2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Doktorlar isterlerse kılıfına uydurabilir aslında neden böyle yapıyorlar anlamıyorum ama senin tutmuş Allah'tan :)

Selam benimde dr bir tane koydugunu soyledi oysa esim dr la konusmus iki tane koymasi uonunde dr ise koyacam ama esine simdilik soylene dedi. Hamdolsun iki tane kese gözüktüiki kalp atisini duyduk. Simdi sevimli kullanici arkadasin ucuz oldugunu yazinca sasirdim. 8. Haftadayim acaba benimkilerde bolunur mu anlamadim ki bilrmedim ki ins kucagimiza almak nasip.olir.

Hayırlı olsun içerde tekrar bölünme çok nadir rastlanan birşey ama neden olmasın şans sana da gülebilir

Doktorlar isterlerse kılıfına uydurabilir aslında neden böyle yapıyorlar anlamıyorum ama senin tutmuş Allah'tan :)
ikiz mi istiyosun demişti canım bende yok illa ikiz olsun demiyorum dedim. sadece biri tutunamazsa bari biri tutunur şansım artsın istiyorum dedim. şansın zaten yüksek demişti.. belki de tutar nasılsa gözüyle baktı.. Allahım bu bebişimi bana bağışlasın da tek fazlasında gözüm yok.. gerçi eşimin kız evlat istemesi bizi bidaha sürükleyecek sanırım tüp bebek merkezine

walla canım bende 32 yaşındayım. benim doktorum kabul etmedi. kuzenimde tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı. yaşı 37. iki tane transfer edildi fakat üçüz bebek dünyaya getirdi. devlet hastanelerine her gittiğinde çok fazla soru sorduklarını, neden üçüz sahibi olduğu konusunda sıkıştırdıklarını anlatırdı. devlet bu konuyu çok takip ediyor, doktorlarda bu riski almıyor anladığım kadarıyla

Ben haftaya şeker yükleme testine giricem.
biraz erken çağırdı gibi sanki dr.
acaba ikiz olduğundan mı?
artık gidince öğrenicez.
cuma detaylı ultrasonu heyecanla bekliyorum.
bu arada bebeklerin hareketlerini daha belirgin hissediyorum.
sol tarafımda erkek olan varmış dr.un dediğine göre,maşallah çook hareketli.
aynı ilk oğlum gibi.o da sürekli tekmelerdi.son aylarda topuğunun dirseğini dışarıdan hissedebiliyorduk gözle de:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…