• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

merhaba normal dogum sancısyla yumurta toplanırken olan sancı aynımı farklımı bunu çok merak ediyorum ::KK58::KK58::KK66:
kesinlikle çok çok farklıdır :KK45:

Hayırlı akşamlar herkese Dün 12. Günümdü kan testi verdim 70 çıktı hemşire hamilesin veya değilsin diyemiyorum dedi böyle olup değeri yükselen var mı 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti 6 ve 8 hücreli arkadaşlar
ben varım 50 küsürdü değerim sonra gittikçe arttı arttı arttı ve oğlum kucağımda çok sükür :)

Teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla keseyi ve kalp atışlarını duyarsam dahada rahatlarım
geçen sene bu zamanlar burdaki bir çok arkadaşım ve ben de senin gibi telaşlı bir heyecan içindeydik şimdi çok şükür bebeklerimiz yanımızda çok farklı bi duygu bu şimdi senin yazdıklarını okuyunca çok tuhaf hissettim kendimi zaman ne kadar hızlı akıyor :) sen de bir an önce sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah :KK68:

geçen sene bu zamanlar burdaki bir çok arkadaşım ve ben de senin gibi telaşlı bir heyecan içindeydik şimdi çok şükür bebeklerimiz yanımızda çok farklı bi duygu bu şimdi senin yazdıklarını okuyunca çok tuhaf hissettim kendimi zaman ne kadar hızlı akıyor :) sen de bir an önce sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah :KK68:
İnşallah canım amin hayırlısıyla o günleri görmeyi rabbim nasip etsin 7 yıldan beri bekliyoruz herkese nasip etsin inş

Evet kızlar bende yazıp sizinle paylaşmak istiyorum.Ben 38 yaşındayım ve bu 2. denemem.Umut tüp bebekte geçen cuma 3 tane embriyo yerleştirildi.Aradan 6 gün geçti.Ve şimdi karınımda sanki arada bir iğne batması gibi sancılar,arada bir bel ağrısı ve el ayak yanması çok yaşıyorum.Bazen olumlu bazen olumsuz düşünüyorum.Her dakika kendime bebişime kavuşcam diye dua ediyorum. Bu yaşadıklarım nedir sizce?Bu duyguları yaşayanların öğütlerine ihtiyacım var:))

Herkeze mrb kızlar bende tüp bebek hamilesiyim benim ki de 20 haftalık ama ben daha hissedemedim bebegimi ya 120 kiloyum şimdi ne zaman hissederim bir cvp verin ne olur
Can'ım ilk bebeklerde geç hissedilirmiş, ben de 20-21 . Haftada hissettim, bi de bunun üstüne biraz kilo eklenince azıcık daha sabretmek gerekir Can'ım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Can'ım ilk bebeklerde geç hissedilirmiş, ben de 20-21 . Haftada hissettim, bi de bunun üstüne biraz kilo eklenince azıcık daha sabretmek gerekir Can'ım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Amin cnm çok sağol sanki bana hamile değilmiş şim gibi geliyor sürekli ne bilim ya psikolojim çok bozuk yani

Slm millet ne anılarımiz olmust burada duygulandim şimdi :KK43: lizz_1702 lizz_1702 in dediği gibi geçiyor zaman hemde ne hızlı hiç o 7 sene bekleyen zaman gecirermeyen ben degilmisim sanki...Rabbim herkese evlat nimetini tattirsin..
Hayattt21 liz
Slm millet ne anılarımiz olmust burada duygulandim şimdi :KK43: lizz_1702 lizz_1702 in dediği gibi geçiyor zaman hemde ne hızlı hiç o 7 sene bekleyen zaman gecirermeyen ben degilmisim sanki...Rabbim herkese evlat nimetini tattirsin..
Kizlar kizlar naslsnz gerçekten zaman ne kadar çabuk geçmiş. Kizim 6 aylik bile oldu cok sukur. Hayattt Liz sizleri cok iyi hatirliyorum arkadaslarim. Sizlerin bebisler ne kadar oldular. Cok cok duygulandim. Hamile arkadaslarim saglikla alin bebislerinizi kucaginiza insallah.

Hanımlar aranızda pulcet ilacını kullanan oldumu. Reflüm var 7haftalık hamileyim acısından duramıyorum. Doktor çok zorda kalmadıkça vermiyoruz dedi. Bende kuşku uyandırdı acaba içsem bebeğe bi zararı olur mu. Kullanan yada bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Back
X