Doktorlar isterlerse kılıfına uydurabilir aslında neden böyle yapıyorlar anlamıyorum ama senin tutmuş Allah'tan :)canım benim dr ben de eşimde çok ısrar ettik de koymadı benim yaş 25. ama kuralına uymayanlar da varmışş. iki tane koyup resmiyete tek geçiyorlarmış. Allahım yar ve yardımcın olsun tedavinde. inşallah olumlu sonuç alırsın..
Sağol canım Rabbim hepimize güzel günler nasip etsin bebeğimizle, eşimizle birlikte sağlıklı bir yaşam nasip etsinPrensin guzel haberlerini hevesle bekliyor olacagiim :)
Bende oluyordu canım rahim büyüyor ondan oluyormuşKizlar vajina da agri sizi oluyormu sizin arada bende varda merak ettim olan varmi ?
Bazen bıçak giriyor gibi oluyor ondan mı bahsediyorsun canımKizlar vajina da agri sizi oluyormu sizin arada bende varda merak ettim olan varmi ?
Hayırlı olsun içerde tekrar bölünme çok nadir rastlanan birşey ama neden olmasın şans sana da gülebilirSelam benimde dr bir tane koydugunu soyledi oysa esim dr la konusmus iki tane koymasi uonunde dr ise koyacam ama esine simdilik soylene dedi. Hamdolsun iki tane kese gözüktüiki kalp atisini duyduk. Simdi sevimli kullanici arkadasin ucuz oldugunu yazinca sasirdim. 8. Haftadayim acaba benimkilerde bolunur mu anlamadim ki bilrmedim ki ins kucagimiza almak nasip.olir.
Amin hepimize insaallah Rabbim kimsesiz kalanlarada yardim etsin biz sicak yuvamizdaykenBende oluyordu canım rahim büyüyor ondan oluyormuş
ikiz mi istiyosun demişti canım bende yok illa ikiz olsun demiyorum dedim. sadece biri tutunamazsa bari biri tutunur şansım artsın istiyorum dedim. şansın zaten yüksek demişti.. belki de tutar nasılsa gözüyle baktı.. Allahım bu bebişimi bana bağışlasın da tek fazlasında gözüm yok.. gerçi eşimin kız evlat istemesi bizi bidaha sürükleyecek sanırım tüp bebek merkezineDoktorlar isterlerse kılıfına uydurabilir aslında neden böyle yapıyorlar anlamıyorum ama senin tutmuş Allah'tan :)
bende de oluyor canım. hafiften kramp gibi yada anlatamıycam ama iğne batarımsı bişe normalmiş dr oyle dedi.Kizlar vajina da agri sizi oluyormu sizin arada bende varda merak ettim olan varmi ?
Evet canım amin ... insan herşeyden şüphe duyuyor =)Amin hepimize insaallah Rabbim kimsesiz kalanlarada yardim etsin biz sicak yuvamizdaykenArada bir giriyor sanci sol kasiktan vajinaya dogru korktum bende iyi oldu cevpladigin teskler :)
Sana da Merhaba da yanlış yere geldin. Biz hepimiz çok şükür ki hamileyiz canım. Yanlış adresMerhaba elimde clexan - clino jel- gonalf450 var, almak isteyenlere yarı fiyatına verecem, ben gebe kalınca , artık ihtiyacım yok
lisesisaglk@gmail.com
Burada ulaşabilirsiniz
Selma060606, Dün 23:24K.İ.B.
walla canım bende 32 yaşındayım. benim doktorum kabul etmedi. kuzenimde tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı. yaşı 37. iki tane transfer edildi fakat üçüz bebek dünyaya getirdi. devlet hastanelerine her gittiğinde çok fazla soru sorduklarını, neden üçüz sahibi olduğu konusunda sıkıştırdıklarını anlatırdı. devlet bu konuyu çok takip ediyor, doktorlarda bu riski almıyor anladığım kadarıylakızlar merhabalar, allahım bebişlerinizi sağ sağlim kucaklarınıza almayı nasip etsin, sizin darınız bizlere olsun...
sizlere bir şey sormak istiyorum. tüp bebek de embriyo transferi yapılırken 35 yaşın altına tek embriyo transferi kuralına doktorlar uyuyor mu? yoksa ihtimal artması için birden fazla koyuyorlar mı?
yrn tüp bebek tedavisine başlayacağım. yaşım 32 ihtimal artması için doktordan birden fazla embriyo transferi yapmasını istesem kabul eder mi?
yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?