- 22 Mart 2014
- 332
- 267
- 53
Birçok gebede var bu şikayetler canım. Kendini kasmamaya çalış , bu durumu doktoruna bildir. Doktorun bir çare bulamazsada takma kafana. İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın canımArkadaslar bir sey soracam sabahlari midem bulaniyor ve kusmakta zorlaniyorum midem kasiliyor acep bu cocuklara bir zarari olur mu. Bilemedim ki cvp verirseniz sevinirim beni mdurumumda olan var mi
Günaydın canım , hoşgeldin. İnşallah bebişini kucağına sağlıkla alırsın canımgünaydın kızlar bende kaıldım aranıza ..
Merhaba oğlun kaç yaşında şimdi o da mı tüp bebek tedavisi ile olmuştu
Bugün de bunu araştırıyorum hanımlar.
oğlumu emzirirken meme uçlarım çook yara olmuştu.
feci dayanılmaz bir acıdır bu.inş.hiç birinizin başına gelmez.
bu sebeple bu sefer doğumdan önce başlayarak meme ucu bakımı yapacağım.
henüz erken tabi ama aklımdayken sizlere de bilgi olsun diye yazmak istiyorum önemli gördüklerimi.
aklınızın bir köşesinde olsun mutlaka:))
Bende hamile kalınca çok de hamile kalınca çok araştırdım bir sürü doktor tanıdık var hepsiyle uzun uzun konuştuk bu yurt dışında da yapılan birşey yapılmamasını tek savunan Canan karatay tek başına ayrı bir bilim savunuyor hiç gerçekçi değil zaten diyetlerini de çok sağlıksız buluyorumTüm Arkadaşlara : Lütfen Herkes OKUSUN :
Tesadüfen bu topiği gördüm. Bazı arkadaşlar şeker yükleme testi yaptıracağını yazmış. Sakın yaptırmayın. Prof.Dr. Canan Karatay ne kadar bebeğe zarar verdiğini tüm programlarda anlatıyor. ATV de Zahide ile Yetiş Hayata programında anlattım diğer kanallarda anlattı bir çok geri dönüş ve mailler geldi programa. Ve hepside Prof.Dr. Canan Karatay ın ne kadar haklı olduğunu gösteriyordu. Örneğin bir bayan 3 doğum yapmış. ilkinde şeker yükleme testi yaptırmış hamileyken. ve o doğan çocukta sonradan bir çok hastalıklar çıkmış. ikinci hamilelikte bu testi yaptırma mış ve ikinci çocuğu çok sağlıklı hiç bir hastalığı yok. Üçüncü hamileliğinde yine şeker yükleme testi yapılmış ve üçüncü çocuğunda da bir çok hastalık mevcut. Dikkate alın araştırın. Yüzlerce mail geldi programa. Birde o an bu programları seyretmeyen ama aynı durumu yaşayan anneleri düşünün , bunlar medyaya aksetmedi. Lütfen arkadaşlar. Bebeğe faydası yokmuş. Youtube ten Prof. Dr. Canan Karatayın bu konuyla ilgili programlarını seyredin kitaplarını okuyun. Bu hoca her zaman doğru söyleyen bir hocadır. Kolestrol ilaçları satılsın diye kolestrol diye olması gereken bir şeyin hastalık olarak gösterildiğini ilk bu hoca TV lerde söylemiştir. En çok dünyada bizim ülkemizde ilaç satılıyor. Araştırın arkadaşlar. Bebeğe hiç bir faydası yokmuş bu şeker yükleme testinin. Tam tersine doğduktan sonra bir çok hastalığa yol açıyormuş.
Bende iki gece çok öksürdüm çok vicdan azabı çektim öksrdükçe ama internette o rahimde ve suyun içinde koruma altında yazıyordu Allah'ın izni ile bişi olmaz canım inşallahArkadaslar bir sey soracam sabahlari midem bulaniyor ve kusmakta zorlaniyorum midem kasiliyor acep bu cocuklara bir zarari olur mu. Bilemedim ki cvp verirseniz sevinirim beni mdurumumda olan var mi
Evet tüp bebek canım , üçüncü denemede buldum hayırlısıylaçok tşk ederim cnm amin sende öyle.aynı haftadayız seninle tüp bebekmiydi seninde
Canım sağlık açısından birşey olmaz Allah'ın izniyle ama bu kadar streste yapma hiç birşeyi bende iki aydır evinde değilim bak özellikle kayınvalidelerde kalırken çok sinirlendiğim şeyler oluyor ama Rabbimin çok büyük bir lütfu ile karşı karşıyayım gerisini düşünmemeliyim diyorum ve kendi kendimi teselli ediyorum, bebeğinden başka şeyleri pek düşünmemeye gayret et cici anneleriz biz bencil olalım kendimizden başka birşey düşünmeyelimdün gece birşeye çok sinirlendim ama cookkk ve sürekli titredim. şimdi korkuyorum teselli lütfen
Âmin canım sagolasınarkadaşım inşallah bizimle güzel haberlerini paylaşırsın ve 2015 yılı senin için güzel bi yıl olur :):) Rabbim gönlündekini gerçeğin yapsın inşallah..
Hayırdır canım ne oldu. ? Stres yapma Felak, nas ve ayetel kursi oku dua etdün gece birşeye çok sinirlendim ama cookkk ve sürekli titredim. şimdi korkuyorum teselli lütfen
Arkadaşım Türk Jinekoloji Derneğinin Prof.Dr.Canan Karatay'ı bahsettiğiniz konudan dolayı mahkemeye verdiğini duyuyoruz. Dr.Canan Karatay kardiyoloji profesörüdür.Tüm Arkadaşlara : Lütfen Herkes OKUSUN :
Tesadüfen bu topiği gördüm. Bazı arkadaşlar şeker yükleme testi yaptıracağını yazmış. Sakın yaptırmayın. Prof.Dr. Canan Karatay ne kadar bebeğe zarar verdiğini tüm programlarda anlatıyor. ATV de Zahide ile Yetiş Hayata programında anlattım diğer kanallarda anlattı bir çok geri dönüş ve mailler geldi programa. Ve hepside Prof.Dr. Canan Karatay ın ne kadar haklı olduğunu gösteriyordu. Örneğin bir bayan 3 doğum yapmış. ilkinde şeker yükleme testi yaptırmış hamileyken. ve o doğan çocukta sonradan bir çok hastalıklar çıkmış. ikinci hamilelikte bu testi yaptırma mış ve ikinci çocuğu çok sağlıklı hiç bir hastalığı yok. Üçüncü hamileliğinde yine şeker yükleme testi yapılmış ve üçüncü çocuğunda da bir çok hastalık mevcut. Dikkate alın araştırın. Yüzlerce mail geldi programa. Birde o an bu programları seyretmeyen ama aynı durumu yaşayan anneleri düşünün , bunlar medyaya aksetmedi. Lütfen arkadaşlar. Bebeğe faydası yokmuş. Youtube ten Prof. Dr. Canan Karatayın bu konuyla ilgili programlarını seyredin kitaplarını okuyun. Bu hoca her zaman doğru söyleyen bir hocadır. Kolestrol ilaçları satılsın diye kolestrol diye olması gereken bir şeyin hastalık olarak gösterildiğini ilk bu hoca TV lerde söylemiştir. En çok dünyada bizim ülkemizde ilaç satılıyor. Araştırın arkadaşlar. Bebeğe hiç bir faydası yokmuş bu şeker yükleme testinin. Tam tersine doğduktan sonra bir çok hastalığa yol açıyormuş.
oturdum Kuran-ı Kerim okudum zaten. Eşim bile korktu hiç böyle görmedim seni dedi. Okurken uykum geldi Allahtan abdestli uyudumHayırdır canım ne oldu. ? Stres yapma Felak, nas ve ayetel kursi oku dua et
bencil olmak için o kadar çaba harcıyorum ki inan ama gerçekten korktum geçen seferde bebeğimi aynı sıkıntıyı yaşarken kaybettim bu sefer izin vermicem. gerçekten içimden bencil ol diye tekrarlıycam ve hep dua edicemCanım sağlık açısından birşey olmaz Allah'ın izniyle ama bu kadar streste yapma hiç birşeyi bende iki aydır evinde değilim bak özellikle kayınvalidelerde kalırken çok sinirlendiğim şeyler oluyor ama Rabbimin çok büyük bir lütfu ile karşı karşıyayım gerisini düşünmemeliyim diyorum ve kendi kendimi teselli ediyorum, bebeğinden başka şeyleri pek düşünmemeye gayret et cici anneleriz biz bencil olalım kendimizden başka birşey düşünmeyelim
Bizde dualarla yanındayız canım Allah hepimizin yardımcısı olsun kucağına almayı nasip etsin inşallah :)bencil olmak için o kadar çaba harcıyorum ki inan ama gerçekten korktum geçen seferde bebeğimi aynı sıkıntıyı yaşarken kaybettim bu sefer izin vermicem. gerçekten içimden bencil ol diye tekrarlıycam ve hep dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?