• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kızlar benim kasıklarım çok fenalarda. Sadece bacaklarımı çok açınca rahat oturabiliyorum. Bu metroda otobüste sapık gibi bacak ayırıp oturan dayılara döndüm😂 karnım çok gergin göbek deliğim fırladı, kasıklarıma ağrılar batıp çıkıyor. Daha 2 hafta var doğuma ama öyle bunaldım ki şu son 2-3 gündür. Hareket edemiyorum. Bir de doğum korkusu, sonrası için acaba ne yapıcam, yapabilir miyim fobisi. Kedim var, bebiş gelince napacak merakı. Sürekli oturup ağlıyorum bişeylere. Kafam gitti iyice. 🥺
Sanırım hepimizi hormonlarımız ele geçirmiş durumda😅 doğum korkusu bence hepimizde var korkmamak kaygılanmamak elde değil çok haklısın ♥️ Benimde kedim var bebek biraz büyüyüp kendine gelene kadar ikisini yalnız bırakmamayı düşünüyoruz 😅

Sanırım hepimizi hormonlarımız ele geçirmiş durumda😅 doğum korkusu bence hepimizde var korkmamak kaygılanmamak elde değil çok haklısın ♥️ Benimde kedim var bebek biraz büyüyüp kendine gelene kadar ikisini yalnız bırakmamayı düşünüyoruz 😅
Ay evet bu hormonlar korkular mahvetti beni. Bu aya kadar çok iyi gelmiştim halbuki:) Yalnız zaten brakamam da bizimki biraz kıskanç😂 eşim bana sarıldığında bile gelip aramıza girer öyle bi deli😂 inş bi sorun yaşamadan bu süreçleri atlatırız

Bugün spontane bir şekilde kv ve annemler bizdeydi 😁 planda yoktu ama bı baktık hepbilirlikte yemek yiyoruz sonra çay derken şimdi gittiler. Evimiz müstakil kalorifer yok klima ile ısınıyoruz oturma odası da küçük baya . Bı an şey düşündüm bebek gelmiş olsa bu kalabalığa (kalabalık dediğim de annem , kv, babam , kb 😁) ruhum.daralirdi . Bı ara oğluma biz bakarız biraz yürü dediler dışarda yürüdük eşimle. Ailelerin yanında olması bı yandan iyi bı yandan da boğucu biraz🥲🤣
Cok haklisin ne onlarla ne onlarsiz oluyor😂 Ben cagiriyorum ilk torunlari heyecanlansinlar sorsunlar istiyorum, geldiklerinde sorduklarinda da batiyor varliklari aldiklari nefes bizim ev de kucuk😂 Ben ne istiyorum bilmiyorum hem kendi annem babam hem kv kp icin gecerli. Yaranilmiyor sanirim haha

Kızlar benim kasıklarım çok fenalarda. Sadece bacaklarımı çok açınca rahat oturabiliyorum. Bu metroda otobüste sapık gibi bacak ayırıp oturan dayılara döndüm😂 karnım çok gergin göbek deliğim fırladı, kasıklarıma ağrılar batıp çıkıyor. Daha 2 hafta var doğuma ama öyle bunaldım ki şu son 2-3 gündür. Hareket edemiyorum. Bir de doğum korkusu, sonrası için acaba ne yapıcam, yapabilir miyim fobisi. Kedim var, bebiş gelince napacak merakı. Sürekli oturup ağlıyorum bişeylere. Kafam gitti iyice. 🥺
Kafanı dağıt yavrum dizi falan başla

Cok haklisin ne onlarla ne onlarsiz oluyor😂 Ben cagiriyorum ilk torunlari heyecanlansinlar sorsunlar istiyorum, geldiklerinde sorduklarinda da batiyor varliklari aldiklari nefes bizim ev de kucuk😂 Ben ne istiyorum bilmiyorum hem kendi annem babam hem kv kp icin gecerli. Yaranilmiyor sanirim haha
Ayyyyynen öyle yaranilmiyor hamişlere🤣🤣🤣

40 dan sonra bekleten var mı bilmiyorum içim içime sığmıyor ama sizin de öyle mi hep kalbim pır pır 🤭♥️
Evet heyecan stres belirsizliğin getirdiği korku her şeyi bir arada yaşıyorum 🥰
Cnm kirk dolunca hemen sezeryan degilde once suni sanci deneniyor normalde diye biliyorum. Benim ilk dogumumda oyle oldu bunda da farkli bir doktor suni sanci veririz dedi. Seninki neden hemen sezeryan diyor ki. Bazi doktorlar kolayina geldigi icin sezeryan yanlisi olabiliyor. Kontrolun kendisinde olmasi kolaylarina geliyor ve tarihin belli olmasi. Hatta benim ilk dogumumda doktorum artik dogumhaneye goturulurken bile hala seni sezeryana alabilirim demisti. Bence suni sanci meselesini biraz sorusturabilirsin. Normal dogum istiyorsan hemen kabul etme doktorun sezeryan soylemini
Gittiğim zaman soracağım suni sancıyı riskleri var desem burada duydum suni sancı verileni.Çok beklemek istemiyorum böbrek genişlemesi var zaten.devlet hastanesine gitmek istemiyorum kalabalık oluyor odaları iki kişilik eşim yanımda olamayacak kısa sürede olsa o süreçte yanımda olmasını istemiyorum en hayırlısı olsun🙏🏻Suni sancıyla kaç saat sürdü doğum hatırlıyor musun

Ayyyyynen öyle yaranilmiyor hamişlere🤣🤣🤣
canim bir de bir seye dikkat ettim seninle ayni olarak benim de boyum 1.63 kilom 70 su an. Ben bu hamile egzersizlerini oturup kalkmayi hic yapamiyorum 50 ile hamile kalmistim dizlerim tasimiyor sanki. Bazen bir yere oturunca kendim kalkamiyorum ya da cok uzun oturup kalktiysam vajinamda cok agri oluyor kilolae agir geliyor bunyeye 😅 bu hisler sende de var mi

Ay evet bu hormonlar korkular mahvetti beni. Bu aya kadar çok iyi gelmiştim halbuki:) Yalnız zaten brakamam da bizimki biraz kıskanç😂 eşim bana sarıldığında bile gelip aramıza girer öyle bi deli😂 inş bi sorun yaşamadan bu süreçleri atlatırız
Bebekleri biliyor bizimki ellemiyor ama belli olmaz 🤭 eşimin 10 senelik kedisiydi ilk başta beni kabullenmedi köşelere sıkıştırıp patiledi felan hamileyken pek düşkünleşti bana aramız düzeldi 😂 çok yaşlandı artık ama yinede belli olmaz tabi ikiside çocuk 😂😂 Bende her gün kabus görüyorum ya doğuma yetişemiyorum yada eşimi bulamıyorum doğuruyorum babası nerede diyorlar yok bulamadım diyorum hormonlardan oluyor sanırım 🥲

canim bir de bir seye dikkat ettim seninle ayni olarak benim de boyum 1.63 kilom 70 su an. Ben bu hamile egzersizlerini oturup kalkmayi hic yapamiyorum 50 ile hamile kalmistim dizlerim tasimiyor sanki. Bazen bir yere oturunca kendim kalkamiyorum ya da cok uzun oturup kalktiysam vajinamda cok agri oluyor kilolae agir geliyor bunyeye 😅 bu hisler sende de var mi
Evet biraz yürüyus yapınca dizlerim bağı çözülüp düşecekmisim.gibi hissediyorum 🤣 oturunca desteksiz kalkma hayal zaten resmen panda gibi yuvarlanıp kalkıyorum🤣🤣🤣62 ile hamile kaldım su an 72 yim. Ama ilk doğumumda 55 le hamile kalmıştım 70 le tamamladım doğumdan sonra dizlerim çok ağrımisti oturunca kalkamadım iki ay kadar öyle bı şey olursa korkma yani 🙂🙂

Bizim 4 kedimiz var 2 erkek 2 dişi. Ben dişilere çok ısrar ediyorum hiç anne olmadınız bebeğe siz bakarsınız diye 🤣 dişilerden biri de çocuklardan nefret ediyor özellikle erkek çocuklardan, travması var. Diğeri de görme engelli 2 gözü de yok. Beceremezler gibi😅 Erkekler daha eke bence onlar bakar gibi 😻

Bizim 4 kedimiz var 2 erkek 2 dişi. Ben dişilere çok ısrar ediyorum hiç anne olmadınız bebeğe siz bakarsınız diye 🤣 dişilerden biri de çocuklardan nefret ediyor özellikle erkek çocuklardan, travması var. Diğeri de görme engelli 2 gözü de yok. Beceremezler gibi😅 Erkekler daha eke bence onlar bakar gibi 😻
Ayy evde birsürü çocuk varr çok güzell 😻 Bizimki erkek dede olucak diyoruz bizde çok yaşlı ve şişman aynı Garfield 😂😂 Çocuklar bazen kedilere çok heyecanlanıyorlar buda kedileri korkutuyor hele tek başınaysa yüksek sesten korkuyorlar 😂😂

Ayy oglum dogdugunda iki kedim vardı dişi olan oğlum eve gelir gelmez tuhaf hareketler yapmaya başladı önce tuvaletini dışarıya yaptı sonra ayağı kırılmış gibi birini kullanmadı veteriner bilerek yapıyor bir problem yok dedi asla alışamadı 4 aylık falanken anneme verdik zaten surekli onlara gidip gelirdi oglum 4 yasinda hala onu gorunce tissliyor 🤣

Oldu canım kesi dikiş evet otururp kalkarken zorluyor biraz inşallah çabuk geçer onun dışında meme uclarim çok acıyor şuan emzirmekten🙁3100 gram doğu 50 cm ☺️kıyafetleri büyük geliyor yenidogan
hayirli uğurlu olsun. gozunuz aydin . bize de dua edin insAllah🥰gumus kapak almis miydiniz. kullanmaya başlayın mutlaka. bir de doğru pozisyonda emzirmeye çalışın sadece ucu tutunca da cok acıyor.

Kızlar birkaç gündür garip karın agrıları yaşıyorum uzun sürüyo sonra geçiyo. Bu akşam da aynısı oldu hala ara sıra oluyo tuvaletim varmış gibi ama yapamıyorum. Bir de kasılıyo kasılıyo sonra duruyo bi yumuşuyo sonra tekrar sertleşiyo. Az önce de tam genital bölgemde baya bi hareket hissettim ilk defa. Normalde hep yukarda hissederim bacaklarını falan yani. İlk defa o kadar aşagıda hissettim acaba kanala mı girmeye çalışıyo napıyo anlayamadım. Hafiften bi heyecan sardıı

Ben üç gün üst üste ıhlamur içtim iyi geldi bal vs koymadım karabiber koy diyen de var ama bilmiyorum
Canım bende kuşburnu çayı , ıhlamur , siyah turba bal döküp akan suyu içtim ne varsa deniyorum sezaryen doğumuma cok az kaldı acilen iyileşmem lazım ve 20 gündür hastayım :(

Canım bende kuşburnu çayı , ıhlamur , siyah turba bal döküp akan suyu içtim ne varsa deniyorum sezaryen doğumuma cok az kaldı acilen iyileşmem lazım ve 20 gündür hastayım :(
Moral de çok önemli kendini bırakma, sıcak duş al her gün vitaminleri aksatmadan iç. Bol su iç, doktorum başka bı şey demediyse bol.bol yürü temiz hava al. Ben hala çalışıyorum bide oğlan hasta oldu tam benimle birlikte üç gün uykusuz kaldım öyle ise gittim geldim ama hiç bırakmadım kendimi. 20 gündür hastaysan artık sonuna gelmişsin 😘

Kızlar birkaç gündür garip karın agrıları yaşıyorum uzun sürüyo sonra geçiyo. Bu akşam da aynısı oldu hala ara sıra oluyo tuvaletim varmış gibi ama yapamıyorum. Bir de kasılıyo kasılıyo sonra duruyo bi yumuşuyo sonra tekrar sertleşiyo. Az önce de tam genital bölgemde baya bi hareket hissettim ilk defa. Normalde hep yukarda hissederim bacaklarını falan yani. İlk defa o kadar aşagıda hissettim acaba kanala mı girmeye çalışıyo napıyo anlayamadım. Hafiften bi heyecan sardıı
Benimde bu gece neredeyse full karnım ağrıdı regl ağrısı gibi karnımın altında hissettim ağrıyı ve arada da karnım taş gibi sertleşti bende bunu yaşayan var mı diye sorucakken seni gördüm sanırım yolumuz az kaldı 😍🥰

Back
X