2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Benimde dr. suyun sınırın üstünde fazla dedi. Seni gözleme alıcam takip edelim dedi. Bıktım bu dr.lardan her gittiğimde başka bişey çıkarıyorlar. Artık sallamıyorum ne dediğini. Zaten 32. haftaya kadar su artacakmış 32. duracamış sonrda doğum yaklaştıkça su seviyesi azalacakmış.
Bu sıcakta hele ki hamilelik bu kadar ilerlemişken oruç tutmak çok doğru gelmiyor.
Sen hiç korkma canım. Ben şu zaman kadar etrafımdaki kimseden 4 başı mahmur bi hamilelik geçirdiğini duymadım duymayacağım da sanırım. O doktorların tek derdi bizi daha da endişelendirmek. Ben dr. gitmediğimde kafam daha rahat oluyor.

Arkadasım Ben de de bir ara gebelik zehirlemesinden şüphelenilmişti ayrıntılı ultrasonda plasenta da derenç yüksek çıktığı için. Ama su an yok hamdolsun. Önemli mevzuu ihmal etme kan ve idrar ile anlaşılamaz. Tansiyon takibi yapılmalı. Bir de ben perinatoloji bölümüne gitmistim zeynep kamilde. Riskli gebelikleri perinatoloji bölümü takip ediyor. Ama korkma bence sıkıntı yoktur inş. Her geriden gelme önemli değil.

Aynen canım ya çok doğru söyledin . Doktorlara göre hiç kimsenin hamileliği sağlıklı değil bu zamanda . Seninki de sıkıntı olmaz inşaallah . Hamileliği benimle beraber olan bir arkadasa da su seviyen çok yüksek hamilelik şekeri belirtisi olabilir demiş . Testi yapmışlar bir sıkıntı çıkmamış .

Allah hepimizin evlatlarını sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.
Şeker yüklemesi yaptırdım canım ben dr. bi sıkıntı yok dedi.
Haftaya pzt tekrar kontrole gidicem bakalım ne diyecek. Hatta başka bi dr.dan da randevu aldım.

Kızlaarr fiziksel durumlarınız nasıl bi süpürge yaptım ölüyorum sanki yüreğim ağzımda gibi bi de sıcaklar da bastırdı Allah yardımcımız olsun bu ay idare ederim de artık önümüzdeki ay bi yardımcı bulmak lazım

Amin Amin inşaallah . Sende sıkma canını inşaallah hersey yolundadır .

Reactions: jio
Bu haftaya kadar iyidim kendi işimi kendim görüyordum canım ama bu hafta hem nefes darlığı hem de ayak ağrısı başladı yarımsaatten fazla ayakta duramıyorum hafif bi şişlik başladı cok zorlanıorm bi sofrayı toplamak yatak düzeltmek bile beni mahvediyor süpürgeye geçmeden bitiyorum bugün farkettim kasıklarıma kücük sancılar giriyor braxton hicks yalancı ağrılar mı başladı acaba diyorum Allah yardımcımız olsın 30 haftadan sonrası zormuş gercekten

Yorumun iccin tsk ederim canim. Tahlillerim temiz cikti. Tansiyon takibi nasil oluyor canim. Dun 11 7 di bugun yine 11 7 cikti. Doktor vucudumdaki sislerin de tansiyonla alakali olabilecegini soyledi.

ev işlerinde çok kötüyüm bende nefes darlığı yaşıyrm hemen ypruluyrm kasık ağrılarım var

Karnın sert ve bir tarafta top gibi sertlik oluyorsa braxton hickstir canım. Şu an 32de misin?

Sırt ve bel ağrıları için kinesiotape var. Bu bantlar hava alıyor, kesinlikle ilaç vs içermiyor, kendi teniniz gibi hissedilmiyor ve kasa binen yükü azaltarak ağrıları azaltıyor. Belki araştırmak istersiniz. Ben alttaki mavili gibi bantladım. Hepsiburada dan 40 tlye 5 m mor renkli kinesio bant aldım. Markası ares.

Karnın sert ve bir tarafta top gibi sertlik oluyorsa braxton hickstir canım. Şu an 32de misin?
31+1 tatlım karnm sert bi tarafta top genelde oluyor yorulunca ama bu kasık sancısı başka cok kısa genwlde dizlerimi karnıma cekince aniden oluyor yada ayaktayken eğilince de ayaklarım ellerim dehşet yanmaya başladı yaaa değişik şeyler oluo bu hafta

Y Yasam111 canım Sıkma canını farklılıklar olabiliyor arada,insallah kapatirsiniz kısa sürede.Muz,kasar peyniri,ceviz,pekmez bebeğin gelişimini olumlu etkiliyormuş.
Kızlar okulun yoğun günleri olduğu için pek giremedim.Nasıl gidiyor? Eğitim alabilen hamişler çok sanslınız çok şükür.Benim dogumla ilgili en büyük stresim hastanenin kosullarıyla ilgili...Dua edin de temiz,rahat güvenli bi doğum olsun benimki de.
Neyse hazırlıklar ne alemde? Beşik ve dolap sipariş etmiştik onlar geldi bu akşam ama daha kurmadık Ramazanda da hazırlık zor olur.
Sampuana karar verdiniz mi ben çok kararsızlık o konuda.
0-3 aylık kıyafet olarak 1 tane 10lu hastane çıkışı
2 tane 5li takım
3 tane 3 lü takım aldık.
yeter mi sizce?
Hastane çıkışı hediye geldi güzel de oglusum ilk bizim aldığımız kıyafeti giysin istiyorum.Bir tane daha 5li takım mı alsam,onlarin da zıbını olmuyor ama alırım içine uygun ne dersiniz?

Çok ilginçmiş araştırıyım telekkür ederim tatlım

Ben komple yanıyorum. Üstümde sadece gecelik var anca durabiliyorum.

Bebek çok çabuk buyuyormuş kuzum o yüzden bence aldıklarını kullan ihtiyaç olursa hemen alınır. Eskisi gibi değil netten kapına kadar getiriyorlar.

Artık yolun sonuna yaklaştık. Bakalım daha neler olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…