bebişimi gördüm kalp sesinide duydum geldim 15 mm olmuş gelişimi gayet güzel ve normal dedi 15 gün sonra tekrar ultrasyona gün verdi arkadaşlar
Maşaallah ikinizedebebişimi gördüm kalp sesinide duydum geldim 15 mm olmuş gelişimi gayet güzel ve normal dedi 15 gün sonra tekrar ultrasyona gün verdi arkadaşlar
Ay süper cok sevindim masallah..kanama icin bisey soyledi mi peki..ya benim doktor herseyi yapabilirsin diyo sınır yok normal bir şey mi bubebişimi gördüm kalp sesinide duydum geldim 15 mm olmuş gelişimi gayet güzel ve normal dedi 15 gün sonra tekrar ultrasyona gün verdi arkadaşlar
selam kızlar.. hepini bebekleri sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah.. ben de aranıza yeni katıldım. ilk tüp bebek denememde 11. gün 37 13. gün 125 çıktı hcg. 2 hafta sonra keseyi görmek için gidicem doktora bakalım. ama bende 3 cm çikolata kisti var. acaba bebeğe zarar verir mi diye çok korkuyorum. benim gibi olanınız var mı aranızda ?
Canım muayenedeyiz doktoru bekliyoruz heyecanla..Evet canım az konuşan doktorumuzdan bende çok memnunum. Ama evladı gibi yaklaşıyor, bakışları konuşması falan bana öyle geliyor. İnşallah gebelik takibi ve doğumu da anlaşırız da, kendi dokturumuzla devam ederiz Armyyciğim. Senin randevu saatin yaklaşıyooooorrrrBen heyecanlanıyorum yaaa senin için.
Canım muayenedeyiz doktoru bekliyoruz heyecanla..
Bana dua edin şans meleklerim
selammmmm olsun tüp bebek hamişlerine....
Allah'a şükürler olsun ki ilk denememizde başarılı bir sonuç aldık.. 14. gün BHCG 649 16. gün BHCG 1190 çıktı.. 3 gün sonra kese görmeye gideceğim. Allah'ım evlat sahibi olmayı isteyenlere nasip etsin inş... her şeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin bize...
Hayırlı olsun canım, gözün aydınsağlıkla kucağına al inşallah
malesef estrofem mahvediyor en çok ondan kurtuldum diye seviniyorum şişirip kilo aldırdı benim 3.denemede oldu 2.yapışımızda dondurulmuş embiryodan yapmıştık tutmamıştı şükür tuttu 3.ye :) 4+1hafta benimki .allah hepimize yardım etsin sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri sonuçta çoookk emek verdik çoookkSlm kızlar ben de geldim:)ilk denemede şükür hamileyim,9 gün sonra kese görmeye gidicez çok endiseliyim.kullandigim estrofem sanirim beni mahvetti.aşırı derecede şiskinligim var,belim agriyo.umarim devam etmez bu agrilar.ilaç kullanmak aslinda hic istemiyorum ama mecburAllahim sağ salim kucagimiza alnayi nasip etsin bebislerimizi.
malesef estrofem mahvediyor en çok ondan kurtuldum diye seviniyorum şişirip kilo aldırdı benim 3.denemede oldu 2.yapışımızda dondurulmuş embiryodan yapmıştık tutmamıştı şükür tuttu 3.ye :) 4+1hafta benimki .allah hepimize yardım etsin sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri sonuçta çoookk emek verdik çoookk
http://dogalanne2013.blogspot.com.tr/2014/10/kolik-illeti.html?m=1 tüp bebekle anne olmuş bir kadinin agzindan bir annelik blogu
Allah yardımcın olsun canım benim... bende atlattım o illeti ama hastaneye yatmanın eşiğinden döndüm.. seni çok iyi anlıyorum şişip davul gibi olmuştum. uykuya hasret kalmıştım uyuyamıyordm. uyusamda sanki suların içinde boğuluyor gibi kabuslar görüyordum. inşallah biran önce toparlanırsın. Allahım acil şifalar versin...Kızlar dualarınıza ihtiyacım var,iki gündür yoğun bakimda yatiyorum,geç ohss oldum,cigerlerim ve karnim aşırı şekilde sıvı toplamış.ölümden döndüm resmen.bi sure daha hastanedeymişimbana dua edin olur mu (
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var,iki gündür yoğun bakimda yatiyorum,geç ohss oldum,cigerlerim ve karnim aşırı şekilde sıvı toplamış.ölümden döndüm resmen.bi sure daha hastanedeymişimbana dua edin olur mu (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?