2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Dediğin gibi devletin koyduğu bir kural var canım , senin doktorunun nasıl davranacağı bilinmez. Sen doktorunla konuşursun yinede. İnşallah gönlüne göre olur pozitif sonuç alırsın canım

aman iyi yapmışsın dinlenmişsindir bol bol işte :):) sen eve gitmeden birini tut temizlesin güzelce sonra da gerektikçe üstten yavaş yavaş yaparsın temizliğini..

ben de bugün bunları sipariş verdim kızlar:))

battaneye en çok ihtiyaç olacak şey.
ben oğlumdan kalanları da kullanıcam.çoğu sapasağlam.
onları bi tasnif edip ona göre body leri filan alırım.
tabi kıza yeni alacaz artık pembiş pembiş:))
pembe battaniye ile bismillah dedik bakalım:))
zevkli olacak sanırım kız bebek alışverişi.:))

Yumurta toplama isleminden 1 gun sonra basladim igneye cnm.bugun 73. Ignemi olucam.popo kevgire dondu.yarin kintrol var sanirim bugun son ignem olucak kismetse

Kesinlikle kiz alisverisi erkekten daha zevkli olacak.ama erkekleride kucuk adam gibi giydirmesi cok eglenceli.ozellikle nisan mayis dogumlarinda ince battaniyeler cok gerekli olacak.bol bol al diyor benim arkadaslar.birde ince uzun kollu bodybolca al ama farkli bedenlerde al diyorlar.3.bolca alinacak seyde agiz silme mendilleriymisvalla diyenlerin yalancisiyim

nasil? Oy masaAllah 3 tane transfer edilmemis miydi de bu kadar sasirdiniz. Ay ne degisik olmustur. Biz ikiye bile sasirmistik iki konuldugu halde.

canim konulan bir kural yasa var ama pek dikkate almiyor bazi yerler. Benim ilk yapan dr.um hayir koyamam dedi ama 9 yumurtadan kala kala zaten iki tane kalip onlar da 5. Gune gitmeyince 3.gunde ikisini de koydu.
2. Transferde baska yerde ohss riskin var diye tek koydu yine olmadi
3. Transferde dondurulmustu ve zaten iki tane kalmisti ikisini de koydular. Elhamdulillah ikisi de tuttu. Biraz dr.un ve klinigin tutumuyla biraz da senin saglik durumunla alakali. Ins. Yumurtalarin hatta embriyolarin cok cok kaliteli olurda baska biseye gerek kalmadan tek seferde tek embriyoyla halledersin.

çok doğru diyorlar canım.
ben de oğlumdan tecrübeliyim aynı şekilde katılıyorum:))
bir kere sürekli kusabilme potansiyelinde olduklaır için battaniyeler sık batıyor.
bu sebeple ev içinde ince penye ve pazen battaniyeler çok amaçlı olarak işe yarıyor.
polar kadife filan almayın fazlaca.
bir tane kalın yeter dışarıya çıkışta.
ağız mendilleri bol olması lazım.omzunuza yatırdığınızda filan lazım olacak.
bodyler de aynı şekilde.
yandan çıtçıtlı bodyler çok işimi görmüştü,giydirmesi çok rahattı.
zıbından ziyade bundan alın derim.

canım benim dr ben de eşimde çok ısrar ettik de koymadı benim yaş 25. ama kuralına uymayanlar da varmışş. iki tane koyup resmiyete tek geçiyorlarmış. Allahım yar ve yardımcın olsun tedavinde. inşallah olumlu sonuç alırsın..

Hayır canım iki embriyo transfer edilmişti

Haklisin cnm hayirla saglikla dogsunlarda

Tecrübeli tavsiyelerin bizim için çok kıymetli teşekkür ederiz:)

Embriyolar birbirini destekliyor diye duymuştum ve doktoruma rica edecektim ki hiç gerek kalmadı iki tane koyacam umarım ikiz olmaz dedi kesemiz iki tane idi ama kalp atışı bir tane duyuldu yaşım 28 ve ilk tüp denemem di, bence doktoruna ısrar etmelisin tek embriyo çok fazla bölünürse de ikiz olur böyle bir açıklama yapılabilir devlet sorgularsa o kadar eziyet çekiyoruz inş iki tane koydurabilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…