Stres yapma canim dedigin gibi beslenmene dikkat et ben de 31. Haftamdayim gecen hafta 1280 gr di. Ben beslenmeme cok dikkat de etmiyorum ben de korktum simdi. Dikkat edeyim artikKizlarrr benim bebegim minikmis... kac foktora gittim bebegin gelisimi geri gebrmelik zehirlenmesi riski soz konusu dedi.. ama dun tavsiye uzerine iyi bir doktora gittim. Evet 10 ila 14 gunluk bir fark var ama zehitlenme soz konusu degil. Butun bebekler 3,5- 4 kg dogmak zorunda degilm iyi beslenirsen senin bebeginde doguma kadar 3 kiloyu bulur dedi.. sukur bebegin saglik durumu iyi. Kan dolasimi, kalp ritmi vs bakildi hersey normal..
Uzulmuyorum artik bebegim zamaninda saglikli dogsun baska bisey istemem... suanda 1100 gr olmus agirligi. Boyuda 39 cm...
Gozun aysin canim cok iyi yapmissin doktor doktor gezmek gerek bazi durumlarda. Kilosuna boyuna suan takilma bencede onemli olan organlarinin gelisimi kilosunu dogunca aldirirsin guzelce bakarsin minigine kendini uzme Allahin izniyle saglijla kucagina alirsin bebegini insalalh..Kizlarrr benim bebegim minikmis... kac foktora gittim bebegin gelisimi geri gebrmelik zehirlenmesi riski soz konusu dedi.. ama dun tavsiye uzerine iyi bir doktora gittim. Evet 10 ila 14 gunluk bir fark var ama zehitlenme soz konusu degil. Butun bebekler 3,5- 4 kg dogmak zorunda degilm iyi beslenirsen senin bebeginde doguma kadar 3 kiloyu bulur dedi.. sukur bebegin saglik durumu iyi. Kan dolasimi, kalp ritmi vs bakildi hersey normal..
Uzulmuyorum artik bebegim zamaninda saglikli dogsun baska bisey istemem... suanda 1100 gr olmus agirligi. Boyuda 39 cm...
Cnm benim arkadaşımın bebegi 1 ay geriden geliyordu 36 haftalık olması gerekirken 31 haftalık çıkıyordu suyu bile yoktu doktorlar doguma aldilar şimdi doğum yaptı bebegi gayet sağlıklı küçük doğdu ama saglikliydiKizlarrr benim bebegim minikmis... kac foktora gittim bebegin gelisimi geri gebrmelik zehirlenmesi riski soz konusu dedi.. ama dun tavsiye uzerine iyi bir doktora gittim. Evet 10 ila 14 gunluk bir fark var ama zehitlenme soz konusu degil. Butun bebekler 3,5- 4 kg dogmak zorunda degilm iyi beslenirsen senin bebeginde doguma kadar 3 kiloyu bulur dedi.. sukur bebegin saglik durumu iyi. Kan dolasimi, kalp ritmi vs bakildi hersey normal..
Beslenmene dikkat et canim.. ben herseyden yiyorum. Heegun 2 yumurta iki bardak sut. Iki kasik pekmez 3-4 hurma kuruyemis... yogurt et balik hic ihmal etmedim ama sonuc ortada yine sukur.Stres yapma canim dedigin gibi beslenmene dikkat et ben de 31. Haftamdayim gecen hafta 1280 gr di. Ben beslenmeme cok dikkat de etmiyorum ben de korktum simdi. Dikkat edeyim artik
Allah razi olsun canim seninde bebisini sana bagislasin saglikla kucagina almayi kismet etsin. 2 ayimiz kaldi surda hayirlisi ile atlatiriz ins. Dedigin gibi yeterki sagligi yerinde olsun..Gozun aysin canim cok iyi yapmissin doktor doktor gezmek gerek bazi durumlarda. Kilosuna boyuna suan takilma bencede onemli olan organlarinin gelisimi kilosunu dogunca aldirirsin guzelce bakarsin minigine kendini uzme Allahin izniyle saglijla kucagina alirsin bebegini insalalh..
Boyle durumlarda normal.dogum oluyor mu? Arkadasinin dogumu nasil oldu acaba? Masallah saglikli dogmus sukur...Cnm benim arkadaşımın bebegi 1 ay geriden geliyordu 36 haftalık olması gerekirken 31 haftalık çıkıyordu suyu bile yoktu doktorlar doguma aldilar şimdi doğum yaptı bebegi gayet sağlıklı küçük doğdu ama saglikliydi
Cnm onun ilk çocuğu sezeryan olduğu için mecbur sezeryan oldu normal doğumda vardı kızın suyu azalmisti. Bebeğin gelişiminde gerideydi açılması ve sancıyi beklemislerdiBoyle durumlarda normal.dogum oluyor mu? Arkadasinin dogumu nasil oldu acaba? Masallah saglikli dogmus sukur...
Tesekkur ederim canim. Bakalim biz ne yapacaz...Cnm onun ilk çocuğu sezeryan olduğu için mecbur sezeryan oldu normal doğumda vardı kızın suyu azalmisti. Bebeğin gelişiminde gerideydi açılması ve sancıyi beklemislerdi
Benim ablam hediye almis anakucagi, onu kullanirim diye dusunuyorum. Olmadi yegenimin kucuk besigi var onu da getirtebilirim.. ihtiyaca gore bilemedimKızlar bi sorum olacak gerçi benim sorularım bitmiyo kiya sizce portatif küçük bi beşik mi almalı yoksa anakucağı tarzı birşey mi? Beşik sabit yerinde duracağı için bu tarz birşey almayı düşünüyorum ama hala karar veremedim çok kararsızım ya
Benimde yumuşadı ama sızı gelmedi normaldir sanırım doğum yaklaşıyor artık allah hepimizi kurtarsınSelam hamilelik yoldaşlarımHerkes iyidir inşallah... Bugün sabah atletimin önünde bir damla leke gördüm, böyle şekerli birşey dökülmuşte kurumuş gibi, sarımsı... Sizce süt olabilir mi? Bi de göğüslerim hamileliğim boyunca hem büyümuştü hem de taş gibiydi içi.. Şimdi ise sanki yumuşamış gibi içten. Sizlerde durum ne?
Selam tatlımm iyiz çok şükürr sen nasılsınSelam hamilelik yoldaşlarımHerkes iyidir inşallah... Bugün sabah atletimin önünde bir damla leke gördüm, böyle şekerli birşey dökülmuşte kurumuş gibi, sarımsı... Sizce süt olabilir mi? Bi de göğüslerim hamileliğim boyunca hem büyümuştü hem de taş gibiydi içi.. Şimdi ise sanki yumuşamış gibi içten. Sizlerde durum ne?
Gelişimi iyi bence benimkide 38cm 1400gramdıKizlarrr benim bebegim minikmis... kac foktora gittim bebegin gelisimi geri gebrmelik zehirlenmesi riski soz konusu dedi.. ama dun tavsiye uzerine iyi bir doktora gittim. Evet 10 ila 14 gunluk bir fark var ama zehitlenme soz konusu degil. Butun bebekler 3,5- 4 kg dogmak zorunda degilm iyi beslenirsen senin bebeginde doguma kadar 3 kiloyu bulur dedi.. sukur bebegin saglik durumu iyi. Kan dolasimi, kalp ritmi vs bakildi hersey normal..
Bildigim kadari ile progestan ilacinin bir zarari olmaz. Ben 3 ay kullandim. Ama benim kanamam vardi..Bayanlar merhaba daha 5+2 haftalık hamileyim sizler tecrübelisinizdir diye sormak istedim soracak yer de bulamadım. Bayramda yola çıkacağız doktorum her ihtimale karşı progestan verdi ama sormayı unuttum doktora ben hapı yola gidene kadar mı içicem sonrasında tatil boyunca içecek miyim acaba?
Bilmiyorum ki canimm gittigim doktorlar hep gelisimi kucuk diyorlar. Sanirim karin cevresine bakip boyle diyorlar...Gelişimi iyi bence benimkide 38cm 1400gramdı
banada vermişti doktor bir aksilik çıkarsa içersinde demistiBayanlar merhaba daha 5+2 haftalık hamileyim sizler tecrübelisinizdir diye sormak istedim soracak yer de bulamadım. Bayramda yola çıkacağız doktorum her ihtimale karşı progestan verdi ama sormayı unuttum doktora ben hapı yola gidene kadar mı içicem sonrasında tatil boyunca içecek miyim acaba?
Benimde yumuşadı ama sızı gelmedi normaldir sanırım doğum yaklaşıyor artık allah hepimizi kurtarsın
benide sıcaklr bunalttı ili göğüs aram kahverengi oldu derim dökülüyor napaca bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?