2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

watsapp grubu kuralım diyoruz katılmak isteyenler bana özel mesaj olarak numaralarını atabilirler

öyle mi dersin çok sağol kuzum ya içimi ferahlattın inanki çok sağol ben daha önce bi dış gebelik geçirdiğim için ne eşim ne de ben bi türlü sevinemiyrz korkuyoruz inşallah bu sefer güzel olacak
Bende bi dusuk yaptim canim bizde dedigin gibi tam sevinemedik ama rabbim herseyin iyisini bilir korkunun bize faydasi yok zarari var rabbime siginalim o bize dogru olqni vericektir . Ins alcaz bebislerimiz kucagimiza

Günaydın kızlar bn hala inanamıorm hamile olduğuma pazartesi dra gitcem ultrasonda görrsem anca inancam
Benim anne olmakla ilgili cok korkularım ve endişelerim var birdenbire bu sorumluluğu öğrendim ve şok oldm ondan mı bilmiyorum
xiexie tatkım gurbetlik cok zor bi de taaa çindesin Allah yardımcın olsunn

Günaydın kızlarrr ... benim mide bulantim yok ama ara ara kasiklarimda bi agri oluyor ... ben ne zaman hamile oldugumu tam olarak hissedicem pazartesi nasipse dr ye gidicem ins kesyide kalp atisinida duyarim duyarmiyim sizce ?
Merak etme canım ilerleyen haftalarda hamile olduğunu çoook fazla hissedeceksin Allahın izniyle şimdiki halinin tadını çıkar:) keseyi 4.hafta civarı görülebilir tabi daha küçücük kalp atışı ise 7-8 hafta civarı olması lazım.

Bende bi dusuk yaptim canim bizde dedigin gibi tam sevinemedik ama rabbim herseyin iyisini bilir korkunun bize faydasi yok zarari var rabbime siginalim o bize dogru olqni vericektir . Ins alcaz bebislerimiz kucagimiza

inşallah canımm çok haklısın

Bana da öyle olmuştu hatta hamileliğimin son ayına kadar bebeğimin doğacağına inanamıyordum çok değişik duygular merak etme bu çok güzel bir sorumluluk görüldüğü kadar korkunç değil

Saol canm evet zor ama napalım güzel yanları da var :) nasipse 16 ocak Türkiye'ye gelicem bol bol Canımın istediklerini yicem

Watsapta grup kurduk var mı katılacak olan ? :)

Can'ım benim inşallahhh inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…