• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Amiinnnnnn, çok teşekkür ederim 😍😍 ya bende çok heyecanlıyım ama bir yandan da çok uykum var. Çünkü nedense dün heyecandan uyuyamadım yatacağım o yüzden şimdi 😂🙈
Ay cok heyecanlı mutlaka bize haber ver her sey cok güzel gecsin sağlıkla dogsun bebiş bol sütlü ağrısız acısız bir gün diliyorum sana 🤲🏻

Benimde yarın yine 11 de 🤭 iki gün önce 10/15 dk da bir kasılma yaşadım akşama kadar sürdü baya hazırlanmıştım doguma gidicem diye ama sancım azdı ve düzenli degildi kandırdı beni 🤣 insallah 3 cm de beklemiyordur acılmam ay bide kilo konusu korkutuyor beni 4 ü gecerse normal ister miyim bilmiyorum
Benimki de 4 oldu mu bakalım 🤔 yarın bakar doktor ben 4 ü geçerse cesaret edemem canım . Zaten çok büyük bir cesaret yok bende 😊😊
inşallah yarın güzel şeyler duyarız 🥰

Geçen haftaki kontrolümde sordum 40 haftayı tamamlarsak gelmezse diye bunu konuşmak çok mantıksız odadan çıkarsın suyun gelir bunu doğmazsa konuşalım dedi 😂😂😂 düşününce mantıklı geldi 😅 Tüp bebek benim bebeğim doktorum bekletmez 40 dan sonra riskleri var diye düşünüyorum Perşembe gününe randevu aldım valizimi alıp eşimle gidicem sabaha aldım randevu belki yatış verir suni sancıyla deneriz veya sezeryan yapar diye düşündüm tabi doktorum ne düşünüyor bilmiyorum 🤪 Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayal ettiğimiz bir doğum şekli hepimizin var inşallah gönlümüze göre olur herşey 💕🌸
Evet doğru söylemiş doktorun her an her şey olabilir.Ben de çarşamba sabaha aldım o zamana kadar bir şey olmazsa artık çantaları arabaya koyup gideyim ben de 😂Amiinnnn ❤️❤️❤️

Nefretlik insanlar ya halısını çek düşsün aşağı saygısızlar.Sigara falan değdirmek de lazım görsünler günlerini bunlara aynı şekilde yaklaşmak lazım ama sen biraz daha boşver kendini germe o manyaklar yüzünden.
Çekebilecek durumda olsam çekerdim 🤣
Benim de byuk kahve kısmı bnm kızın ağzı da çok küçük gerçi her yeri küçük erken olduğu için.bi şekilde tutturuyorum ama ağzından çıktığı an yine araşıyoruz bebemle🤣🤣🤣

Ben bı ara kan alır die aç gitmistim uyudu uyanmadı.hemsire acmiydin dedi.bende kan alır die aç geldim dedim.tam nst den çıkacakken uyanmıştı.

Üst katta kiler ne düşüncesiz oluyor ya.bizim apartman 3katli biz yüksek girişteyiz.orta katta eşya var kimse oturmuyor.3.katta oturanlarin 2 kızı var.gece 1lere 2lere kadar at kosuyor evde .3.kattan tam bizim kata kadar gürültü geliyor.oglum 1 buçuk yaşındayken erken uyandırıp okula gitmek zorundaydım.ee haliyle çocuk erken kalkınca (7 de )bi iki dk ağlıyordu sonra susuyordu.o sıralar da 3.kattakilerin kızları asirinin aşırısı gürültü ediyorlardı.esim de apartman grubuna yazmış gayet normal bı şekilde.adam demesin mi sizin çocuk ta sabahın 6snda hep ağlıyor biz bsy diyor muyuz.bir buçuk yaşındaki çocugun aglamsyla 7 8yasindaki çocuğun tepismesi bir mi ya.o yaşta coxugu insan ağlatmak ister mi.onlarin tepismesi zevkine oyun olsun die.yapmayin dese anne babası yapmazlar.simdi de aman boşver diyoruz birbirimize.apartman kültürü olmalı insanlarda.hamile bı insana yapılacak şey mi senin komşunun yaptığı.vicdanini sorgulasin...
Her apartmanda kesin dengesizi oluyor Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
Kızlar benim yarın sabah 7 de doğumum var 🌸 bize dua edin ❤️
Oda süsleme için organizasyon ayarlamıştım resim attılar , odamızda hazırmış. Heyecanla sabahı bekliyoruz 😍
Canım sağlıkla gelsin inşallah Milan 🥰 odanız çok güzel olmuş.
Dillerine düştük😂Benimki 1 hafta geç doğmuş diyorum sana çekti😂😂Canım senin doktorun 40 ı geçince ne yapılacağı konusunda bir şey söyledi mi ? Benimki 40 da değerlendirip sezaryen olursun dedi.Özeldeki doktorum bu şekilde düşünüyor.Ben de çok beklemek istemiyorum biraz sancı veya açıklık olursa suni sancı denemeyi soracağım ama pek kabul edecek gibi durmuyor.Sadece normal doğumu deneyimlemek istiyorum olmazsa sezaryene dönerse de önemli olan bebeğimin sağlıkla gelmesi🙏🏻🙏🏻
Ben perşembe günü sordum 40dan sonra suni sancı ve rahim genişletici, yumuşatıcı ilaçlar var onlarla deniyoruz, En son seçenek sezaryen dedi. Ben de normal doğum istiyorum nasip artık. Yarın kontrolüm var bakalım çıkacak mı sancı. Perşembe günü de doğum günüm belki doğum günlerimiz aynı olsun istiyordur Tuniş.

Kızlar benim yarın sabah 7 de doğumum var 🌸 bize dua edin ❤️
Oda süsleme için organizasyon ayarlamıştım resim attılar , odamızda hazırmış. Heyecanla sabahı bekliyoruz 😍
Canım herşey sizin için çok güzel ve kolaylıkla olsun, sağ salim bebeğini kucağına al inşaAllah 🤲🥰
Çok güzel olmuş odanızda✨

Amiinnnnnn, çok teşekkür ederim 😍😍 ya bende çok heyecanlıyım ama bir yandan da çok uykum var. Çünkü nedense dün heyecandan uyuyamadım yatacağım o yüzden şimdi 😂🙈
Dualarımız seninle canım inşallah Milan ve sen sağlıkla eve dönersiniz 🤲 Rabbim hepimize rahat kolay ve sağlıklı şekilde kavuşmayı nasip etsin çok heyecanlı 🤗

Yediklerine dikkat ediyor musun azıcık yağlı hamur isi makarna pilav vs yiyince benimde hemen ağrıyor onları kestim bikac gündür seninn günün az kalmış canım ben yarın sabah gidicem haber veririm sana 🥰
Her zaman yediklerim ama dikkat edeyim bu iki gün evet benim az kaldı senin de sürecin sağlıkla tamamlansın canım 🌺

Evet doğru söylemiş doktorun her an her şey olabilir.Ben de çarşamba sabaha aldım o zamana kadar bir şey olmazsa artık çantaları arabaya koyup gideyim ben de 😂Amiinnnn ❤️❤️❤️
40 dan sonra bekleten var mı bilmiyorum içim içime sığmıyor ama sizin de öyle mi hep kalbim pır pır 🤭♥️

Dillerine düştük😂Benimki 1 hafta geç doğmuş diyorum sana çekti😂😂Canım senin doktorun 40 ı geçince ne yapılacağı konusunda bir şey söyledi mi ? Benimki 40 da değerlendirip sezaryen olursun dedi.Özeldeki doktorum bu şekilde düşünüyor.Ben de çok beklemek istemiyorum biraz sancı veya açıklık olursa suni sancı denemeyi soracağım ama pek kabul edecek gibi durmuyor.Sadece normal doğumu deneyimlemek istiyorum olmazsa sezaryene dönerse de önemli olan bebeğimin sağlıkla gelmesi🙏🏻🙏🏻
Cnm kirk dolunca hemen sezeryan degilde once suni sanci deneniyor normalde diye biliyorum. Benim ilk dogumumda oyle oldu bunda da farkli bir doktor suni sanci veririz dedi. Seninki neden hemen sezeryan diyor ki. Bazi doktorlar kolayina geldigi icin sezeryan yanlisi olabiliyor. Kontrolun kendisinde olmasi kolaylarina geliyor ve tarihin belli olmasi. Hatta benim ilk dogumumda doktorum artik dogumhaneye goturulurken bile hala seni sezeryana alabilirim demisti. Bence suni sanci meselesini biraz sorusturabilirsin. Normal dogum istiyorsan hemen kabul etme doktorun sezeryan soylemini

Hatta sanci veya aciklik olmasi gerekmiyor suni sanci icin. Kirk dolunca suni baglaniyor sanci aciklik baslamazsa o zaman sezeryan oluyor. Suni sanciyla olmustubenim ilk dogumum hic sanci veya acikligim olmamasina ragmen

Cnm kirk dolunca hemen sezeryan degilde once suni sanci deneniyor normalde diye biliyorum. Benim ilk dogumumda oyle oldu bunda da farkli bir doktor suni sanci veririz dedi. Seninki neden hemen sezeryan diyor ki. Bazi doktorlar kolayina geldigi icin sezeryan yanlisi olabiliyor. Kontrolun kendisinde olmasi kolaylarina geliyor ve tarihin belli olmasi. Hatta benim ilk dogumumda doktorum artik dogumhaneye goturulurken bile hala seni sezeryana alabilirim demisti. Bence suni sanci meselesini biraz sorusturabilirsin. Normal dogum istiyorsan hemen kabul etme doktorun sezeryan soylemini
Merhaba 🤗 40 hafta dolup 41 haftaya geçince mi yapıyorlar böyle yoksa 39 bitirip 40+0 olduğumuzda mi ilk doğumum olucak benim normal istiyorum ama ne sancı ne su nede başka bir belirti var 🤷🏻‍♀️

Merhaba 🤗 40 hafta dolup 41 haftaya geçince mi yapıyorlar böyle yoksa 39 bitirip 40+0 olduğumuzda mi ilk doğumum olucak benim normal istiyorum ama ne sancı ne su nede başka bir belirti var 🤷🏻‍♀️
Kirk bitip kirk bir den gun almaya baslarken. Aslinda bazi doktorlar veya anneler biraz daha bekleyebiliyor ama bu durum artik bebegin diskisini yapma ve yeme tehlikesini baslattigi icin kirk dolunca dogum baslatiliyor. Zaten anne karni bir bilinmezlik oldugu icin aslinda gec dollenme olmus olabilir ve bebegin gelmek icin daha vakti vardir buna cok inaniyorum ama riske atilacak bir mevzu olmadigi icin doktorun sözünü dinlemek zorunda oldugumuzu düşünüyorum bu konuda😌😌

Aynen benim de bebegim giderek daha da kilo aliyor diye doktorum artik daha fazla buyumeden dogurmalisin dedi. Heyecan ve stresle bekliyorum ben de. Ustelik bazi soykemlere gore suni sanci daha zor oluyor diyorlar o yuzden suni degil de tamamen dogal olmasini istiyorum ama sendeki bilinmezlik gibi aynisi bende de var. Tecrübenin onemi olmuyor maalesef. Ayni stresle bekliyorum ben de😌😌

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bugün herşeyi denedim hala tık yok benim kızda 4 kat merdiven çıktım yürüyüş yaptım sıcak duşa girdim sanırım biz bebemle ayrılamıyoruz 🤭😂🌸
Secde hareketi secdede dur biraz 🤣 Allah'ım sağlıkla gelsin kolaylıkla.gelsin yormasin annecigini hiç inşallah ♥️

Bugün spontane bir şekilde kv ve annemler bizdeydi 😁 planda yoktu ama bı baktık hepbilirlikte yemek yiyoruz sonra çay derken şimdi gittiler. Evimiz müstakil kalorifer yok klima ile ısınıyoruz oturma odası da küçük baya . Bı an şey düşündüm bebek gelmiş olsa bu kalabalığa (kalabalık dediğim de annem , kv, babam , kb 😁) ruhum.daralirdi . Bı ara oğluma biz bakarız biraz yürü dediler dışarda yürüdük eşimle. Ailelerin yanında olması bı yandan iyi bı yandan da boğucu biraz🥲🤣

Kirk bitip kirk bir den gun almaya baslarken. Aslinda bazi doktorlar veya anneler biraz daha bekleyebiliyor ama bu durum artik bebegin diskisini yapma ve yeme tehlikesini baslattigi icin kirk dolunca dogum baslatiliyor. Zaten anne karni bir bilinmezlik oldugu icin aslinda gec dollenme olmus olabilir ve bebegin gelmek icin daha vakti vardir buna cok inaniyorum ama riske atilacak bir mevzu olmadigi icin doktorun sözünü dinlemek zorunda oldugumuzu düşünüyorum bu konuda😌😌
Kesinlikle doktoruma güveniyorum birde benim bebişim tüp bebek 😂 doğal olsa geç döllenme gibi bir ihtimal olabilirdi 🤷🏻‍♀️ Belkide bebeğim zamanını bekliyor ben mi acele ediyorum acaba diye üzüldüm bir anda 🥲🥺

Kızlar benim kasıklarım çok fenalarda. Sadece bacaklarımı çok açınca rahat oturabiliyorum. Bu metroda otobüste sapık gibi bacak ayırıp oturan dayılara döndüm😂 karnım çok gergin göbek deliğim fırladı, kasıklarıma ağrılar batıp çıkıyor. Daha 2 hafta var doğuma ama öyle bunaldım ki şu son 2-3 gündür. Hareket edemiyorum. Bir de doğum korkusu, sonrası için acaba ne yapıcam, yapabilir miyim fobisi. Kedim var, bebiş gelince napacak merakı. Sürekli oturup ağlıyorum bişeylere. Kafam gitti iyice. 🥺

Back
X