• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Bu hafta daha önceki sezeryan ameliyat yerim çok ağrıyor normal diye düşünüyorum ama sağdan sola dönemez oldum gecelerı yastık desteği koyunca hafifliyor bebek baskı yaptıkca daha çok ağrı oluyor ama bu kadar olması normal mi acaba daha önce sezeryan olanlarda varmı

benim yakın arkadaşım da tek arter doğum yaptı. çok şükür bebiste hiç sıkıntı yok sadece 40 haftalık 2700 gram doğdu. Yani 40 hafta dolunca aşağı yukarı 3500 bekleriz bir tık altında doğdu
evet canim daha once de yazmistin bunu moral oluyor olumlu hikayeler. ama zateb kilo almazsa gekisim geriliği görülürse alacaklar direk. ama tek arterli bebeklerle ilgili bir sürü anomaliden bahsetti doktor. perinatalog hiçbirinin görünmedigini soyledi. baska bir perinatalogs da gittim o da aynılarını söyledi .Rabbime emanet artik .insALLAH sağlıkla gelecek bebislerimiz.

Bu hafta daha önceki sezeryan ameliyat yerim çok ağrıyor normal diye düşünüyorum ama sağdan sola dönemez oldum gecelerı yastık desteği koyunca hafifliyor bebek baskı yaptıkca daha çok ağrı oluyor ama bu kadar olması normal mi acaba daha önce sezeryan olanlarda varmı
benim de cok ayakta durduğumda dikiş yerlerim ağrıyor. gecen hafta soyledim doktora hic bisey söylemedi. bir sıkıntı olsa söylerdi diye düşündüm. ama ben de tedirgin oluyorum agri oldukça.

zorundayım çünkü mal değilim
çok ayıp ya sadece mal değil cahilsiniz kötü niyetlisiniz doğum sağlıkla ilgili çok çok ciddi bi durum insanlar neler yaşıyor ne olasılıklar var depremde insanlar doğum yaptı bu ülkede insan kendinden vazgeçse bebeğinin sağlıklı olmasını istiyor neyin peşindesiniz

evet canim daha once de yazmistin bunu moral oluyor olumlu hikayeler. ama zateb kilo almazsa gekisim geriliği görülürse alacaklar direk. ama tek arterli bebeklerle ilgili bir sürü anomaliden bahsetti doktor. perinatalog hiçbirinin görünmedigini soyledi. baska bir perinatalogs da gittim o da aynılarını söyledi .Rabbime emanet artik .insALLAH sağlıkla gelecek bebislerimiz.
onlar hepsini söylemek zorunda yüzde 1lik bir riski bile söylüyorlar. prosedür gereği stres yapma inşallah bebiste bir gerilim filan olmayacak. Bana da diyor her seferinde şu olur bu olur bur sorun olsaydı ihtimalden bahsetmez böyle bir durum mevcut dediler sana

Selam uyuyan güzeller. 🥰Uykular haram oldu bizde. Bugünde kontrolüm vardı. Ordan kaş bıyık ağdaya gidecektim. Sonra aracı yıkamaya verecektim.evi derleyip toplayacaktım. Yemek yapacaktım falan öylr hayallerim vardı 😂. Sanırım sabah çocuğu babayı gönderip uyuyacam. 😂

Bu arada bugün epey yoruldum. Kendimi eve zor attım diyebilirim. Çocuğun kursundan sonra eşimle bebek alışverişine çıktık. Tabi kızçem bir o yana bir bu yana kendine alışverişler yaparak sağ salim alışverişimizi tamamladık. Kuzunun sadece büyük eşyaları kaldı. Beşik puset araba gibi.. ordan yemek molası. Sonra mutfak alışverişine geçtik. En son dayanamadım belime ağrı girdi. Eşi borakıp Çocuğu alıp eve geçtik. Dinlenmek yok tabi üstüne iş güç. Alınanları yerleştir faslı. Benim eş sağolsun kilo almaya çalıştığı için tartıya nerden görüp aklına geldiyse pil aldı. İnşallah hatırlayıp takmaz kiloyu bilmeden keyifli oluyor hamilelik😂

hayırlı sabahlar ben uykumdan aç uyandım çubuk kraker kemiriyorum yoksa rüyalarımda yiyecekler görüyorum :KK1:bu hafta sonu kontrolünüz var en bariz şikayetim aniden gelen ateş basması soğuk soğuk terlemelerim:uykucu:beşik geldi bu hafta düzenli pilates topu egzersizleri ve nefes teknikleri yapmamlazım bide akşamları yürüyüş

hayırlı sabahlar ben uykumdan aç uyandım çubuk kraker kemiriyorum yoksa rüyalarımda yiyecekler görüyorum :KK1:bu hafta sonu kontrolünüz var en bariz şikayetim aniden gelen ateş basması soğuk soğuk terlemelerim:uykucu:beşik geldi bu hafta düzenli pilates topu egzersizleri ve nefes teknikleri yapmamlazım bide akşamları yürüyüş
Iyyy bende malesef gözümü açlıkla uyandırıyorum. Mutfak faslım başlıyor. İyi sen kraker yiyon ben lahmacun yedim kaç kere.🤣 İnsan rüyasında lahmacun kebap falan görür mü ya 🤣🤣

Kııızlar selamlar, son iş haftama günaydınlar hayırlısı ile bu haftayı da tamamlayıp 1-2 hafta dinlenmek istiyorum.

Kızlar sizde de el uyuşmaları başladı mı? Ben buraya mesaj yazarken bile aşırı zorlanıyorum. Bu hafta nasıl geçicek hiç bilmiyorum. Sol elim 2-3 haftadır kötüydü 2-3 gündür sağ elime de sıçradı. Doktorum bir çaresi yok doğumdan sonra düzelir dedi ama inanılmaz zorlanıyorum hem uykumda rahatsız ediyor hem bu mesajı yazmak bile imkansız hale geldi

Ahahah onlarda oliyor Ama uyanir iyanmaz yiyemem miğdem mahvolur
Kızçede çok fazla tatlı yerdim. Kız şimdi gece bile tatlı istiyor. Bebekken uyanır uyanmaz puki derdi [ puding] buda kebapçı lahmacuncu halası da öyleymiş. Sağolsun kayınvalidem yapıp yolladı buzlukta çıkarıp ısıtıp yiyom 😂

Amin canim. korkmayana tabi ki benim de saygım korkmasın da kimse ama bunu turkiyede yaşamakla ilişkilendirir ne var yani gibi sanki şımarıklıkla itham edilmek çok saçma.

Hayatta bir denge vardır. alay ettiğin kinadigin herseyi yaşamak ve nasıl olduğunu öğrenmek gibi bir huyu var hayatın. Ben insanlara kırıcı konuşmaktan çok imtina ederim. Aman başıma gelir diye çekinirim. buna çevremde ve burda dahi sahit oldum çok kez. umarım doğum korkusunu yasayarak öğrenemez denge bir kerelik es geçer.
Alacaksın böylesini koyacaksın buraya öve öve bitiremediği yurtdışında epizyotomi yapılmadan açıklığı 5 cm olmadan hastaneye yatırılmadan doğuracak olacak 3-4-5 artık Allah ne verdiyse yırtığı görecek tövbe est. Kardeş kardeş akli melekelerin yerinde mi senin. Kendini ya da şartlarını yüceltmek için insanları itin bi tarafına sokmaya çalışma ayrıca bilmediğin anlamadığın bi konuda bol keseden atma gevşek gevşek. Ben de normal doğurmadım kimseye ahkam kesemem korkak vs diye. En fazla merak ediyorum o kadar 😒

Aynen benim de bu hafta başladı sezaryen yerim ağrıyor 😣 doktor bakmıştı gayet iyi demişti noldu şimdi anlamadım

Anaaaa karı beni sinir etti ya 🤨 hızımı alamadım ban yicem şimdi sinirimden. Densiz s.lak!?
Boşver canım dengesizle dengesiz olma! Bazı insanlar kendileri övmek için absürt absürt konuşuyorlar. Tamam en iyisi sensin en cesuru sensin. Diğer insanların psikolojik geçmişini, deneyimlerini düşünmeden kendilerini övüyorlar türk kadınları da bla bla.

Boşver canım dengesizle dengesiz olma! Bazı insanlar kendileri övmek için absürt absürt konuşuyorlar. Tamam en iyisi sensin en cesuru sensin. Diğer insanların psikolojik geçmişini, deneyimlerini düşünmeden kendilerini övüyorlar türk kadınları da bla bla.
Kendini övecek başka bir yer bulsun zaten tüm mesaj geçmişine bakınca ortalama zekaya sahip bir ergen izlenimi verdiği apaçık ortada. 😏 Kendini yüceltmek için koskoca Türk kadınları topluluğunu ödlek yaptı ya la 😒 ağzının yayını …. Mal mıyım diyor bi de. Allah belamı versin malsın! Mal oğlu malsın. 😡

Kııızlar selamlar, son iş haftama günaydınlar hayırlısı ile bu haftayı da tamamlayıp 1-2 hafta dinlenmek istiyorum.

Kızlar sizde de el uyuşmaları başladı mı? Ben buraya mesaj yazarken bile aşırı zorlanıyorum. Bu hafta nasıl geçicek hiç bilmiyorum. Sol elim 2-3 haftadır kötüydü 2-3 gündür sağ elime de sıçradı. Doktorum bir çaresi yok doğumdan sonra düzelir dedi ama inanılmaz zorlanıyorum hem uykumda rahatsız ediyor hem bu mesajı yazmak bile imkansız hale geldi
Ben de uykusuz tayfadanım kızlar 🥲 Bir de yataktan kalkmak istemiyorum, dönüp duruyorum. Kalk kitap oku, evde bişeyleri hallet diyorum içimden ama yok 😓
Ellerim benim de uyuşuyor canım ama geceleri. Sabah olunca iş yapmaya başlayınca açılıyor. Eğitimde hemşire el ve ayak bileklerini kıvırın, ileri geri hareket ettirin demişti ödem ve uyuşukluğa karşı. Aklıma geldikçe öyle yapıyorum.

Back
X