Ayy cok sevindim cnm allah tamamini erdirsin bundan sonraki kontroller daha zevkli olacak gun gun buyuyecek yavrun hadi bakalim :)Duydum canim yaaa, cok sukur, o kadar rahatladim ki..
Evet canım hatırladın mı kısmet bu zamanaymış...Aaaaaa
aaaaaa biz sanki tanışıyoruzzzzzz ???
Hatırladım tabi çok sevindim canım benim gözün Aydın evet zamanımız varmış demek bak kısmetEvet canım hatırladın mı kısmet bu zamanaymış...
Eşim de 10 tane canlı sperm vardı 21 tanede ölü. Başka hiç sperm yoktu.. sonra celalettin Peru da tedavi gördü. Sperm sayısı 450 bine çıktı. Birinci denemede olmadı. Ikinci denemede oldu cok şükür. .. ben hep sukrettim. Ilk iki yerde 0 çıktı. Uzulduk dünya başımıza yıkıldı. Sonra Celalettin Hoca da ilk testte 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm görüldü. .. o kadar sevindim ki anlatamam :) sizinde olur inşallah bizim durum daha vahimdi. Rabbim verdi oldu. O ISTERSE HERŞEY OLUR. INŞALLAH RABBİM SANADA NASİP EDECEK CANIMCanim sorun neymis sendeki, niye olmuyordu? Bendede yumurtlama problemi vardi ilacla buyuyup catliyor ama olmuyor.. esimde morfoloji 1 , dr um bundan kaynakli olabilir tup bebek yapalim dedi.. tup bebek oncesi nasibir surec izlediniz?
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Duydum canim yaaa, cok sukur, o kadar rahatladim ki..
Sperm sayisi ve hareketlilik kotuydu sanirim bu yuzden igne tedavisi oldunuz? Dogrumu anlamisim acabaEşim de 10 tane canlı sperm vardı 21 tanede ölü. Başka hiç sperm yoktu.. sonra celalettin Peru da tedavi gördü. Sperm sayısı 450 bine çıktı. Birinci denemede olmadı. Ikinci denemede oldu cok şükür. .. ben hep sukrettim. Ilk iki yerde 0 çıktı. Uzulduk dünya başımıza yıkıldı. Sonra Celalettin Hoca da ilk testte 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm görüldü. .. o kadar sevindim ki anlatamam :) sizinde olur inşallah bizim durum daha vahimdi. Rabbim verdi oldu. O ISTERSE HERŞEY OLUR. INŞALLAH RABBİM SANADA NASİP EDECEK CANIMSABIR ETMEK LAZIM. BIR sene eşim tedavi gördü. Hem bitkisel hemde iğne yedi. Ben vurdum iğneleri de biliyor musun sabırlı olun sizinde olacak inşallah
Ooooooooo sizin durum iyi çok şükür :) ne kadardır evlisiniz ve korunmuyorsunuz ?Sperm sayisi ve hareketlilik kotuydu sanirim bu yuzden igne tedavisi oldunuz? Dogrumu anlamisim acaba
Bizim sayi 119 milyon,hareket %72,sure 15 dk ama morfoloji 1. O yuzden olmuyor diyor dr um. Bendede yumurtlama problemi var ilacla 2 tane oluyor ve buyup catliyor da.. niye olmuyor bilmiyorum. Esime tahlil de yaptirmadik hic. Tup bebekte basarisiz olursak diye korkuyorum ;( darisi bana ve bizlere olsun insallah...
Ben yaptirmadim öyle bişeykızlar 16.haftada yapılan rahim ağzı kontorlü nasıl yapılıyor yaptıranlar bilgi verebilir mi
Icime su serptin suanOoooooooo sizin durum iyi çok şükür :) ne kadardır evlisiniz ve korunmuyorsunuz ?
Yaaa bu kadar olur.ben de kan sulandirici hap ve igne kullaniyorum. Bacaklarimda kizarikliklar ve pullanmalar olustu.bugun cilt doktoruna gittim.senin aptt kontrol edilmiyor mu dedi.ilk defa duydum dedim bende.bugun bakildi normal cikti.kontrolumde kendi dr.a soracagim ama sen niye yaptiriyosun dozu surekli degisiyor mu bilgi verir misingünaydın herkese bende her pazartesi kan sulandırıcının dozunu ayarlamak için aptt kanı veriyorum
TSH, LH, fsh, testtesteron inhibin b bunlar eşin e yapılacak. Devlet hastanesine randevu alsın eşin üroloji den bu testleri yaptırsin. . Tup bebişle olur inşlh canım stres yapma. Yumurtan catlamaz. Eşinin spermleride ilişki esnasında geri atar ölür..rahat ol bir tatile gidin termal sular olabilir mesela. Kim bilir kendiliğinden gelir bebeğinIcime su serptin suan) 2 bucuk yildir ewliyiz, 1.bucuk yildir korunmuyoruz ,4aydir da klomen tedawisi goruyorum. Hsg ,kan tahlillerim temiz. Ama morfoloji 1 olunca tup bebek dedi dr um. Esimin urolog da 119 milyonun %1 inden hic mi biri tutmamis olur mu oyle sey diye topu bana atmis.. sorun kimde bilmioz suan ) tup bebek sansiniz %50_60 dedi dr um. Esime bu zamana kdr tahlil_test de yaptirilmadi acaba diyorum onlarda mi sorun var? Onlar arastirilmadan da tup bebek tedawisine baslamak istemiyorum. Ben napcamm yaa ;( ocakta baslamam gerek
benim tüp bebek doktorum 16.hafta riskli rahim ağzı ölçümü yapılması gerekiyo düşük riski için demişti bende başka doğum doktoruna gidiyorum en son gittiğim de bu doktorda dedi tüm hamilelerin ölçülüyo rahim ağzı açılma var ı diye demişti bende araştırıyorum şimdi nasıl ölçülüyor diyeBen yaptirmadim öyle bişey
Sicak su ve spor,sigara tup bebek asamasinda yasakTSH, LH, fsh, testtesteron inhibin b bunlar eşin e yapılacak. Devlet hastanesine randevu alsın eşin üroloji den bu testleri yaptırsin. . Tup bebişle olur inşlh canım stres yapma. Yumurtan catlamaz. Eşinin spermleride ilişki esnasında geri atar ölür..rahat ol bir tatile gidin termal sular olabilir mesela. Kim bilir kendiliğinden gelir bebeğin
Biran önce başlayın o zaman canım Rabbim sağlıkla hayırlısıyla sizede evlat nasip etsin inşallah :)Sicak su ve spor,sigara tup bebek asamasinda yasakstres yapmiyorum aslinda da cok vakit kaybettigimizi dusunuyorum artik ,biyerden baslamaliyiz ;(( esime spermiogram disinda hic bi test yapilmadi , dr da sagliklisin diye yollamis.. bende dusunup duruyorum niye olmuo die,belki kan degerleri bozuk bilmiozki ;( tesekkur ederim moral motivasyonun icin kuzuu
Bana istenmedi ve yapılmadı. Gidince bi sorayım o zaman. Sağol canımbenim tüp bebek doktorum 16.hafta riskli rahim ağzı ölçümü yapılması gerekiyo düşük riski için demişti bende başka doğum doktoruna gidiyorum en son gittiğim de bu doktorda dedi tüm hamilelerin ölçülüyo rahim ağzı açılma var ı diye demişti bende araştırıyorum şimdi nasıl ölçülüyor diye
AmiinnBiran önce başlayın o zaman canım Rabbim sağlıkla hayırlısıyla sizede evlat nasip etsin inşallah :)
Vaginal ultrasonla rahim ağzı boyu ölçülüyor.kızlar 16.haftada yapılan rahim ağzı kontorlü nasıl yapılıyor yaptıranlar bilgi verebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?