Bende eryamandayım :) normal doğum olmasına gerek yok sezaryan anestezi emzirme hastaneye yatış yenidoğan bakımı bu konular oluor bu cumartesi hastaneye yatış süreci emzirme anne sürünn önemi gibi konular olcak :₺)sincan bana yakın eryamandayımda ama doğumum normal olmıcak sadece bebek bakımı için gidebilirim belki
ama güzel bişi bilmediğimiz neler var kimbilir
Hareketleri simdiden sonra hizlanmaya baslar canim.. Ultrasonla adet tarihi arasinda farkliliklar oluyor, bu ara cok duyuyorum bunu.. İcin rahat degilse baska bi doktora daha mi gitsen acaba canim?Iyi aksamlar. Kontrolden geldim simdi. Moralim bozuk biraz. Bebegimin gelisimi iki hafta geri cikti. 640 gram dedi doktor. Normalda 26+4 olmaliyken 24 hafta cikti. Doktor gebelik zehirlenmesinden suphelendi. Kan ve idrar testi verdim. Yarin sonuc cikacak. Ptesi yine gidecegim. Doktor dinlenmem gerektigini soyledi. Ptesi rapor verecekmis. Bide cok az hareket ediyor bebegim. Pek hissedemiyorum hareketlerini. Konu hakkinda fikriniz var mi ?
Evet canım maalesef.Seminerin ilk haftası kendi olulumzda yapmak mecburi mi
Ben 850 TL ödeyeceğim canım.Kizlar doula icin ne kadar oduyorsunuz? Farkli farkli fiyatlar aldim ortalama nedir merak ediorum..
İdrarda protein kaçağı vs yoksa geç döllenme olabilir canım. Stres yapma bebeğin de etkilenir.Iyi aksamlar. Kontrolden geldim simdi. Moralim bozuk biraz. Bebegimin gelisimi iki hafta geri cikti. 640 gram dedi doktor. Normalda 26+4 olmaliyken 24 hafta cikti. Doktor gebelik zehirlenmesinden suphelendi. Kan ve idrar testi verdim. Yarin sonuc cikacak. Ptesi yine gidecegim. Doktor dinlenmem gerektigini soyledi. Ptesi rapor verecekmis. Bide cok az hareket ediyor bebegim. Pek hissedemiyorum hareketlerini. Konu hakkinda fikriniz var mi ?
Hareketleri simdiden sonra hizlanmaya baslar canim.. Ultrasonla adet tarihi arasinda farkliliklar oluyor, bu ara cok duyuyorum bunu.. İcin rahat degilse baska bi doktora daha mi gitsen acaba canim?
Ben 850 TL ödeyeceğim canım.
İdrarda protein kaçağı vs yoksa geç döllenme olabilir canım. Stres yapma bebeğin de etkilenir.
Hareket 29. Haftadan sonra çok artıyor. Gazın varsa bebek kendine yer açıyorsa bazen az hareket edebiliyor.
Ederim elbette tatlım. Günlük beslenmenin yazar misn? Belki tavsiyelerim olur ne dersin?Adet tarihime gore 1 hafta geriydi zaten. Gec dollenme.var demisti doktor. Simdide bilmiyorum ki. Korkuttu biraz beni. Idrar testi sonucu yarin cikacak..dua edin bize kizlar..
Sen iyi düşün canım hatırlıyorum ben senin tarihle ilgili zaten kafan karışıktı dualarım seninle, iyi olacak inşallahIyi aksamlar. Kontrolden geldim simdi. Moralim bozuk biraz. Bebegimin gelisimi iki hafta geri cikti. 640 gram dedi doktor. Normalda 26+4 olmaliyken 24 hafta cikti. Doktor gebelik zehirlenmesinden suphelendi. Kan ve idrar testi verdim. Yarin sonuc cikacak. Ptesi yine gidecegim. Doktor dinlenmem gerektigini soyledi. Ptesi rapor verecekmis. Bide cok az hareket ediyor bebegim. Pek hissedemiyorum hareketlerini. Konu hakkinda fikriniz var mi ?
Hemen heraeyden yiyorum. Et sut yumurta meyve kuruyemis. Azar azar yiyorum ama hemen hergun yemeye cslisiyorum. Haftada 1 balik yiyorum mutlaka. Hic sevmememe ragmen iki haftada bir paca corbasi iciyorum.Ederim elbette tatlım. Günlük beslenmenin yazar misn? Belki tavsiyelerim olur ne dersin?
Gecen haftalarda devlet hastanesine gittigimde orda da bana iki hafta geri soylemisti. Ultrasyonlari eski diye cok itimat etmedim. Bu yuzden yazmostim buraya.Sen iyi düşün canım hatırlıyorum ben senin tarihle ilgili zaten kafan karışıktı dualarım seninle, iyi olacak inşallah
Gayet iyi beslenmen canım. Bende muz tavsiye edecektim ki zaten yiyormussun. Hep 2 hafta geriden geliyorsa geç döllenme büyük ihtimal.Hemen heraeyden yiyorum. Et sut yumurta meyve kuruyemis. Azar azar yiyorum ama hemen hergun yemeye cslisiyorum. Haftada 1 balik yiyorum mutlaka. Hic sevmememe ragmen iki haftada bir paca corbasi iciyorum.
Isim yorucu degil ama is yerinde pek bisey yeme aliskanligim yok genelde eve gelince yiyorum.. hergun 1 muz bir sade soda baska ne yapabilirim ki
Arkadasim hic uzme kendini bence. Benim bebegim 28. Haftada cok hareketlenmeye basladi oncesinde oldukca sakindi. Cok az hisssediyordum. Yumurta yogurt peynir ve muzu bolca tuket farki kapatacaksin eminim.Iyi aksamlar. Kontrolden geldim simdi. Moralim bozuk biraz. Bebegimin gelisimi iki hafta geri cikti. 640 gram dedi doktor. Normalda 26+4 olmaliyken 24 hafta cikti. Doktor gebelik zehirlenmesinden suphelendi. Kan ve idrar testi verdim. Yarin sonuc cikacak. Ptesi yine gidecegim. Doktor dinlenmem gerektigini soyledi. Ptesi rapor verecekmis. Bide cok az hareket ediyor bebegim. Pek hissedemiyorum hareketlerini. Konu hakkinda fikriniz var mi ?
Canim ben netten aldim katlanabilir kuvetlerden guzel de geldi. Sadece kuvet 100 liraydi. Bence uygunlarindan da alabilirsin ben yer kaplamasin istedim.Kızlar bu arada küvet aldınız mı alışverişe çıkmadan internetten araştırıyım dedim fiyatlar arasında inanılmaz uçurum var ucuz olan küvetler çok mu dandik pahalısı cidden değer mi bilemedim
Kızlar bu arada küvet aldınız mı alışverişe çıkmadan internetten araştırıyım dedim fiyatlar arasında inanılmaz uçurum var ucuz olan küvetler çok mu dandik pahalısı cidden değer mi bilemedim
Hemen heraeyden yiyorum. Et sut yumurta meyve kuruyemis. Azar azar yiyorum ama hemen hergun yemeye cslisiyorum. Haftada 1 balik yiyorum mutlaka. Hic sevmememe ragmen iki haftada bir paca corbasi iciyorum.
Isim yorucu degil ama is yerinde pek bisey yeme aliskanligim yok genelde eve gelince yiyorum.. hergun 1 muz bir sade soda baska ne yapabilirim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?