• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Benimki de sizinkine benzer bi yolda. Uyku arasinda falan memeyi araya sokturuveriyorum oyle emiyor. Yoksa emmeye baskadiktan bi kac dk sonra agzindan ativeriyor. Silikon uc mu denesek en son onu denicem artik ite kaka 3 ayi buldurdum.
Ben ilk başta silikon uç kullanıyordum 1 hafta sonra bıraktım ama öyle üzülüyorum ki 😔
Kizlar benim bebikto 4 gundur kaka yapmiyo iki gundur arada ikiniyo filan ufak ufak gaz cikariyo ama kaka yok. Oyle rahatsiz da durmuyo keyfi de yerinde. Napsam bilemedim zeytinyagina kulak copu batirip poposunu uyardim azcik ise yaramadi
7 güne kadar normal diyorlar eğer gaz çıkarıyorsa sorun yok. Zaten gaz çıkarırken yapıyorlar kakalarını

Hangisi acaba ya benim bebeğimde heryeri egzama kupkuru cildi gece yagliyor kremliyorum yüzü kulaklar bacaklar pul pul dökülüyor biraz konagida var geçmedi mustela köpük şampuan konak kremi mustela yağ ve stolopia krem hametan krem bunlari kullanıyorum ama hala hiç iyi gelmiyor hergun yıkıyorum yikamasam konağı artıyor ve cildi iyice kuruyor
Canım bu geç gördüm kusura bakma

Eklentiler

• 1000104254.jpg
    1000104254.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 5
Kızlar nasıl üzgünüm anlatamam. Nolur bilenler yazsın yol göstersin 😔 zaten kilo alımı Sıkıntımız var. Üstüne bir de oğlum emmiyor. Çekip bırakıyor çekip bırakıyor. Sonra ağlamaya başlıyor tekrar tutturamıyorum asla. Çığlık çığlığa ağlıyor. Pilates topunun üstünde denedim, yürüyerek denedim yok olmuyor. sütüm de azaldı stresten. Zar zor mama verdikten sonra uyuturken emzirdim onda da sadece ağzında tuttu. Üzülmeyim sütüm daha çok etkilenecek diyorum ama olmuyor. Ağlamaktan başka bir şey yapamıyorum. Süt için de solgar'ın brewer's I içiyorum, bol yeşillik, dut kurusu, suyu, hurma, badem, tahin, ceviz aklınıza ne geliyorsa yiyorum içiyorum ama yok
Canım acaba sancısı mi var. Benim bebeğim de gaz sancısı çok fazla olunca öyle yapıyordu.

Canım acaba sancısı mi var. Benim bebeğim de gaz sancısı çok fazla olunca öyle yapıyordu.
Yok canım gazı olunca yay gibi geriliyor. Bu sefer emmek istemiyor. Gazı olunca genelde daha çok emmek istiyor hatta. Emerken ayaklarını geriye doğru kıvırıyor. Bu öyle değil maalesef. İnşallah geçicidir

Sondaki mesajlara genel bi hızlı giriş yaptım ama umarım herkes iyidir 😊
İyiyi çok şükür valla ben resmen yuvarlaanip gidiyorum bebeğim 3.5 aylık bu ara pek bı huysuzlanmaya başladı ağzında tükürük baloncukları yapıyor uykuya geçerken ağlamalar oluyor artık kakasini 2gunde 1 yapıyor buarada biodermanin atapik kremini aldım iyi geldi bebek oyalamak pek bir zor daha büyüdükçe nasıl olcak hiç bilmiyorum genelde ağlıyor kalabalık istemiyor evinde olmak istiyor bitere gidemiyorum bende durumlar böyle günde 10 kere üst baş degisiyorum kusmasina yetisemiyorum bakalım ne kdar daha devam edicek boyle

Kizlar benim bebikto 4 gundur kaka yapmiyo iki gundur arada ikiniyo filan ufak ufak gaz cikariyo ama kaka yok. Oyle rahatsiz da durmuyo keyfi de yerinde. Napsam bilemedim zeytinyagina kulak copu batirip poposunu uyardim azcik ise yaramadi
Ben 5 günde sağlık ocağı götürdüm minik fitil koydular öyle yaptı ama çok ağladı mahvaldum 5gune kadar normal diyolar

İyiyi çok şükür valla ben resmen yuvarlaanip gidiyorum bebeğim 3.5 aylık bu ara pek bı huysuzlanmaya başladı ağzında tükürük baloncukları yapıyor uykuya geçerken ağlamalar oluyor artık kakasini 2gunde 1 yapıyor buarada biodermanin atapik kremini aldım iyi geldi bebek oyalamak pek bir zor daha büyüdükçe nasıl olcak hiç bilmiyorum genelde ağlıyor kalabalık istemiyor evinde olmak istiyor bitere gidemiyorum bende durumlar böyle günde 10 kere üst baş degisiyorum kusmasina yetisemiyorum bakalım ne kdar daha devam edicek boyle
Bi bakıyoruz hop büyümüş hatta bu lafı bana diyenlere sinir olurdum 😀 zaman çok yavaş geçiyor hayır derdim ama geçiyor bi bakacağız 6 aylık olmuş ek gıda dönemi ne yedirsem sonra dişi ilk yürümesi derken 1 yaş gelecek o kadar hızlı geçiyor ki zaman bazen dönüp kendime bile şaşıyorum hala annemin küçük kızıyım ben nasıl 2 çocuk annesi oldum derim

Kızlar nasıl üzgünüm anlatamam. Nolur bilenler yazsın yol göstersin 😔 zaten kilo alımı Sıkıntımız var. Üstüne bir de oğlum emmiyor. Çekip bırakıyor çekip bırakıyor. Sonra ağlamaya başlıyor tekrar tutturamıyorum asla. Çığlık çığlığa ağlıyor. Pilates topunun üstünde denedim, yürüyerek denedim yok olmuyor. sütüm de azaldı stresten. Zar zor mama verdikten sonra uyuturken emzirdim onda da sadece ağzında tuttu. Üzülmeyim sütüm daha çok etkilenecek diyorum ama olmuyor. Ağlamaktan başka bir şey yapamıyorum. Süt için de solgar'ın brewer's I içiyorum, bol yeşillik, dut kurusu, suyu, hurma, badem, tahin, ceviz aklınıza ne geliyorsa yiyorum içiyorum ama yok
Ben artıramadım sütü, ona bir çarem yok. Biberon kullanıyorsanız meme reddi bu. Duşta emzirmeyi deneyin bir de üstünüzü komple çıkarıp kucağınızda gezdirin, arada memeyi teklif edin ama zorlamayın. Ten tene teması artırın bu aralar.
Ben hep biberon da kullanmak zorunda olduğum için döndüremedim maalesef. Sonunda pes edip silikon uç kullanmaya başladim. Tavsiyem silikon uca bulaşmadan önce her yolu denemeniz olur çünkü silikon uç da bırakılmıyor sonra. İnşallah bebeğiniz memeyi tutar da ihtiyaç duymazsınız.

Lütfen poposunu uyarmayın bebek rahatsız değilmiş zaten. Yapacaktır, yapmak zorunda. Benimki de bir ara 6 gün yapmamıştı bir hemşire bana yapmak zorunda merak etme sen demişti. Karnında sertlik, sişlik, ağlama, kıvranma, beslenme reddi yoksa sorun yokmuş.

Ben artıramadım sütü, ona bir çarem yok. Biberon kullanıyorsanız meme reddi bu. Duşta emzirmeyi deneyin bir de üstünüzü komple çıkarıp kucağınızda gezdirin, arada memeyi teklif edin ama zorlamayın. Ten tene teması artırın bu aralar.
Ben hep biberon da kullanmak zorunda olduğum için döndüremedim maalesef. Sonunda pes edip silikon uç kullanmaya başladim. Tavsiyem silikon uca bulaşmadan önce her yolu denemeniz olur çünkü silikon uç da bırakılmıyor sonra. İnşallah bebeğiniz memeyi tutar da ihtiyaç duymazsınız.
Evet biberon kullanıyoruz. Ve ne zaman sütün akışı yavaşlasa bırakıyor oğlum. Son sütü almıyor neredeyse 😔 inşallah döner

Lütfen poposunu uyarmayın bebek rahatsız değilmiş zaten. Yapacaktır, yapmak zorunda. Benimki de bir ara 6 gün yapmamıştı bir hemşire bana yapmak zorunda merak etme sen demişti. Karnında sertlik, sişlik, ağlama, kıvranma, beslenme reddi yoksa sorun yokmuş.
Bu gece habire ıkındı yok ucunda resmen bi ittirebilse. Ben de uyarmayi hic istemiyorum sonra uyaran olmadan yapamaz hale geliyorlarmis bakalim bugun 5. Gundeyiz

Hepatit sadece huysuzluk yapıyor başka bir ya etkisi olmadı. Rotayı ben de merak ediyorum bizim de 1 ayımız var bugün 3lü aşıyı olduk. Sizin nasıldı süreç? Çok yan etki oldu mu? ateş falan
Ben de 1 ekimde doğum yaptım. Geçen hafta rota aşısı oldu kızım. Bir yan etkisi olmadı. Zaten doktor da rotanın en yan etkisiz aşı oldgunu söylemişti

Bi de yatarak denesene. Benimki de emerken cok hava yutuyodu cekip birakiyodu. Yatarak emzirdigimde yapmiyo.

Bi de yatarak denesene. Benimki de emerken cok hava yutuyodu cekip birakiyodu. Yatarak emzirdigimde yapmiyo.
Sabaha karşı uyandığında yatakta emziriyorum şimdi biraz daha iyi. Emiyor az az da olsa. İnşallah bir daha olmaz insanın tüm morali bozuluyor

Canım danışmanlık almayı düşündün mü? Belki süt artırımına faydası olur. Bi de Tülin hanımdan gördüğüm kadarıyla bol su ve sağım dışında hiçbi şey süt artırmıyor :/ ama bunu meme reddi olarak düşünme, şu an algıları çok çok açıldığı için de memeyi istemiyorlar. Her seferinde ben de korkuyorum biberonu bıraktığımız halde. Ama etrafa baktığı için emmiyor. Veya uykusu gelince de artık bazen emerek uyumak istemiyor ağlıyor. Öyle olabilir mi?

Ben de öyle senin gibi düşündüm sancı ve uykudan bazen almıyorlar bi kaç kere uykusu varmış emzirmeye çalıştım emip bıraktı emip bıraktı çığlık çığlığa uyuttum sustu mesela
Evet ben de bunu çok yaşadım dehşetle ebeme video gönderdim niye Emmiyo çığlık atıyor ağlarken filan. Çocuğun uykusu varken zorla emzirdiğim içinmiş 🥲

Canım danışmanlık almayı düşündün mü? Belki süt artırımına faydası olur. Bi de Tülin hanımdan gördüğüm kadarıyla bol su ve sağım dışında hiçbi şey süt artırmıyor :/ ama bunu meme reddi olarak düşünme, şu an algıları çok çok açıldığı için de memeyi istemiyorlar. Her seferinde ben de korkuyorum biberonu bıraktığımız halde. Ama etrafa baktığı için emmiyor. Veya uykusu gelince de artık bazen emerek uyumak istemiyor ağlıyor. Öyle olabilir mi?
Evet ben de bunu çok yaşadım dehşetle ebeme video gönderdim niye Emmiyo çığlık atıyor ağlarken filan. Çocuğun uykusu varken zorla emzirdiğim içinmiş 🥲
Mamayı verdim uyuttum. Gece uyandığında da az az emdi. Kilo alsın diye uğraşırken az beslenmesi daha çok üzüyor. Sabah daha iyiydi ama. Şimdi de emdi sağdığım sütleri verdim uyudu. İnşallah bir daha olmaz. 😔

Back
X