• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    109
Günaydın kızlaaar 🤗🥰 Mutlu sabahlar🌸
Herkesin göndersinin altında doğum ile ilgili kendi bilgileri çıkmaya başlamış sizde de gözüküyor mu? Kaçıncı haftadayız ve neler yaşıyoruz gibi şeyler,çok güzelmiş 🤗
Günaydın canımm, evet bi ara bozulmuştu düzelmiş☺️

Günaydın canımm, evet bi ara bozulmuştu düzelmiş☺️
Ayy bu nasıl yapılıyor bır türlü yapamadım. 😩
Benım sata göre nisan 4 doğumum. Ama 37. Hafta alacaklar kızımı mecburen. Doğum tarihim 14 Mart artık😍 zaman yaklaşıyor çok sorunlu bır hamılelık yaşıyorum ama onu kucağıma alacağımı düşünmek harıka🌷

Ayy bu nasıl yapılıyor bır türlü yapamadım. 😩
Benım sata göre nisan 4 doğumum. Ama 37. Hafta alacaklar kızımı mecburen. Doğum tarihim 14 Mart artık😍 zaman yaklaşıyor çok sorunlu bır hamılelık yaşıyorum ama onu kucağıma alacağımı düşünmek harıka🌷
Hesap detaylarından bebeğinin doğacağı tarihi gir☺️ sonra forum seçeneklerine gir. Şu seçeneği aktif et

Eklentiler

• IMG_4906.jpeg
    IMG_4906.jpeg
    152,5 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar selam ya bir türlü iyileşemeyen insan oldum resmen hamilelikte bağışıklığımı tanıyamıyorum. Kolay kolay hasta olmayan ben şimdi bir ay olacak iyileşemiyorum. Geçenlerde Aksef 500 kullanmak zorunda kalmıştım. İyileşiyor gibi oldum ama şimdi tekrar yaralandı boğazım ateş falan yok ama ses kısıklığı hat safhada sesim çıkmıyor ara ara öksürük var. Doktora tekrar gittim yine enfeksiyon olmuş dedi bir de Faranjit çok artmış dedi. Meslek hastalığı🤦🏻‍♀️ kesinlikle istirahat etmen lazım yoksa iyileşemezsin dedi. Bu hafta rapor almayı düşünüyorum. Agumentin 1000 gram yazdı içmen lazım dedi. Kadın doğum Doktoruma attım kullanabilirsin dedi. Ama o kadar korkuyorum ki bebeğimin gelişimini etkiler diye. Nolur bana akıl verin

Kızlar selam ya bir türlü iyileşemeyen insan oldum resmen hamilelikte bağışıklığımı tanıyamıyorum. Kolay kolay hasta olmayan ben şimdi bir ay olacak iyileşemiyorum. Geçenlerde Aksef 500 kullanmak zorunda kalmıştım. İyileşiyor gibi oldum ama şimdi tekrar yaralandı boğazım ateş falan yok ama ses kısıklığı hat safhada sesim çıkmıyor ara ara öksürük var. Doktora tekrar gittim yine enfeksiyon olmuş dedi bir de Faranjit çok artmış dedi. Meslek hastalığı🤦🏻‍♀️ kesinlikle istirahat etmen lazım yoksa iyileşemezsin dedi. Bu hafta rapor almayı düşünüyorum. Agumentin 1000 gram yazdı içmen lazım dedi. Kadın doğum Doktoruma attım kullanabilirsin dedi. Ama o kadar korkuyorum ki bebeğimin gelişimini etkiler diye. Nolur bana akıl verin
Canım geçmiş olsun bir önerim yok ama doktorun da sorun yok dediyse içini ferah tut bence. İyileşmemen bebeğe daha kötü yansiyacaksa ilaç kullanmayı tercih ediyorlar genelde böyle durumlarda. Al raporunu dinlenmene de bak ilacı da kullan ama iyi gibi oldugun an tekrar git baksinlar ona göre bırakırsın doktorunuzla görüşüp ❤️

Canımın içi geçmiş olsun sen gerçekten evde kalıp dinlenmeden bünyen toplayamayacak. Ben dişim için kullandım agumentin 1000lik çokta iyi geldi hatta daha küçüktü bebişim kullandığımda. Enfeksiyon daha zararlı dedi tüm doktorlar bende kullandım. Bebekte hiç bir sıkıntı olmadı kuzumm. Zaten şimdi kocaman oldu bebişin kullan eğer doktor verdiyse aksatma hiç bişey olmaz antibiyotikten. Bol bol su iç bünyende kalmasın idrarla gitsin. Ama kullan derim ben kullandım bizzat. Bir sıkıntı olmadı aksine iyileştim canım.

Çok geçmiş olsun. Geçen hafta salı gününden beri hastayım, maalesef Covid çıktım. Başta sadece parol alıyordum ama çok çok ağır geçiyor. 10 gündür toplam 5 saat uyumamışımdır sürekli uyanık ve bitkin haldeyim. En son maalesef bakteri enfeksiyonuna ve sinüzite çevirdi. Tüm yüz kemiklerim, çenem, alnım ağrıdan mahvolmuş durumda ki çene ağrımdan ağzımı açamıyorum, katı bir şey yiyemiyorum. Dün artık ağlayarak acile gittim, hem KBB hem enfeksiyon uzmanı hem de kadın doğum doktorum augmentin içmen lazım dedi mecbur başladım ama inanın içmesem bebek için daha zararlı olabilir. 10 gündür ne uyuyabiliyorum ne beslenebiliyorum. Ben de cok üzülerek basladım antibiyotiğe ama doktorum normalde pimpiriklidir, bir zararı olsa izin vermezdi.
Tekrar cok gecmis olsun, tez zamanda iyilesiriz insallah🙏🏻

Bende öyleyim tam 1 ay önce grip olmuştum. Hiç iyileşemedim. Grip bitiyor öksürük başlıyor. Öksürük bitiyor grip başlıyor.
Dün doktoruma gittim 1000 lik bol vitaminli serum yaptırdı. Gözüm açıldı şükür. 500 mg lık sef Antıbıyotık de içiyorum.
Vallahi ortam çok fena.

Çok geçmiş olsun. Geçen hafta salı gününden beri hastayım, maalesef Covid çıktım. Başta sadece parol alıyordum ama çok çok ağır geçiyor. 10 gündür toplam 5 saat uyumamışımdır sürekli uyanık ve bitkin haldeyim. En son maalesef bakteri enfeksiyonuna ve sinüzite çevirdi. Tüm yüz kemiklerim, çenem, alnım ağrıdan mahvolmuş durumda ki çene ağrımdan ağzımı açamıyorum, katı bir şey yiyemiyorum. Dün artık ağlayarak acile gittim, hem KBB hem enfeksiyon uzmanı hem de kadın doğum doktorum augmentin içmen lazım dedi mecbur başladım ama inanın içmesem bebek için daha zararlı olabilir. 10 gündür ne uyuyabiliyorum ne beslenebiliyorum. Ben de cok üzülerek basladım antibiyotiğe ama doktorum normalde pimpiriklidir, bir zararı olsa izin vermezdi.
Tekrar cok gecmis olsun, tez zamanda iyilesiriz insallah🙏🏻
Çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun 😢tam bir aydır böyle hastayım inanılmaz öksürük nöbetlerim oldu nefes alamıyordum ağlıyordum göğüs hastalıklarına gittim bir ay önce. Ciğerimde hırıltı duyuldu Aksef 500 başlandı işte astım spreyi falan kullandım rahatlıyor gibi oldum yine başladı hem de bu sefer grip de oldum iki üç gün burnum acayip aktı akıyor yine öksürük geldi ama ilk zamandaki gibi değil öksürük nöbetlerim. Boğazımda hafif acı ağrı var tekrar gittim başka göğüs doktoruna o da faranjitin çok artmış enfeksiyon tekrar olmuş dedi istirahat şart dedi 1000 lik Agumentin yazdı. Ya kafamı karıştıran ateşimin olmaması boğaz agrımın bazen kaybolması bazen şiddetle artması . Ses kısıklığı çok yaşıyorum. O yüzden içsem boşa mı içerim korkusu of of

Bende öyleyim tam 1 ay önce grip olmuştum. Hiç iyileşemedim. Grip bitiyor öksürük başlıyor. Öksürük bitiyor grip başlıyor.
Dün doktoruma gittim 1000 lik bol vitaminli serum yaptırdı. Gözüm açıldı şükür. 500 mg lık sef Antıbıyotık de içiyorum.
Vallahi ortam çok fena.
Aksef içtim astım spreyi verdi falan kullandım düzeliyor gibi oldum ama tekrar başladı ses kısıklığı ara ara öksürük boğazda bazen ağrı. Ateş yok 1000 lik Agumentin verdi emin olamıyorum korkuyorum

Back
X