• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hayirli cumalar kizlar :) Rabbim bebeklerimiz kucagimizda cumalarda dua ettigimiz gunleride gostersin :) hasta olan arkadaslar gecmis olsn cinsiyet ogrenecekler hayirli olsun simdiden :) simdi bisey daha sorucam ben haftanin iki gunu kesin basagrisi burun tikanikligiyla uyaniyorum boyle olan varmi

geçmiş olsun canım. benim burun tıkanıklığı yok da sık sık başım ağrıyo. doktor başın ağrıdığında tansiyonunu ölç dedi.

Slm kızlar benim bebekler 4 oldu ikisi ayrı kesede ikisi aynı kesede dün gördük kalp atışlarınıda duyduk ama dr aynı kesedekilerini sonlandırmak istiyor çok üzgünüm ben onlardan ayrılmak istemiyorum ama dr ısrarlı benim şekerim var kilolu hamile kaldım taşıyamazsın diyorlar bebekler birbirlerine zarar verir hepsini kaybedersin diyor kafam karmakarışık eşimde dr ları dinleyelim birde seni kaybedersek diyor allah yardımcımız olsun dua edin bana ve bebeklerime

allahım hayırlısını versin canım. inşallah her şey yoluna girer.

Merhaba canım ilişki konusunda bilgi alan tek benim sanırım.
Bizim transfer sonrası hemen serbest bıraktı dr. Biz sormadan kendi söyledi, ancak progesteron alıyoruz, bu bizim isteği azaltıyo, bide o kadar masum ve kutsal bi duyguki, ne eşim nede ben yapmak istemiyoruz, 10 yıldır eşiyim , bundan sonra anne olucam, çok şükür ada bu konuda çok anlayışlı, 10 yıldır bekliyoruz bebeğimizi, hiç bir istek onun üstüne çıkamaz, emin ol senin eşinde bu konuda anlayışlı olacaktır. İçini rahat tut....

evet oda olsa da yapmam diyo zaten bebişimiz için deger

valla ben de hiç bilmiyorum neden kullandığımı:) transferden 4 gün önce falan başladım hala kullanıyorum. bir ayı geçti her gün. bizimki biraz zor bir tüp bebek oldu, ihtimal baya düşüktü. sanırım doktor işi şansa bırakmak istemiyo bu yüzden, tedbiri elden bırakmıyo.

umarım senin de kanama alanın geçmiştir. ama forumda okuduğum kadarıyla pek çok kişide oluyo. çok endişelenmeye gerek yok. Sanırım doğal bir durum.
Progestan aslinda bir hormonmus ve bu rahmi gevsetiyormus, rahim kasilip bebegi atmasin diye progestan veriyorlarmis. Cnm benim benimde pek kolay gecmiyor hamileligim. allahim bizi bebeklerimize mis kokan meleklerimize hayirlisiyla kavustursun.

geçmiş olsun canım bende iki gündür yatıyorum halsizlik var ve burnum tıkalı nefes alamıyorum
Sağol canım sanada çok geçmiş olsun. . Rabbim başka dert vermesin
Oooo sende mii? Sqlgin mi var acaba ya. Atesinize cok dikkat edin hanimlar. 37 yi asirmayin
bizde birimiz hasta olursa digeri onu tecrit ediyor bildigin karantina altina aliyoruz birbirimizi. Misafir yatak odasina gonderip bardak kasik havlu lavabo hepsini ayiriyoruz.:KK48:
Evet bende malesef ateşim yok çok şükür :)

:nazar::nazar::nazar: Herkese merhaba. KK'yı uzun zamandır takip ediyordum ve kendime bir söz vermiştim. Tüp bebek tedavimde hamile kalırsam buraya yazacağım diye. 2 yıllık evli ve 1 yıldır da çocuk sahibi olmak için uğraşıyordum. Bu hafta mucize gibi bir haber aldık ilk tüp bebek deneyimimizdi ve pozitif olduğunu öğrendik.:anneadayı: Daha çok yeniyiz ama İnşallah Allah nasip ederse ben de 2015 yılında bebeğime kavuşacağım. Çok zorlu ve yıpratıcı bir süreç. Rabbim isteyen tüm çiftlere hayırlı, sağlıklı bebeklerine kavuşmayı nasip etsin...
Hayırlı olsun benimde ilk denemem di Rabb'imize şükürler olsun kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah :)

Selam kizlar... Umarim hepiniz iyisinizdir, ben pek iyi degilim bugun.. esimle tartistik yine. Ne istiyo bu erkek milleti bilmem ki beni bu haldebu kadar uzuyo biktim valla ya...
Canım erkekler bizi anlayamayabiliyorlar haklısın. Bu arada bizlerde çok hassas sinirli ve stresli bir dönemden geçiyoruz , bazan kendime şaşırıyorum olmayacak şeylere sinirlenebilip önemsiz bir konudan sorun çıkarabiliyorum. Bazanda olmayacak birşeye üzülebiliyorum. Uzun lafın kısası boşverrr sen bebişini düşün , koy cebine rahvan gitsin :rolleyes:

Canım erkekler bizi anlayamayabiliyorlar haklısın. Bu arada bizlerde çok hassas sinirli ve stresli bir dönemden geçiyoruz , bazan kendime şaşırıyorum olmayacak şeylere sinirlenebilip önemsiz bir konudan sorun çıkarabiliyorum. Bazanda olmayacak birşeye üzülebiliyorum. Uzun lafın kısası boşverrr sen bebişini düşün , koy cebine rahvan gitsin :rolleyes:

Aynen canim anlayis bekliyorum sadece biraz da ilgi ama yok yok yok . bebegim sagolsun da baska bisey istemiyorum

Erkek milleti iste.hepsinde muhakkak bi tutam odunluk oluyo.bende kizginim bu aralar.hic goresim bile yok:KK12::KK62:

AyE="sahra10, post: 38556884, member: 379391"]Erkek milleti iste.hepsinde muhakkak bi tutam odunluk oluyo.bende kizginim bu aralar.hic goresim bile yok:KK12::KK62:[/QUOTE]
Aynen
Erkek milleti iste.hepsinde muhakkak bi tutam odunluk oluyo.bende kizginim bu aralar.hic goresim bile yok:KK12::KK62:
Benim de yok valla. Benimkinde bir tutam deil hayatim odunluk benimki daha odun bile deil yontulmamis saf kutuk... :(

:nazar::nazar::nazar: Herkese merhaba. KK'yı uzun zamandır takip ediyordum ve kendime bir söz vermiştim. Tüp bebek tedavimde hamile kalırsam buraya yazacağım diye. 2 yıllık evli ve 1 yıldır da çocuk sahibi olmak için uğraşıyordum. Bu hafta mucize gibi bir haber aldık ilk tüp bebek deneyimimizdi ve pozitif olduğunu öğrendik.:anneadayı: Daha çok yeniyiz ama İnşallah Allah nasip ederse ben de 2015 yılında bebeğime kavuşacağım. Çok zorlu ve yıpratıcı bir süreç. Rabbim isteyen tüm çiftlere hayırlı, sağlıklı bebeklerine kavuşmayı nasip etsin...
Merhaba canım mesajı şimdi gordum. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah :):nazar::anneadayı:

Selam kizlar... Umarim hepiniz iyisinizdir, ben pek iyi degilim bugun.. esimle tartistik yine. Ne istiyo bu erkek milleti bilmem ki beni bu haldebu kadar uzuyo biktim valla ya...
Aman boşver salla gitsin yine gelir Özür diler onlarda hamile psikolojisine giriyor sanırım:-)

Kız doktora gittin mi sen ??? Üçlü test yaptırdın mı ? Cinsiyet bağ kur mu ssk mı ? :KK66::-)

Back