2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Gozun aydin canim her seyin yolunda olmasina cok sevindim :) bziimkide donmustu sirtini zaten cok nazli olcak sanirim hicbir ultrasonda yuzunu gostermedi bize doguma sakliyor kendini :)
Çok sağol tatlımm artık yüzünü görmek zor dedi dr şimdilik doğm hakkonda cok konuşmuyor hele bi nat çatı muayne başlaylm ona göre şekillencek şimdilik herşey normal cok şükür :))
Gözün aydın canım geri sayım başladı bende bayramdan sonra kontrolüm bakalım
Çok sağol tatlımm gercekten geri sayım başladı cok hızlı gececek gibi zaman sennde güzel haberlerini alalım tatlımm inş
İnşallah tatlım yolundadır merak etme
İnş görürsün kuzunun yüzünü
Şeker kaç çıkmışdı bu arada diyet iyi oluyor sağlıklı besleniyorsun hamileyim diye herşeyi yememek lazım:)) bnde tutuyorum kendimi genelde :))

İnşalah canım. 193 e kadar çıktı malesef. Hastanedeki ilk test 168 di yanlış hatırlamıyorsam. Ama ben zaten 42 kiloyla hamile kaldım iştahımda çok iyi açılmıştı şeker çıkmasaydı iyiydi

Hayırlısı olsun canım
Bebeşin gelişimi öndemi şeker olunca kilolu olur diyorlar ?
Sağlıkla kucağımıza alalımda inş gerisi önemli değil :))

Hayırlısı olsun canım
Bebeşin gelişimi öndemi şeker olunca kilolu olur diyorlar ?
Sağlıkla kucağımıza alalımda inş gerisi önemli değil :))
Evet canım. Başından beri bir hafta ileride gidiyordu. 8temmuzu merak ediyorum bakalım diyet etkiledimi, yada ne kadar etkilemiş onu anlayacağım

Kizlar merhaba bende bugun oglusumu gordum.. sat 13 kasim normalde 31+6 haftaligiz ama dr 31+1 sin dedi. calisabilir raporu alacaktim. 29 una gel dedi. Benim hesaba gore 32+5 te rapor almis olacagim. Kilomuzda 1870 olmus sizce nasil kizlar bana zayif gibi geldi

Merhaba canımm
31 haftaya göre kilosu cok iyi bnm bebiş 5 6 gün önde gelişimi 31deyken 1930 kg dı
Çok kilolu bebek iyi değil takılma buna

Evet canım. Başından beri bir hafta ileride gidiyordu. 8temmuzu merak ediyorum bakalım diyet etkiledimi, yada ne kadar etkilemiş onu anlayacağım
Benmkide önde gidiyor canım
Şekerimde 158 di sınırda diyet vermemişti sadece dikkat et beyaz ekmek şervetli tatlı yeme dedi ama arada yiyorum bnm vazgecilmezim baklava şöbiyet falan :)))
İnş iyi haberler alırsın canmm

Keşke bana da diyet vermeseydi

Canım sen uyarsaydın doktoru. Raporunu alabilirdin aslında

Bebişlerini görüp mutlu haber alanlar adına cok sevindim kızlar.
K kaskas12 ne kadar az kalmış doktorun dediğine göre,hakkinizda hayırlı olan doğum şekli olsun inşallah.

Ben de visconun zararlı olduğunu duymuştum ama ortopedik ve yarı ortepedik zararlı değil diye biliyorum.Y arın da yatak alcaktik Aklım karıştı benim şimdi.

Canım niye vermedi ki.Ben de yarın gidecektim çalışabilir raporm için.3 1+4 olacağım inşallah.Vermez mi acaba ya.
Canım sen uyarsaydın doktoru. Raporunu alabilirdin aslında
Benim de Doktor farklı ilçede 31+4 de verir mi canım?

Benim doktorum rapor tarihin dolmadan bir gün önce yada bir gün sonrada verebilirim demişti.

Doktorum bosuna calisma diye ozellikle hesaplayip 32+0 da raporu vereyim dedi. Bence doktorunzla konsuup 5 gun fazladan calismayin eger direk izne ayrilmayi planliosaniz..

Hem devletteki hem özeldeki doktor 26-27 haziranda raporunu alabilirsin dedi. 32+0 pazara denk geldiği için 32+1 de alacağım çalışabilir raporumu.

Amin canim insaallha hepimiz saglikla alalim bebislerimizi kucagimiza. Valla tuzu nekadar kesersen kes sicaklar yuzunden de sisio insan doktor yuruyus yap dio ama bu ayaklardaki acimayla nasi olcak bilemiorum

Kislarrr bugun kontrolumuz vardi. 34 haftalik olduk. Iki haftaya dustum cok sukur. 36 da gidicez ve nst baslicak. Hersey suanda iyi cok sukur. 2500 kilo 46cm boyu var oglusumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…