- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
- 133
keseyle birlikte kalp atışını görebilecek miyim acabayoksa bi daha mı çağıracak onun için. bi an önce yarın olsun istiyorum. nerdeyse 2 hafta oldu pozitif olduğunu öğreneli...
Yaa sabah ise gelirken jeli yapmayi unuttum bisi olurmuki
bebeklere alacağınız beşiklerle ilgili fikirler nelerdir kızlar?
20. hafta ve sonrasında yavaş yavaş ne alacağımıza karar vermemiş gerekiyo.
özellikle ikiz gebe olanlar olarak hazırlıklı olmalıyız biraz daha erkence.
sallanan mı sallanmayan mı.
park yatak mı mobilya karyola mı?
ne alacaz?
ben oğluma basit bir saalanır karyola almıştım.3-3.5 yaşa kadar kullandık.sonra baza aldım.
ama bu park yatakları çok öneriyorlar aklım karıştı.
Non İnvaziv Prenatal Test (NIPT) - Panorama Test
10. haftadan sonra yapılabiliyormuş. Anneden alınan kanı ve babanın yanağının içinden alınan sürüntüyü amerikaya gönderiyorlarmış , sonuç 2-3 haftada geliyormuş.
evet benim arkadaşım da ondan bahsetti kendisi kullanmış iki oğlunda da çok memnundu , hatta tavsiye ettiği biri daha gelip çok memnun kaldığını söyledi, bu da düşünülebilir :)bi tane de ben ekleyeyim. hamak şeklindeki yataklara ne dersiniz ? bi arkadaşım bebeğinin hamak şeklindeki beşikte deliksiz uyuduğunu söylemişti. o zamandan beri aklımda kalmış. ama hiç başka kullanan görmedim. var mı kullanmış olan aranızda?
canım rüyanda gördüğün yiyecekleri çok canın çekiyosa ye tabi nolcak ki ama yemesen de bişey olmaz bence :):)Arkadaslar ben 8 haftalik hamileyim ruyamda surekli yiyecek seyler goruyorum cevremdekiler ruyanda gordugun seyleri canin istemese bile ye diyolar sizde boyle bir durum varmi
günaydın canım... ben de rüyamda gördüm dün gece bebeğimigünaydın hamişler bebeklerinizin kokusu burnunuza gelsin inşallah
amin annesi göz mü kırptı sana hazırlan geliyorum diyor. kıyamam ben ona.günaydın canım... ben de rüyamda gördüm dün gece bebeğimiRabbim rüyalarımda bırakmasın insallah kocağımda görmek de nasip olur, hepimize nasip olur inşallah ....
park yatağı çok tavsiye eden var.bence sallanan beşikler daha kullanışlı olur.. ben hem ahşap görünümlü hem de sallanan bişeyler bakıcam inşallah :):) park yataklar kocaman oluyo görünüşlerini çok sevmiyorum ben ama kullanış açısından bilmiyorum nasıl olur ...
senin de arkadaşıların hep önermiş.Büt
Bütün bebeği olan arkadaşlarım eninde sonunda park yatak alacaksın diğerlerilerin hiç uğraşma diyorlar böle cibinlikli olanları falan var onu da şıklaştırmışlar direk ondan alıyım diyorum gerçi bnm için erken biraz ama yıllarca bekleyince herşey önceden düşünülmüş oluyor
hamağı bebek büyüdükçe ve hareketlendikçe kullanmak zordur.bi tane de ben ekleyeyim. hamak şeklindeki yataklara ne dersiniz ? bi arkadaşım bebeğinin hamak şeklindeki beşikte deliksiz uyuduğunu söylemişti. o zamandan beri aklımda kalmış. ama hiç başka kullanan görmedim. var mı kullanmış olan aranızda?
canım ya ben çok duygusal olmuşum bu mesajın gözlerimin dolasına sebep oldu :):) Yarabbim sağlıkla huzurla büyüsün hepimizin çocukları yanımıza gelsin sonra da yaramazlıklarından bahsedelim burada ... :):)amin annesi göz mü kırptı sana hazırlan geliyorum diyor. kıyamam ben ona.
Aşerme denen birşey var. Canın birşeyi çekiyorsa ye çünkü canın çekipte yemezsen vücudunda hormonal değişiklikler olup uterusunun kasılabileceğini söylüyorlar. Ama canın çekmiyorsa eğer rüyandada görsen televizyondada görsen niçin yiyeceksinki canım.Arkadaslar ben 8 haftalik hamileyim ruyamda surekli yiyecek seyler goruyorum cevremdekiler ruyanda gordugun seyleri canin istemese bile ye diyolar sizde boyle bir durum varmi
park yatağı çok tavsiye eden var.
ama görünüşü benim de hoşuma gitmiyor.
iyi bişey almaya kalksan da ucuz da değil bence.
ee bi de iki tane alacağız:))
ben oğlum için sallanır beşik kullandım.
bilmiyorum şimdi yine 2 tane öyle mi alsam.
bu park yatağı niye bu kadar tavsiye ediyorlar anlamadım da.
heralde katlanıp oda oda taşınabildiği için.
hamağı bebek büyüdükçe ve hareketlendikçe kullanmak zordur.
yeni doğduğunda mı kullandılar ki?
oğluma elektrikli sallanan beşik almıştım.bi heves tabi.paya pahalıydı o zamanlar::))canım sen tecrübeliymişsin bize göre daha kolay karar verirsin :) ben hem ahşap beşik, hem hamak, hem de yerde sabit olan ufak beşikler var onlanrdan almayı düşünüyorum bilmiyorum ki hangileri daha kullanışlı olur :) hamağı da arkadaşım oğlu 6 aylıkken almış şimdi 24 aylık hala kullanıyorum diyor :)
benze ürünler var.şimdi çeşitler çoğalmış.ne güzel sen kullanışlı ürünler seçmişsin oğluna.. ilk baştaki sallanan mama sandalyesi ve beşik gibi olan ürün çok güzelmiş eminim çok da rahat bişeydir anneler için de ... bak bunu ben de düşünebilirim :):)
aslında ben de bunlar gibi bişeyler almayı düşünüyorum bilmiyoru ne denli kulanışlı olur.. ilk baştakini yatak odama koyucam, ikincisi oturma odasında olur, üçüncü beşiği de nereye gitsem oraya taşırım diye düşünüyorumbenze ürünler var.şimdi çeşitler çoğalmış.
ama önemli olan işe yarayanı almak.
sonra hepsi evde yer kaplıyor nereye koyacağını şaşırıyosun.
mesela bu hamaklarda hareketli bebekler nasıl yatıyor bilemedim.ters dönüp devrilir bebek ağırlaşıp hareketlendikçe.ama başında dururyrn uyutup sallamaya birebir tabi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?