2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Gunaydin kizlar C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. sonucun iyi cikmis sevindimm :) bende int. Den bahcivan pantolon sipatis verdim kendime herkes bebislere aliyor ben kendime :) erken diye almiyorum kizceye yoksa cok istiyorum amaa neyse ocak 8 e randevu aldik ins.. Bu hafta carcabuk gecer hayirlisiylada kizi goruruz :)

Benimde kiz asagida oglan yukarida.oglan o kadar hareketli ki dr.boku yedin dedi.biz esimle koptukkizin ayaklari rahme yakin oldugu icin rahmimi acitanlar kizim diyee ayirabilirumyerlerini bilmesem ayiramam amaahhh o nefes darligi.sende hizli hareket ediyosun o zaman.bak ben iki gundur daha yavasim.ozellikle yemek yedikten sonra.daha rahatim boyle.tavsiye ederim birazcik frene basseker yuklemesi icin bu sali erken degilmi?24 ile 28 arasi olmuyor mu yukleme

Evet yaa.ileride nasil kalkacagiz acaba?ay tek saglikli olsunlar da.kalkariz bi sekildeplasentalari bir olabiliri ilk defa duydum.banada plasentalari iyi dedi ama ayri bir falan demedi.onemli bitsey olsa detaylandirirdi bence.merak etme sen

Sağol canım benim inşallah sende görürsün prensesii. 27 aralıkta ayrıntılı ultrason a gircem bende :) bu hafta sağlık ocağı çağırdı. Tahlil yapılacak dedi aile hekimi, bide tetanos aşısı olacağım

Gecmis olsun canim.Ates oldugu zaman dikkatli olcakmisiz.dun prof.a sordum.su anda ise ihlamur limon ve dinlenmeden baska secenegimiz yok malesef.ben de perisanim.haftasonu bari duzelsek.istah ta kalmadi.meyve de canim istemiyo ama zorla yicez artik.
Haftasonu yatınca biraz kendime geldim canım çalışınca atlatmak daha zor sen nasıl oldun canım?

Sagol canım çok şükür bugün daha iyiyim haftasonu yattım ateşim yükselmeden atlattım cok dikkat edin kendinize

Hadi hayirlisi bakalim canim kac hafta gun oluyor ayrintili ult. Gunun

Nolur kendinizi kaptirmayin tam netlesene kadar. Biz gol yedik. Gerci ben uzulmedim ama esim fok kotu oldu. Ben de onun kotu olmasina sinirlendim. Bize bir erkek bir kiz dedi dr. Sonra ayrintili da ikisi de erkek dedi perinatolog. Bu arada harmony testini niye yaptiriyorsun. Supheli bir durumun mu oldu ?

Ozur dilemeyi bilmez ki canim bilse de artik eskisi gibi olmaz
Ooooww sen baya baya kizmissin. Noldu ki bu kadar eskisi gibi olmayacak. Oyle dusunme. Dun de biz kotuyduk. Aylardir aglamamistim bi guzel agladim dun. Bugun gozler sis

ama ben daha hic bisey almadim. Ne alacagimi da bilmiyorum. Kendimi cok kotu hissettim simdi ya.

Gunaydin kizlar... Basim feci agriyor ne yapsam gecer acaba?
canim corekotunu dovup bir tulbentin icine koy kokla. Iyi geliyor. Isteysen simdilik normal dovulmeden de koklayabilirsin idare eder heralde. Gecmis olsun.

ya o pantolonlarda benim de cok hevesim var. Daha hamile kalmadan soyluyordum hamile kalinca ilk isim salopet pantolon almak diye de bi turlu alamadim. Hangi siteden ve kaca aldin yazar misin.

ne yapmadı ki canım dilinin kemiği yok ağzına geleni söylüyor işte iyi kötü bilmiyor... ama umrumda değil artık bebeğim sağlıklı olsun, iyi olsun, yanımda olsun, başka da biri umrumda değil..

Himm hayirlisi o zaman. Huyu boyle diyorsan zaten takilma. Stres yapma keyfine bak uyma en iyisi
ne yapmadı ki canım dilinin kemiği yok ağzına geleni söylüyor işte iyi kötü bilmiyor... ama umrumda değil artık bebeğim sağlıklı olsun, iyi olsun, yanımda olsun, başka da biri umrumda değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…