Nolur kendinizi kaptirmayin tam netlesene kadar. Biz gol yedik. Gerci ben uzulmedim ama esim fok kotu oldu. Ben de onun kotu olmasina sinirlendim. Bize bir erkek bir kiz dedi dr. Sonra ayrintili da ikisi de erkek dedi perinatolog. Bu arada harmony testini niye yaptiriyorsun. Supheli bir durumun mu oldu ?
Hııııııııh çok güzel yazmışsın valla seni hep böyle görelim inşallahne yapmadı ki canım dilinin kemiği yok ağzına geleni söylüyor işte iyi kötü bilmiyor... ama umrumda değil artık bebeğim sağlıklı olsun, iyi olsun, yanımda olsun, başka da biri umrumda değil..
tşkürler canım inşallah :)Hııııııııh çok güzel yazmışsın valla seni hep böyle görelim inşallah
çizelge benim de sonradan dikkatimi çekti.B
Canim bugune kadar benim boy ve gram hic asagidaki cizelgeye uymamisti. Ya cizelge standart degil ya biz diye dusunmustum :)
iyi günlerde sağlıkla kullanın inş.Ben iki takım alcam hastane çıkışı, takım alcam 5 li, kollu zıbın aldım bi ince battaniye aldım. . Taragini bile aldım, ağız mendilleride hazır, bi tulum aldımçok zevkli rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
10 lu takımı kaça aldın ne marka canım?benim aldığım da 10 lu takım her şeyi var içinde anneciğim de peluş battaniyesi almış elinde örmüş ve de elinde ince hem kundak dikmiş ve desenli pazen kumaştan da yapmış bende senin gibi beşli takım alayım birde yeter çünki eşimin aldıkları küçük takım doğsun 1 ay sonra giyer onları
Ohhh çok şükür üçlü test normal çıktı kızlar.
Benimde kiz asagida oglan yukarida.oglan o kadar hareketli ki dr.boku yedin dedi.biz esimle koptukkizin ayaklari rahme yakin oldugu icin rahmimi acitanlar kizim diyee ayirabilirum yerlerini bilmesem ayiramam ama ahhh o nefes darligi.sende hizli hareket ediyosun o zaman.bak ben iki gundur daha yavasim.ozellikle yemek yedikten sonra.daha rahatim boyle.tavsiye ederim birazcik frene bas seker yuklemesi icin bu sali erken degilmi?24 ile 28 arasi olmuyor mu yukleme
ben tam düzelemedim malesef.Haftasonu yatınca biraz kendime geldim canım çalışınca atlatmak daha zor sen nasıl oldun canım?
sen iki kız mı istiyosun canım:))Simdilik yüzde 80-90 kız diyor ama gol atma ihtimaline var önce sağlık tabi ben kız çok istiyorum burda şoka ben girerim heralde zaten ilk basta iki kız diye alistirmistim kendimi1 ay daha bekliycez bakalım harmony testini doktorum tavsiye ediyorum dedi bize bıraktı diğer testleride yaptiramayinca bunu yaptiralim dedik ama bakalım inşallah güzel çıkar ilgin için teşekkür ederim canım başka yaptıran yok heralde
canım öncelikle hayırlı olsun cinsiyetleri öğrenmişsin :):) harmony testini merak ettim ne için yapılıyor acaba ??Simdilik yüzde 80-90 kız diyor ama gol atma ihtimaline var önce sağlık tabi ben kız çok istiyorum burda şoka ben girerim heralde zaten ilk basta iki kız diye alistirmistim kendimi1 ay daha bekliycez bakalım harmony testini doktorum tavsiye ediyorum dedi bize bıraktı diğer testleride yaptiramayinca bunu yaptiralim dedik ama bakalım inşallah güzel çıkar ilgin için teşekkür ederim canım başka yaptıran yok heralde
Biz de ikili uclu testleri yaptirmadik. 12. Haftada bir de 20. Hafta da ayrimtili ultrasona girdik. Dr. Herhangi bir saglik sorunu yada ozur durumunu dusundurecek bir bulgu yok. Onun icin amniyosentez onerecegim bir durum yok dedi. Burada baktiklarimizla % 80 bilgi sahibi olabiliyoruz ama yok ben % 99 bilgi sahibi olmak istiyorum diyorsan harmony testi var dedi onu oyle anlatti. biz de dusunmedik hic yaptirmayi. Hayirlisi olsun hakkinizda bakalim. Tabi onunu daha net gorerek gitmek de guzelSimdilik yüzde 80-90 kız diyor ama gol atma ihtimaline var önce sağlık tabi ben kız çok istiyorum burda şoka ben girerim heralde zaten ilk basta iki kız diye alistirmistim kendimi1 ay daha bekliycez bakalım harmony testini doktorum tavsiye ediyorum dedi bize bıraktı diğer testleride yaptiramayinca bunu yaptiralim dedik ama bakalım inşallah güzel çıkar ilgin için teşekkür ederim canım başka yaptıran yok heralde
aaaaaa biz sanki tanışıyoruzzzzzz ???Darısı basıma canım maşallah sana da..bebiş kız mı erkek mi
Günaydın kızlar hastaneye üçlü test sonucumu almaya gidiyorum. Inşallah düşük çıkar. . Ayrıntılı ultrasyona gün de verecek bugün. Herseyin hayırlısını versin Rabbim
Teşekkür ederim canım ikili üçlü test ikizlerde net cevap veremediği için doktorun önerdiği bir test zeka gelişimleri risk faktörü olup olmadığına bakılıyor canımcanım öncelikle hayırlı olsun cinsiyetleri öğrenmişsin :):) harmony testini merak ettim ne için yapılıyor acaba ??
Arayamadim cnm bugun biraz yogundum.yarin ariycam bakalim nolmussahracım ne yaptın aradın mı merkezi çok merak ettim ?
Insallah guzel hbrlerle gelmissindir cnm duydunmu bebisinin kalp sesiniBen de kalp atisi icin gidecehim bugun 10.45te randevum var
gece hic uyumadim stresten yaaaa
Sağol canım 21. Haftada gidiyorumHadi hayirlisi bakalim canim kac hafta gun oluyor ayrintili ult. Gunun
Iki oğlun olacak alırsın daha canım :)Nolur kendinizi kaptirmayin tam netlesene kadar. Biz gol yedik. Gerci ben uzulmedim ama esim fok kotu oldu. Ben de onun kotu olmasina sinirlendim. Bize bir erkek bir kiz dedi dr. Sonra ayrintili da ikisi de erkek dedi perinatolog. Bu arada harmony testini niye yaptiriyorsun. Supheli bir durumun mu oldu ?
Ooooww sen baya baya kizmissin. Noldu ki bu kadar eskisi gibi olmayacak. Oyle dusunme. Dun de biz kotuyduk. Aylardir aglamamistim bi guzel agladim dun. Bugun gozler sis
ama ben daha hic bisey almadim. Ne alacagimi da bilmiyorum. Kendimi cok kotu hissettim simdi ya.
canim corekotunu dovup bir tulbentin icine koy kokla. Iyi geliyor. Isteysen simdilik normal dovulmeden de koklayabilirsin idare eder heralde. Gecmis olsun.
ya o pantolonlarda benim de cok hevesim var. Daha hamile kalmadan soyluyordum hamile kalinca ilk isim salopet pantolon almak diye de bi turlu alamadim. Hangi siteden ve kaca aldin yazar misin.
Hayır değil olsaydı doktor istemezdi herhalde3 lü test için erken değilmi
Sağol canım 21. Haftada gidiyorum
Canim sorun neymis sendeki, niye olmuyordu? Bendede yumurtlama problemi vardi ilacla buyuyup catliyor ama olmuyor.. esimde morfoloji 1 , dr um bundan kaynakli olabilir tup bebek yapalim dedi.. tup bebek oncesi nasibir surec izlediniz?herkese merhabalarrr :) )
ben ikinci denemede hamile kaldım..eşim azospermdi igne tedavisi ile cıkış oldu, cok sükür..
ilk beta hcg
10.gün 105
12.gün 27.5
16.gün 912.6
8 ekim carsamba randevum var.. insallah saglıklabebeklerimize kavusuruz
Insallah guzel hbrlerle gelmissindir cnm duydunmu bebisinin kalp sesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?