Benim de byuk kahve kısmı bnm kızın ağzı da çok küçük gerçi her yeri küçük erken olduğu için.bi şekilde tutturuyorum ama ağzından çıktığı an yine araşıyoruz bebemle
Ben bı ara kan alır die aç gitmistim uyudu uyanmadı.hemsire acmiydin dedi.bende kan alır die aç geldim dedim.tam nst den çıkacakken uyanmıştı.
Üst katta kiler ne düşüncesiz oluyor ya.bizim apartman 3katli biz yüksek girişteyiz.orta katta eşya var kimse oturmuyor.3.katta oturanlarin 2 kızı var.gece 1lere 2lere kadar at kosuyor evde .3.kattan tam bizim kata kadar gürültü geliyor.oglum 1 buçuk yaşındayken erken uyandırıp okula gitmek zorundaydım.ee haliyle çocuk erken kalkınca (7 de )bi iki dk ağlıyordu sonra susuyordu.o sıralar da 3.kattakilerin kızları asirinin aşırısı gürültü ediyorlardı.esim de apartman grubuna yazmış gayet normal bı şekilde.adam demesin mi sizin çocuk ta sabahın 6snda hep ağlıyor biz bsy diyor muyuz.bir buçuk yaşındaki çocugun aglamsyla 7 8yasindaki çocuğun tepismesi bir mi ya.o yaşta coxugu insan ağlatmak ister mi.onlarin tepismesi zevkine oyun olsun die.yapmayin dese anne babası yapmazlar.simdi de aman boşver diyoruz birbirimize.apartman kültürü olmalı insanlarda.hamile bı insana yapılacak şey mi senin komşunun yaptığı.vicdanini sorgulasin...