Aynen ya ben şiştiğini fark etmemiştim ama deri spor ayakkabım iki gün önce patlayınca durumumu fark ettimAyaklardaki sisler odemler bende hala devam ediyor evden disari cikamaz oldum ayakkabilarim olmuyor diyedogumdan bir hafta sonra iniyormus sislikler artik katlancaz biraz daha mecbur
Çok sağol tatlımm artık yüzünü görmek zor dedi dr şimdilik doğm hakkonda cok konuşmuyor hele bi nat çatı muayne başlaylm ona göre şekillencek şimdilik herşey normal cok şükür :))Gozun aydin canim her seyin yolunda olmasina cok sevindim :) bziimkide donmustu sirtini zaten cok nazli olcak sanirim hicbir ultrasonda yuzunu gostermedi bize doguma sakliyor kendini :)
Çok sağol tatlımm gercekten geri sayım başladı cok hızlı gececek gibi zaman sennde güzel haberlerini alalım tatlımm inşGözün aydın canım geri sayım başladı bende bayramdan sonra kontrolüm bakalım
İnşallah tatlım yolundadır merak etmeMaşallah barekallah kuzucuğa. Ben dr a rapor alacağım gün yani 8 temmuzda gideceğim inşallah. Zaman geçsede siyah beyaz ultrasonumuzda oğlumu görmeye çalışsam diye bekliyorum hevesle. Gelişimini merak ediyorum. Şeker çıktığı için diyet yapıyorum mecburen. İnşallah bizdede her şey yolundadır
İnşallah tatlım yolundadır merak etme
İnş görürsün kuzunun yüzünü
Şeker kaç çıkmışdı bu arada diyet iyi oluyor sağlıklı besleniyorsun hamileyim diye herşeyi yememek lazım:)) bnde tutuyorum kendimi genelde :))
Hayırlısı olsun canımİnşalah canım. 193 e kadar çıktı malesef. Hastanedeki ilk test 168 di yanlış hatırlamıyorsam. Ama ben zaten 42 kiloyla hamile kaldım iştahımda çok iyi açılmıştı şeker çıkmasaydı iyiydi
Evet canım. Başından beri bir hafta ileride gidiyordu. 8temmuzu merak ediyorum bakalım diyet etkiledimi, yada ne kadar etkilemiş onu anlayacağımHayırlısı olsun canım
Bebeşin gelişimi öndemi şeker olunca kilolu olur diyorlar ?
Sağlıkla kucağımıza alalımda inş gerisi önemli değil :))
Merhaba canımmKizlar merhaba bende bugun oglusumu gordum.. sat 13 kasim normalde 31+6 haftaligiz ama dr 31+1 sin dedi. calisabilir raporu alacaktim. 29 una gel dedi. Benim hesaba gore 32+5 te rapor almis olacagim. Kilomuzda 1870 olmus sizce nasil kizlar bana zayif gibi geldi
Benmkide önde gidiyor canımEvet canım. Başından beri bir hafta ileride gidiyordu. 8temmuzu merak ediyorum bakalım diyet etkiledimi, yada ne kadar etkilemiş onu anlayacağım
Keşke bana da diyet vermeseydiBenmkide önde gidiyor canım
Şekerimde 158 di sınırda diyet vermemişti sadece dikkat et beyaz ekmek şervetli tatlı yeme dedi ama arada yiyorum bnm vazgecilmezim baklava şöbiyet falan :)))
İnş iyi haberler alırsın canmm
Canım sen uyarsaydın doktoru. Raporunu alabilirdin aslındaKizlar merhaba bende bugun oglusumu gordum.. sat 13 kasim normalde 31+6 haftaligiz ama dr 31+1 sin dedi. calisabilir raporu alacaktim. 29 una gel dedi. Benim hesaba gore 32+5 te rapor almis olacagim. Kilomuzda 1870 olmus sizce nasil kizlar bana zayif gibi geldi
Ne bileyim Can'ım ya yatak için herkes farklı bişey söylüyor kafam karıştı. Yün alerjik olabiliyormuş bebeklerde ortopedik yatak kesinlikle olmamalıymış sert olduğu için. Bende belki yarı ortopedik alıp üzerine ince bi pamuk yatak mı atsam diyorum
Canım niye vermedi ki.Ben de yarın gidecektim çalışabilir raporm için.3 1+4 olacağım inşallah.Vermez mi acaba ya.Kizlar merhaba bende bugun oglusumu gordum.. sat 13 kasim normalde 31+6 haftaligiz ama dr 31+1 sin dedi. calisabilir raporu alacaktim. 29 una gel dedi. Benim hesaba gore 32+5 te rapor almis olacagim. Kilomuzda 1870 olmus sizce nasil kizlar bana zayif gibi geldi
Benim de Doktor farklı ilçede 31+4 de verir mi canım?Canım sen uyarsaydın doktoru. Raporunu alabilirdin aslında
Bebişlerini görüp mutlu haber alanlar adına cok sevindim kızlar.
K kaskas12 ne kadar az kalmış doktorun dediğine göre,hakkinizda hayırlı olan doğum şekli olsun inşallah.
Ben de visconun zararlı olduğunu duymuştum ama ortopedik ve yarı ortepedik zararlı değil diye biliyorum.Y arın da yatak alcaktik Aklım karıştı benim şimdi.
Canım niye vermedi ki.Ben de yarın gidecektim çalışabilir raporm için.3 1+4 olacağım inşallah.Vermez mi acaba ya.
Benim de Doktor farklı ilçede 31+4 de verir mi canım?
Benimde aynı şekilde ayak el şiş 2ayımız var daha nasıl tamamlıcax bilmyrm
Aynen canım birsürü ihtiyaç var bi de sol ayağım şişiyo birisi normal birinin altı lavaş gibi o kadar da dikkt ediyorum tuza falan ayakta kalınca başlıyo şişmeye uyuşmaya maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
maşllah canım darısı bize bende bayramdan sonra kontrolümKislarrr bugun kontrolumuz vardi. 34 haftalik olduk. Iki haftaya dustum cok sukur. 36 da gidicez ve nst baslicak. Hersey suanda iyi cok sukur. 2500 kilo 46cm boyu var oglusumun.
İnsallah hepimiz saglikli hayirli evlat sahibi oluruz. Saglikla kucağımıza almak nasip olur.maşllah canım darısı bize bende bayramdan sonra kontrolüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?