tüp bebek le hamile kalanlarda normal doğum yapabiliyor eğer sorun yoksa ama yeni yasa çıkmış pıhtılşma olanlarda tüp bebek yada normal gebelik olsun sezeryan olucakmış diye biliyorum bir tanıdık hemşire söyledi banaKızlar biraz erken düşünülmesi gereken bir konu belki ama aklıma geliyor sürekli. Tekil Tüp bebekler herşey normal ilerliyorsa bile sezeryanla mi doğmalidir?
ayni haftadayiz galiba ikinci kez mi dr.a gidiyorsun. Gitmek mi istedin dr.mu cagirdi . Ay sabah sahab soru bombardimani oldu ama heyecanlandim. Bende cok istiyorum giymeyi de bizi 8. Hafta kalp atisi duyduktan sonra 3 hafta sonra gel dedi. Yani 15 gun sonragünaydın arkadaşlar armyy bende de ne bulantı ne kusma hiç bir şey yok sanki gebe değilim bende bugün bebeğimi görmeye gideceğim bakalım büyümüş mü inşallah sende görürsün keseyi canım
Canım 5. Haftada genellikle görünüyor. Ben 5+3 de gördüm. Sende görürsün inşallah. Haftaya bugün kalp atışı için gideceğim inşallah duyarım ikisininde ptt pıtlarınıArkadaşlar gebelikte 4+4 teyim pazartesi günü kese görmeye gideceğiz sizce erken mi? tam olarak kese ne zaman görünüyor acaba
Canim bende 5+3 um benim doktorum ikisine ayri ayri gitme dedi 6.haftada git hem keseyi gor hemd3 kalp atislarini dinle dedi banada mantikli geldi durmadan ultrasona girmeninde bebege zarari olurArkadaşlar gebelikte 4+4 teyim pazartesi günü kese görmeye gideceğiz sizce erken mi? tam olarak kese ne zaman görünüyor acaba
Gunaydin herkese
krseye gidecekler hayirli haberlerle gelin ins.
KNTMMM canim benim ins olmaz da senin daha cok erken. 6. Haftaya bi gelde ins. Ondan sonra basliyor malesef. Sen simdi tadini cikar.
Merkezi aradım haftaya gelebilirsiniz dediler o yüzden pazartesi 4+7 olmuş oluyor yinede görünmez mi ne dersin canım?
benim dr da 6. haftada çağırdı canmmm... hem kese hem kalp atımı için. zaten tüp bebek merkezindeki dr uma son gidişim olur sanırım.. sonrasına burdan oturduğumz ilçeden bi kadn doğum druyla devam edcem..ama heran bi kaçamak yapıp burdan bi hastaneden randevu alıp kese için gidebilirimArkadaşlar gebelikte 4+4 teyim pazartesi günü kese görmeye gideceğiz sizce erken mi? tam olarak kese ne zaman görünüyor acaba
Şekerim bugün tam olarak 4+? ,son adet başlangıcın hangi tarihti ? Bazen erken mi gidiyorum acaba diyorum kese görmeye gittiğimde 4+7 olmuş olacağım yani 5 hafta bitmiş oluyor.Gitmek birşey değil de 280 tl muayene,sonra ki 15 gün içinde kalp sesi duymaya gideceğiz kısmetse inşaallah ikinci 280 tl daha istemezlerbenim dr da 6. haftada çağırdı canmmm... hem kese hem kalp atımı için. zaten tüp bebek merkezindeki dr uma son gidişim olur sanırım.. sonrasına burdan oturduğumz ilçeden bi kadn doğum druyla devam edcem..ama heran bi kaçamak yapıp burdan bi hastaneden randevu alıp kese için gidebilirimeşim tutuyo valla yoksa çoktaan giderdim
Bende arada kasık agrısı ve nefes alma sıklığı yaşıyorum mide bulantısı falan yok bazen tedirgin oluyorumİştah kesilmesi falan da yok afur gibi yiyorum
Şekerim bugün tam olarak 4+? ,son adet başlangıcın hangi tarihti ? Bazen erken mi gidiyorum acaba diyorum kese görmeye gittiğimde 4+7 olmuş olacağım yani 5 hafta bitmiş oluyor.Gitmek birşey değil de 280 tl muayene,sonra ki 15 gün içinde kalp sesi duymaya gideceğiz kısmetse inşaallah ikinci 280 tl daha istemezlerBence bekle biraz daha büyüsün annesi
Kızlar benim doktorum gecen hafta gittiğimde daha 4+3 ken karnımdan baktı hatta ben bilmişlik yapıp vajinal baksanız dedim görünsün diye ama bakmadı neden ki? Zararı yok diye biliyorm bugün yine karnımdan bakcak artık alttan bakmıyo..
Merhaba Arkadaşım,
Yaa artık alttan bakmıyor mu? Peki 4+3 te neden gitmiştin ki? Gittiğin de bir şeyler gördü mü doktor? Ben çok merak ediyorum senin bebişi. sen bugün kalbini de duyarsın belki değil mi Armyyciğim ?
canım ben sabırsızlıktan gitmiştim bayram öncesiydi bi şansımızı deneyelim dedik:) Direk karnımdan baktı ve ekrandan göstererek muhtemelen bu kesen dedi ama bişey görünmedi nokta gibi karartı vardı çok belirsizdi o yuzden haftaya gel demişti.. Kalp atışı mı?? Bunu hiç düşünmedim bugün için erken gibi ama duyarsam heralde aglarım orda:)
Bence bir sürprizle karşılaşabilirsinpıt pıt pıt pıt inşallah duyarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?