım Güle güle sağlıkla giysin OğluşunGunaydin kzlar :) annemler biseyler almisti ama ben oglum icin ilk defa alisveris yaptum sadece bir takim ve bir yelek aldim siftah yaptim simdilik devami gelecek insallah :)
Güle güle giydin yakışıklı oğluşunGunaydin kzlar :) annemler biseyler almisti ama ben oglum icin ilk defa alisveris yaptum sadece bir takim ve bir yelek aldim siftah yaptim simdilik devami gelecek insallah :)
Cok tatli yaa lizz sen kacinci haftada ogrendin cinsiyetini biz daha ogrenemedik p.tesi kontrol var o zaman soylerim dedi doktor ama gorunurseGunaydin kzlar :) annemler biseyler almisti ama ben oglum icin ilk defa alisveris yaptum sadece bir takim ve bir yelek aldim siftah yaptim simdilik devami gelecek insallah :)
Bende Cumartesi günü 11+5 de gidecem umut ediyorum söylesin artık çok merak ediyorum cicişler almak istiyorumKizlaarr pazartesi kontrolum var. Bide ikili test yapılacak ve ense kalınlığı bakilacak hayirlisiyla herşey normal cikar. Pzrtesi 12+3 haftalik olacam ve cinsiyeti belli olurmu testte. Ne dersiniz?
Camım bunu iyi demedin 16. Haftada hala söylemediyse benim ki hiç söylemezCok tatli yaa lizz sen kacinci haftada ogrendin cinsiyetini biz daha ogrenemedik p.tesi kontrol var o zaman soylerim dedi doktor ama gorunurse
Erkekse belli olur diyorlar ama hayirlisi cnm bu cumartesi gidiyorsun degilmi. Hadi bakalim heyecanli oluyor bu kisimlar :) insallah guzel güzel cicişler aliriz....Bende Cumartesi günü 11+5 de gidecem umut ediyorum söylesin artık çok merak ediyorum cicişler almak istiyorum
Inşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Cinsiyeti için erken diye düşünüyorumKizlaarr pazartesi kontrolum var. Bide ikili test yapılacak ve ense kalınlığı bakilacak hayirlisiyla herşey normal cikar. Pzrtesi 12+3 haftalik olacam ve cinsiyeti belli olurmu testte. Ne dersiniz?
Tesekkur ederim cnm bir umutlandım bakalim hayirlisiyla. ..Inşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Cinsiyeti için erken diye düşünüyorum
herkese merhabalarrr :) )
ben ikinci denemede hamile kaldım..eşim azospermdi igne tedavisi ile cıkış oldu, cok sükür..
ilk beta hcg
10.gün 105.7
12.gün 227.5
16.gün 912.6
8 ekim carsamba randevum var.. insallah saglıkla bebeklerimize kavusuruz
merhaba arkadaşlar 13 aralıkta transferim oldu transferin 10.günü lekelendim 13.günü tahlil günüm dü sonuç 109 çıktı hafta sonuna denk gelince 3 gün sonra ikinci tahlili yapalım dedi doktor 16. Günü değer 1200 çıktı bana biraz fazla artmış geldi sizce nasıl 5 ocakta kese görmeye çağırdı.bu artış sizce normalmi arkadaşlarherkese merhabalarrr :) )
ben ikinci denemede hamile kaldım..eşim azospermdi igne tedavisi ile cıkış oldu, cok sükür..
ilk beta hcg
10.gün 105.7
12.gün 227.5
16.gün 912.6
8 ekim carsamba randevum var.. insallah saglıkla bebeklerimize kavusuruz