Cepten yada laptoptan giriyorum internete. İnternetten dinleteceksem eğer paketi sınırsıza çevirmem gerekecek.Birkaçyüz liralık bir alet alıp dinletsem daha iyi olur diye düşünmüştüm.
canım al birini vur ötekine erkeklerin hepsi aynı biraz da yaş farkı varsa görüş tamamen değişiyorOzur dilemeyi bilmez ki canim bilse de artik eskisi gibi olmaz
Bende yasin ve meryem suresi dinletiyorum Kur'an dinlemelere zeka gelişimini olumlu etkiliyormuşKuran oku yusuf suresi ni oku.. bunlarda ahlâkî ve hayırlı bir evlat olması için canımyada netten dinle
Günaydın kizlarrherkese iyi pazarlar.ya bi arkadas dondurulmus parasi sorunca aklima geldi.bizim 1 embriyomuz artti.transfer sonrasi hic aklimiza dondurma islemini sormak gelmedi onlarda bisey demediler.nolduki acep
Canim yeterli kalitede degildir ondan aramamislardir.cunku kaliteli olunca arayip ne yapalim diye soruyorlarGünaydın kizlarrherkese iyi pazarlar.ya bi arkadas dondurulmus parasi sorunca aklima geldi.bizim 1 embriyomuz artti.transfer sonrasi hic aklimiza dondurma islemini sormak gelmedi onlarda bisey demediler.nolduki acep
Ben hergun yusuf suresini dinlemeye calisiyorum ahlaklari ve yuzleri güzel olsun diye:)Ceptetoptan giriyorum internete. İnternetten dinleteceksem eğer paketi sınırsıza çevirmem gerekecek.Birkaçyüz liralık bir alet alıp dinletsem daha iyi olur diye düşünmüştüm.
canim normal degerler masallahCanim biri 310 digeri 320
20. Haftanin basindayiz normal mi hic takip etmedim ben bikac haftadir . Evet raporda hepsinin normal oldugu yaziyor
Sen de hasta hamileler grubuna katilmissin malesef.gecmis olsun canimgeçmiş olsun canım bende iki gündür yatıyorum halsizlik var ve burnum tıkalı nefes alamıyorum
sağ ol arkadaşım allah kimseyi hasta filan etmesin bu süreçte zor oluyorSen de hasta hamileler grubuna katilmissin malesef.gecmis olsun canim
Ama dr. Birini dondurup birini transfer edicez dedi.bizde sonra o telaseyle sormayi unuttuk.Ca
Canim yeterli kalitede degildir ondan aramamislardir.cunku kaliteli olunca arayip ne yapalim diye soruyorlar
Canim bugune kadar benim boy ve gram hic asagidaki cizelgeye uymamisti. Ya cizelge standart degil ya biz diye dusunmustum :)canim normal degerler masallah
cizelgelerimizde de yaziyo ya bu haftada320 gr oluyomus bebekler.internette de oyle yaziyor
Ben iki takım alcam hastane çıkışı, takım alcam 5 li, kollu zıbın aldım bi ince battaniye aldım. . Taragini bile aldım, ağız mendilleride hazır, bi tulum aldımkızlar hastane çıkışı kaç takım almalıyım sizce çevredekiler 4 5 tane diyor eşim de bende sonuçta 40 gün filan giyicek hata göbeği düşene kadar giyer çün ki eşim 0 3 aylık 4 5 takım da aldı küçük onlar da bide yaza denk bir tane aldım battaniyeli takım
2 tanede battaniyesiz alsam yetmez mi kırkı çıkana kadar
Bende bebek yağı kullanıyorum canımKızlar ben göbeğime bebek yağı sürüyorum ama kimseye sormadım , siz göbeğinize hangi yağı sürüyorsunuz?
Aslında resmi olarak bir kağıt falan imzalanmaları lazımdı, bakanlığın takibinde oluyor karışmaması falan çok önemli bizim gittiğimiz yer çok titiz davranmıştı bu konuda, mutlaka ara sor bence ilaç kullandığımız dönem çok sıkıntılıydı o sıkıntıyı bir daha yaşamadan tüp bebek yaptırmak bize çok kolaylık olurAma dr. Birini dondurup birini transfer edicez dedi.bizde sonra o telaseyle sormayi unuttuk.
benim aldığım da 10 lu takım her şeyi var içinde anneciğim de peluş battaniyesi almış elinde örmüş ve de elinde ince hem kundak dikmiş ve desenli pazen kumaştan da yapmış bende senin gibi beşli takım alayım birde yeter çünki eşimin aldıkları küçük takım doğsun 1 ay sonra giyer onlarıBen iki takım alcam hastane çıkışı, takım alcam 5 li, kollu zıbın aldım bi ince battaniye aldım. . Taragini bile aldım, ağız mendilleride hazır, bi tulum aldımçok zevkli rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ben doktora sormuştum ne kullanırsan kullan çatlak ları yırtıkları önleyemzsin ama karın büyürken gerğinlik azalması için bebe yağı has zeytin yağı filan kullan demiştiKızlar ben göbeğime bebek yağı sürüyorum ama kimseye sormadım , siz göbeğinize hangi yağı sürüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?