Ben haftaya şeker yükleme testine giricem.
biraz erken çağırdı gibi sanki dr.
acaba ikiz olduğundan mı?
artık gidince öğrenicez.
cuma detaylı ultrasonu heyecanla bekliyorum.
bu arada bebeklerin hareketlerini daha belirgin hissediyorum.
sol tarafımda erkek olan varmış dr.un dediğine göre,maşallah çook hareketli.
aynı ilk oğlum gibi.o da sürekli tekmelerdi.son aylarda topuğunun dirseğini dışarıdan hissedebiliyorduk gözle de:))
evet canım.maşallah hep cin gibiydi.Hayırlısı olsun canım.
Merak ettiğim şu ; oğlun doğduktan sonrada hareketli ve yaramaz bir çocukmu oldu
Lansinoh , Garmastan gibi pomatlar iyi ilaçlardır. Bebeğin ağzına gelse bile sorun olmuyor , sgk karşılamıyor ama. Meme başı çatlağını engellemede bir diğer dikkat edilmesi gereken durum ise kuru tutmaktır , meme başı ıslak yada nemli kalırsa mutlaka çatlak ve iltihap olur. Hatta diyorlarki , meme başı kurumuyorsa saç kurutma makinası kullanın :)
Bugün de bunu araştırıyorum hanımlar.
oğlumu emzirirken meme uçlarım çook yara olmuştu.
feci dayanılmaz bir acıdır bu.inş.hiç birinizin başına gelmez.
bu sebeple bu sefer doğumdan önce başlayarak meme ucu bakımı yapacağım.
henüz erken tabi ama aklımdayken sizlere de bilgi olsun diye yazmak istiyorum önemli gördüklerimi.
aklınızın bir köşesinde olsun mutlaka:))
Hayırlısı olsun canımGünaydınlar...:)
Geçen cuma ilk kontrolüm vardı. Gebeliğim ikiz Başlamış ancak bir tanesi ipi göğüslemiş. Kalp atışını da duyduk çok şükür. Şuan 7+5 oldu. Doktor vitamin ve günde bir tane crinone jel harici bütün ilaçları kesti. Sizce normal mi bu kadar erken kesmesi?
Gunaydin canim bende sogani enzirmeden suren herkesten memnuniyet duydum ben onuda deniycem sizlerinde aklinda bulunsun[/QUOTE][QUOTE="umuts76, post: 38487003, member: 8411heün de bunu araştırıyorum hanımlar.
oğlumu emzirirken meme uçlarım çook yara olmuştu.
feci dayanılmaz bir acıdır bu.inş.hiç birinizin başına gelmez.
bu sebeple bu sefer doğumdan önce başlayarak meme ucu bakımı yapacağım.
henüz erken tabi ama aklımdayken sizlere de bilgi olsun diye yazmak istiyorum önemli gördüklerimi.
aklınızın bir köşesinde olsun mutlaka:))
arkadaşım inşallah bizimle güzel haberlerini paylaşırsın ve 2015 yılı senin için güzel bi yıl olur :):) Rabbim gönlündekini gerçeğin yapsın inşallah..Günaydın kızlar yarın ilk aşılama tedavime Allah'ın izniyle başlicam hamilelerin duaları kabul olur lütfen banada dua edin Rabbim banada sizler gibi bebeğimin kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin
Rabbim sana ve tum isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinGünaydın kızlar yarın ilk aşılama tedavime Allah'ın izniyle başlicam hamilelerin duaları kabul olur lütfen banada dua edin Rabbim banada sizler gibi bebeğimin kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin
Hoş Geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsingünaydın kızlar bende kaıldım aranıza ..
hoşgeldin aramıza :):) çatlak kremi değil ama ben bebek yağı kullanıyorum tabi daha erken sonuçlarını görmek için bekleyip görücem:):)çatlak kremi kullanmaya başladınızmı ne kullanıyorsunuz.
dalin kullanıyorum ben içeriğine baktım bebeklerin ilk ayında kullanıma uygun değildir ama ilerleyen aylarda kullanılır diyodu zaten şuan sağlıklı olmama gibi bi durum söz konusu değil sadece cildimi nemlendirmek için kullanıyorum.. göbeğim büyüdükçe çok kaşınmaya başlamıştı onu kullandığımdan beri rdaha az kaşınır oldumtşk ederim cnm Allah hepimizn kucaklarını doldusun inşallah. bebe yağı ne kullanıyorsunuz ben içeriklerine bakıyorum çok sağlıklı gelmiyo bana kullandığınız marka varmı şuan çatlağım yok ama önlem almalıyım sanırım.
Amin canım , dualarım seninle. İnşallah herşey gönlüne göre olurGünaydın kızlar yarın ilk aşılama tedavime Allah'ın izniyle başlicam hamilelerin duaları kabul olur lütfen banada dua edin Rabbim banada sizler gibi bebeğimin kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?