2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Karnın sert ve bir tarafta top gibi sertlik oluyorsa braxton hickstir canım. Şu an 32de misin?
Ya o bende de var on alt kismim tas gibi sert oluyor ara ara. Dr a soyledim kasilma dedi. Araliklara dikkat et 20 dk da bir gelirse dogum gelmis demektir dedi. Korkuyorum erken dogurcam diye

Artık yolun sonuna yaklaştık. Bakalım daha neler olacak?
Aynen cok az zaman kaldı bu haftaya kadar rahat gecirdim hamileliğimi çokmşükür bi bel fıtığı biraz zorlamıştı:/ bu haftadan aonra baya zor olcak anlıyorum ayaklarmn ağrıyıp yanması bırakın iş görmeyi kendime bi yemek hazırlamak bile o kadar yoruyor ki tüm gün hasta gibi oluyorum ve bunlar bi kaç gün içersinde oldu ama bebişler sağlıklı olsun o bize yeteerr

Ya o bende de var on alt kismim tas gibi sert oluyor ara ara. Dr a soyledim kasilma dedi. Araliklara dikkat et 20 dk da bir gelirse dogum gelmis demektir dedi. Korkuyorum erken dogurcam diye
Düzenli aralıklarla gelmedikçe korkma canım. Vücudumuz kendisini doğuma hazırlıyor. Kasları çalıştırıyor. Kegel yapıyor musun? Benim doktorum tavsiye etti kolay ıkinma için.

Gunaydin kizlar nasilsiniz.. Ben de hala yanma falan yok... Ayaklarim bazen usuyor bile corap giymesem ama kadilmalar ben de var epeydir hem de dr simdi duzensiz seklide olup gececek sonra bi gun gecmeyecek o gun bebek gelecek dedi ben de bu aralar yuruyus yapiyorum. Eskisi gibi cok fazla uyumuyorum. Bir de sanirim 37. Haftaya kadar calisacagim. İnsallah yani:)

Ayyy maşallah canım bnm arkadaşlarımda hwp çalışmıştı bn 4. Ayımda kovuldum iştsn ama iyiki kovulmuşum çalışamazmışım bel ağeısından ve pubik bölgeme aşırı baskı yapıyor ağrısı çok oluyor :/ bende 10 dk yürüsem ağrıdan mahvoluyorum nasıl doğurcam hiç bilmiyorum

Gunaydin hanimlar nasilsiniz. Ben cok hastayim acayip oksuruk oldum icim disima cikti resmen oksururken de korkuorum minigime bisi olcak die neler yapabilirim ya nasi gecircem bu oksurugu

Arkadasim bende bolge agrisi hic olmadi. Ama yurumeyi abarti ca bazen cok kasik agrim oluyor ozellikle bebek asagidayken. Sanki karnim yere dusecek gibi. Bazen de hic olmuyor. Ama her gun 8 kat inip cikiyorum bunye alisti heralde:) bir de cati agrisi diyar hani vajina kenarindaki kemikler ve legen kemikleri agriyor cati acildigi icin mormal doguma haİrlikmis. Ya ben de hic olmadi acaba nirmal doguramayacak miyim? Arkadasim dogumdan sonraya izinleri atabilmek icin mecbur calisacagim

Canım Allah daha cok güc kuvvet versin çalış tabi :) o çatı ağrısı bende 6 aydan başladı geceleri özellikle çok şiddetli ve yürüdüğümde bende acaba zor mu doğurcam diorm şimdiden böyle ağrıyorsa inş olmaz ama sende cok hareketli ve sürekli aktifsin maşallah daha kolay olur doğumun diye düşünüyorum hepşmize kolay ve normal doğumlar diliyorum

Gunaydin hanimlar nasilsiniz. Ben cok hastayim acayip oksuruk oldum icim disima cikti resmen oksururken de korkuorum minigime bisi olcak die neler yapabilirim ya nasi gecircem bu oksurugu
Geçmiş olsun inş bian önce atlatırsın

Geçmiş olsun karabiber bal limon karıştırıp içebilirsin

Amin canim insallah

Düzenli aralıklarla gelmedikçe korkma canım. Vücudumuz kendisini doğuma hazırlıyor. Kasları çalıştırıyor. Kegel yapıyor musun? Benim doktorum tavsiye etti kolay ıkinma için.
Yok canim yapmiyorum ve ne oldugunu da bilmiyorum:) Dogum konusunda cok cahilim

AskInihan sen eğitim almış miydin?
Doğum için eğitimlerden mi canım?Malesef hayır,doguda küçük bi ilcedeyim eğitim veren bir yer yok.Ben düzgün,temiz bir hastanede,saglikli ve kolay doğum yapmanın endişesini çok fazla yaşıyorum malesef.Dogum hakkında da İnternetten öğrenmeye çalışıyorum bir şeyler.Pozitif doğum hikâyeleri okuyorum.Ekstra bir şey yaptığım yok

Canım sen de edebiyat öğretmeniydi değil mi?Kurs mu açtın izinlerini aktarabilmek için?

Özel bölgedeki ağrı bende de oldu.Son haftalar özellikle arada kas ağrısı gibi agriyor o bölgem

Beslenmene dikkat etmelisin bol bol süt iç ve muz ye bi de fındık ceviz badem kuru üzüm tarzı şeyler tuket yatarken de sol tarafina yat bebegine en iyi o şekilde kan ve oksijen gider. Sakın stres yapma bu bebegine daha çok zarar verir onu sev ve onunla konuş bu şekilde bebeğin bi sonraki kontrolde iki katına çıkar emin ol.

Evet edebiyat ogretmeniyim canim. Kurs acmadim csnim beni subat ayinda ilce MEM de kultur komisyonuna gorevlendirdiler. Gorevlendirmem 6 aymis yani 10 agustosta bitiyormus ben de dolayisiyla 37. Haftaya kadar dayanabilirsem calisacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…