2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hayırlısı olsun canım.
Merak ettiğim şu ; oğlun doğduktan sonrada hareketli ve yaramaz bir çocukmu oldu

Bugün de bunu araştırıyorum hanımlar.
oğlumu emzirirken meme uçlarım çook yara olmuştu.
feci dayanılmaz bir acıdır bu.inş.hiç birinizin başına gelmez.
bu sebeple bu sefer doğumdan önce başlayarak meme ucu bakımı yapacağım.
henüz erken tabi ama aklımdayken sizlere de bilgi olsun diye yazmak istiyorum önemli gördüklerimi.
aklınızın bir köşesinde olsun mutlaka:))

Hayırlısı olsun canım.
Merak ettiğim şu ; oğlun doğduktan sonrada hareketli ve yaramaz bir çocukmu oldu
evet canım.maşallah hep cin gibiydi.
hep hareketliydi.
hala öyle.
ve de hep az uyudu.uykusu doğduğundan beri azdı.
yeni doğduğunde bebekler 13-15 saat filan uyuyrlar ya benim oğlum 10 saati zor uyurdu o zaman bile.
son ayda, her sabah sabah ezanı ile tekmelemeye başlardı.
sabah ezanı ile uyanma alışkanlığı okula başlayana kadar devam etti:))

Günaydınlar...:)
Geçen cuma ilk kontrolüm vardı. Gebeliğim ikiz Başlamış ancak bir tanesi ipi göğüslemiş. Kalp atışını da duyduk çok şükür. Şuan 7+5 oldu. Doktor vitamin ve günde bir tane crinone jel harici bütün ilaçları kesti. Sizce normal mi bu kadar erken kesmesi?

Lansinoh , Garmastan gibi pomatlar iyi ilaçlardır. Bebeğin ağzına gelse bile sorun olmuyor , sgk karşılamıyor ama. Meme başı çatlağını engellemede bir diğer dikkat edilmesi gereken durum ise kuru tutmaktır , meme başı ıslak yada nemli kalırsa mutlaka çatlak ve iltihap olur. Hatta diyorlarki , meme başı kurumuyorsa saç kurutma makinası kullanın :)

Hayırlısı olsun canım
En iyisini doktorun bilir çünkü seni takip eden ve muayene eden o. Senin durumunda olan gebeler var . Lekelenme yada kanama olduğunda progesteron iğnesi kullananlarda var.

[QUOTE="umuts76, post: 38487003, member: 8411heün de bunu araştırıyorum hanımlar.
oğlumu emzirirken meme uçlarım çook yara olmuştu.
feci dayanılmaz bir acıdır bu.inş.hiç birinizin başına gelmez.
bu sebeple bu sefer doğumdan önce başlayarak meme ucu bakımı yapacağım.
henüz erken tabi ama aklımdayken sizlere de bilgi olsun diye yazmak istiyorum önemli gördüklerimi.
aklınızın bir köşesinde olsun mutlaka:))[/QUOTE]
Gunaydin canim bende sogani enzirmeden suren herkesten memnuniyet duydum ben onuda deniycem sizlerinde aklinda bulunsun

Gunaydin canim bende sogani enzirmeden suren herkesten memnuniyet duydum ben onuda deniycem sizlerinde aklinda bulunsun[/QUOTE]
evet okudum ben de.
mucizevi bir şekilde iyi geliyormuş.
diğer bulduklarım
-saf zeytinyağı
-tahin yağı-yani üstte biriken susam yağı aslında
-ayva çekirdeği-gül suyu
-balmumu-zeytinyağı
-garmastan merhem
-medela purelan
-madecasol-yara olduğu zaman

bunları unutmuyoruz hanımlar :))
aman diyeyim aklınızda olsun.
ben baya çektim oğlumda da şimdi daha bilinçli olmak istiyorum

Günaydın kızlar yarın ilk aşılama tedavime Allah'ın izniyle başlicam hamilelerin duaları kabul olur lütfen banada dua edin Rabbim banada sizler gibi bebeğimin kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin
arkadaşım inşallah bizimle güzel haberlerini paylaşırsın ve 2015 yılı senin için güzel bi yıl olur :):) Rabbim gönlündekini gerçeğin yapsın inşallah..

Günaydın kızlar yarın ilk aşılama tedavime Allah'ın izniyle başlicam hamilelerin duaları kabul olur lütfen banada dua edin Rabbim banada sizler gibi bebeğimin kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin
Rabbim sana ve tum isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
günaydın kızlar bende kaıldım aranıza ..
Hoş Geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben çatlak için bebek yağı kullanıyorum

dalin kullanıyorum ben içeriğine baktım bebeklerin ilk ayında kullanıma uygun değildir ama ilerleyen aylarda kullanılır diyodu zaten şuan sağlıklı olmama gibi bi durum söz konusu değil sadece cildimi nemlendirmek için kullanıyorum.. göbeğim büyüdükçe çok kaşınmaya başlamıştı onu kullandığımdan beri rdaha az kaşınır oldum

Amin canım , dualarım seninle. İnşallah herşey gönlüne göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…