• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Arkadaşlar bu türkiyedeki doğum korkusunun sebebi ne sizce? Yani siz korkuyosanız tam olarak neden korkuyosunuz? Meraktan soruyorum çok anlamsız geliyor bana çünkü
türkiyeyle alakası var mi bilmiyorum ama kişisel olarak benim panik atağım var ve sezeryan ameliyatından korkuyorum. meraktan soruyorsaniz önce cevaplara bakin sonra anlamlı ya da anlamsızlığına karar verin .bir fikriniz olmamasi lazim çünkü.

Kreş öğretmenliği yapacam diyorsan seni havada kaparlar söyleyim. Kita öğretmeni hiç kimse bulamıyorlar. Aşırı aranan meslek ☺️
biliyorum bunu 😇😇 doğumu bir yapayım toparladım mi bakicam bi yollarına deniycem

Ben doğum iznine cıkığımdan beri sabit masa başında durmadığım için daha hareketli bir hayatım oldu evde çok az yatar oldum sürekli bir iş yapıyorum aklıma geldikçe hep ertelediğim coğu işi yaptım çok şükür ki bacaklarıma gece giren kramplar geçti bence hareketsizlik te etki ediyor
Evet benim de dikkatimi çekti doktor erken doğum riskinden dolayı yatış verdi yatıştan sonra her gün kramp olayıyla uğraşıyorum öncesinde egzersizler felan yapıyordum iyi geliyordu onlar

türkiyeyle alakası var mi bilmiyorum ama kişisel olarak benim panik atağım var ve sezeryan ameliyatından korkuyorum. meraktan soruyorsaniz önce cevaplara bakin sonra anlamlı ya da anlamsızlığına karar verin .bir fikriniz olmamasi lazim çünkü.
Benim de panik atağım var hatta yıllar önce ilaç kullandım bi dönem. Sonra nefes egzersizleri fln kendim idare edebilir oldum. Ama doğumda herşey çok farklı gelişti. Hiç kendimi düşünmedim. Bebeğim için o kadar korku ve endişe yaşadım ki. Beni kesiyorlarmış ya da bana bişey olurmuş umrumda olmadı. Hatta yukarıda ki spot ışıkların arasından izledim. Ayna gibi yansıyordu. Eşim de girdi son dak doğuma. Ona diyorum korkma ☺️ sezaryenden 10 saat sonra ayağa kalktım. Oğlumu yoğun bakımda görmek için. Analık power yüklendi sanırım. 🙏
İnşallah sizin de acısız ve travmasız doğumlarınız olur. Evladınızı hemen kucağınıza alırsınız. 🤲🏻 benim de az kaldı inşallah kavuşmaya.

Benim de panik atağım var hatta yıllar önce ilaç kullandım bi dönem. Sonra nefes egzersizleri fln kendim idare edebilir oldum. Ama doğumda herşey çok farklı gelişti. Hiç kendimi düşünmedim. Bebeğim için o kadar korku ve endişe yaşadım ki. Beni kesiyorlarmış ya da bana bişey olurmuş umrumda olmadı. Hatta yukarıda ki spot ışıkların arasından izledim. Ayna gibi yansıyordu. Eşim de girdi son dak doğuma. Ona diyorum korkma ☺️ sezaryenden 10 saat sonra ayağa kalktım. Oğlumu yoğun bakımda görmek için. Analık power yüklendi sanırım. 🙏
İnşallah sizin de acısız ve travmasız doğumlarınız olur. Evladınızı hemen kucağınıza alırsınız. 🤲🏻 benim de az kaldı inşallah kavuşmaya.
İnşallah bir an önce kavuşursunuz canım durumunuz nasıl şuan mesajları takip ediyorum ama her zaman yazamıyorum süt problemin vardı hala aynı mı artmaya başladı mı biraz da olsa

Arkadaşlar bu türkiyedeki doğum korkusunun sebebi ne sizce? Yani siz korkuyosanız tam olarak neden korkuyosunuz? Meraktan soruyorum çok anlamsız geliyor bana çünkü.
her şeyi anlamak zorunda değilsiniz di mi bunu da anlamayiverin.

İnşallah bir an önce kavuşursunuz canım durumunuz nasıl şuan mesajları takip ediyorum ama her zaman yazamıyorum süt problemin vardı hala aynı mı artmaya başladı mı biraz da olsa
🙏Artıyor evet. Sağım düzenli yaptıkça işe yarıyor. Sadece anne sütü ile besleniyor oğlum şuan. Ona yetiyormuş ztn 4 ml e çıkarmışlar şuan 3 saatte bir. Minnak midesine yetecek kadar süt var çok şükür. Bugün yine gittik hastaneye gördük masum yavrum uyuyordu. Çok güzel bakılıyor. Ztn yoğun bakımda ki tek bebek o. Bütün hemşire ablaları onla ilgileniyor. Paşalar gibi 🧿
Çarşamba sabah a kadar beklemedeyiz. Sonrası inşallah kavuşmak. 🤲🏻 kucağıma alacağım gün umarım heyecandan bayılmam.

🙏Artıyor evet. Sağım düzenli yaptıkça işe yarıyor. Sadece anne sütü ile besleniyor oğlum şuan. Ona yetiyormuş ztn 4 ml e çıkarmışlar şuan 3 saatte bir. Minnak midesine yetecek kadar süt var çok şükür. Bugün yine gittik hastaneye gördük masum yavrum uyuyordu. Çok güzel bakılıyor. Ztn yoğun bakımda ki tek bebek o. Bütün hemşire ablaları onla ilgileniyor. Paşalar gibi 🧿
Çarşamba sabah a kadar beklemedeyiz. Sonrası inşallah kavuşmak. 🤲🏻 kucağıma alacağım gün umarım heyecandan bayılmam.
amaninnn kavuşmaya az kaldiiii ayyy biliyor musunuz hepinizi o kadar sahiplendim ki herkesin bebeğini görmek istiyorum. ama tabi ki olmaz onlar şimdi özel kalmalı. Ne tatlıdır masumdur o yükünden kurtulup gelecek annesinin yanina

3. sezeryan olacak canim sürece aşinayim ama yine de korkuyorum. o an bebegi düşünüyorum elbetteki ama sakinleştirici falan yapıyorlar. tansiyon da sıkıntı zaten. insALLAH bunu da atlatacagiz. siz de sağlıkla kavuşun insALLAH bir an önce. dualarımız sizinle 🥰

amaninnn kavuşmaya az kaldiiii ayyy biliyor musunuz hepinizi o kadar sahiplendim ki herkesin bebeğini görmek istiyorum. ama tabi ki olmaz onlar şimdi özel kalmalı. Ne tatlıdır masumdur o yükünden kurtulup gelecek annesinin yanina
Bende aynı şeyi düşünüyorum sizler için. Yani ani gelişen bi doğum olmasına rağmen. Size yazdım bilgi vermek istedim. Eşim şaşırıyor. Orayada mı yazdın diye ☺️ çünkü sizle birlikte ilerliyoruz bu süreci. Bi taburcu olalım yuvamıza dönelim teyzesi. 🩵 İnşallah o günlere az kaldı.

Kızlar benim alt taraf karıştı bebek büyüdükçe 32. haftadayız
popomun arasından sivilce çıban karışımı bişey çıktı mevcut olan hemoroidim de büyümüş bir de hep karnımı göğüslerimi yağlayıp kremliyordum genital bölgenin üstü tam göbek altındaki kısmını görmediğim için unutmuşum bugün boydan aynada gördüm kocaman kırmızı iki tane çatlak var her hafta başka güncelleme yükleniyor

3. sezeryan olacak canim sürece aşinayim ama yine de korkuyorum. o an bebegi düşünüyorum elbetteki ama sakinleştirici falan yapıyorlar. tansiyon da sıkıntı zaten. insALLAH bunu da atlatacagiz. siz de sağlıkla kavuşun insALLAH bir an önce. dualarımız sizinle 🥰
benim yaşayan 1 kızım var ama 3 normal doğum bir sezaryenim var. Kaanım 5. dogumum olacak ve dogumlarimin hepsi çok zor oldu. bebeklerimi kaybettim. 3 bebeğim gitti ben doğumun ne olduğunu buradaki çoğu kişiden iyi biliyorum ama yine de korkuyorum. Canım Türkiyem meğer sebep buymuş

3. Mü maşallah 🧿
Çok sağol canım. Hepinize iyi dilekleriniz dualarınız için teşekkür ederim. 🙏

Back
X