- 15 Nisan 2015
- 409
- 387
- 23
- 34
Hmm o zaman senin minik biraz sabırsız olabilir canım sen bitir hazirliklariniYa bu agrilarim basladi ya ondan evhamlandim sanirim birde en son doktor basi iyice asagida bayramda hazirlikli ol dediginden heycan yapiyorum sanirim
Ayy al benden de o kadar bişeyler yapsam mı diyorum sonra kim uğraşcak ne kadar kalcamki hastanede diyorum
Böyle hoşgeldin bebeğim yazan süs aldım bikaç mavi balon gene hoşgeldinn Bebek yazan bide bebek çikolatası yeter diyorum
Canm aldığım beşiğin içinde hediyeydi içine baktım sünger ama sertliği falan gayet iyi çok kurcalamadım o yüzdeenYataklari aldijkz mi kizlar? Olculerinjz nedir? Visco, lateks, ortopedik vs hangisini almamiz lazim acaba yoksa pamuk mu yun mu bilemedim
Anladim canim bzm besigi yaptirdigimz yer yataklarinin pek iyi opmadigini soyleyince fiyattan dusurup yTagi iptal ettik kendiniz bakiyoruz simdi ama bakalim hangisini alcazCanm aldığım beşiğin içinde hediyeydi içine baktım sünger ama sertliği falan gayet iyi çok kurcalamadım o yüzdeen
Bnde Allah nasip ederse epudral normal doğum istiyorum inşallahhh olurr prensen doğum diyorlar :)) 3 4 cm arası açılma olması lazım onu gectiğinde yapmıyorlar anesteziyi :/ katater takıldığı için ilaç takviyesi de yapılabiliyor o cok iyiSlm kizlar bir arkadasim epudral normal dogum yapti ve oneriyor ben de dusunuyorum. Igneyi vuracaklari yeri lokal anestezi ile uyusturuyorlarmis igneyi hissetmiyormussun. Yalniz agri baslar baslamaz hastaneye gidilmesi gerekiyormus. Ayrintili anlatti arkadas kafama yatti aslinda
Ben lohusa tacı ve terliklerimi kendim yaptım işte bi 10 tane balon ve duvar süsü doğum çantamda şuan :)) yeter yaaaBen normal doğum yapmayı planlıyorum inşallah bi aksilik olmazsa, o yüzden sancılarım başlayınca aklımıza bile gelmez heralde hastane süsü falan, hiç girmeyeyim bu işlere en iyisi dedim
Her konuda olduğu gibi bu yatsk konusu da muamma yün değil pamuk iyi ortopedik yerine yatı ortopedik iyi bnları biliyorum sadece ve bebek yatağı ne sert ne yumuşak olcak o kadar biliyorumAnladim canim bzm besigi yaptirdigimz yer yataklarinin pek iyi opmadigini soyleyince fiyattan dusurup yTagi iptal ettik kendiniz bakiyoruz simdi ama bakalim hangisini alcaz
Yok cnm hemen gitme bi kaç günden fazla sürerse genelde sıkıntı oluyor ve isal olduğun için çok sıvı kaybediyorsun suya yüklenmen gerekiyor hemen geçer inşallah ama sen yinede doktoruna sor istersenKızlar Günaydın acil biri cevap verebilirimi dün geceden beri ishallik var internette hemen doktora gitmem gerektiği yazıyor zararlimi mi hemen gitmelimiyim
Ben lohusa tacı ve terliklerimi kendim yaptım işte bi 10 tane balon ve duvar süsü doğum çantamda şuan :)) yeter yaaa
Canim bana kendi doktorum kordon dolanmasinin normal dogumu engellemedigini soylemisti ama tabi kontrol altinda olarak kendi doktorunun karar vermesi gerekir. Ama haftan itibariyle zaten bebisin yeterince buyumjstur canini skma iyiyi dusun kendini strese soktukca daha fazla riske girersinSelam kızlar
bebişimin boynuna iki defa kordon dolanmisböyle olup sonrasinda da açildiğini duyduğunuz örnekler var mi? Erken dogum riskim de varmış normal doğum çok istiyorum tabii bebeğimin sağlığı hepsinden önemlisi....endişelerim çok fazla
HahahBencede yeter canım yaa, sonuçta odak noktamız minnoşlarımız, hem hastanede süs falan yapmadık diye kimsenin eleştireceğini de sanmıyorum
Canim bebisinle bol bol konuş sakinlesin stres Hiç iyi değilSelam kızlar
bebişimin boynuna iki defa kordon dolanmisböyle olup sonrasinda da açildiğini duyduğunuz örnekler var mi? Erken dogum riskim de varmış normal doğum çok istiyorum tabii bebeğimin sağlığı hepsinden önemlisi....endişelerim çok fazla
Canim bende de v oldu birkac gun ama ben kirazi cok yemistim ona bagladim. Kiraz yiyince cok calisiyor bagirsaklarimKızlar Günaydın acil biri cevap verebilirimi dün geceden beri ishallik var internette hemen doktora gitmem gerektiği yazıyor zararlimi mi hemen gitmelimiyim
Bnde Allah nasip ederse epudral normal doğum istiyorum inşallahhh olurr prensen doğum diyorlar :)) 3 4 cm arası açılma olması lazım onu gectiğinde yapmıyorlar anesteziyi :/ katater takıldığı için ilaç takviyesi de yapılabiliyor o cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?