2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Watsapp grubu kurduk kızlar ağustos anneleri diye , katılmak isteyen bana numarasını atabilir :)

Can'ım günaydın benm midem çok kötü bugün herşey midemi bulandırıyor ya Çin'de çubuk kraker yok zeytin yok tuzlu hiç bişe yok napcam ben
Canim gecmis olsun da peynir de mii yok cinde???? Allah yardimcin olsun canim ... Aslinda netten bakip tuzun varsa evde tuzlu krakerler yaapabilirsiin kendin

Canim gecmis olsun da peynir de mii yok cinde???? Allah yardimcin olsun canim ... Aslinda netten bakip tuzun varsa evde tuzlu krakerler yaapabilirsiin kendin
canm çok saol :) ne peyniri ah canm türkiyeden getrmiştik onlar da bitti tabi mutfağa giremiyorm canm hiç bişe yapmak istemiyo artk herşey midemi bulandrmaya başladı ondan yapamam hiç bişe :)

Merhaba beni de eklermisin? Yaşım 36. 6 yıldır bebek istiyorz. Tahmini doğum tarihi imza kısmında yazıyor. Teşekkürler :)

canm çok saol :) ne peyniri ah canm türkiyeden getrmiştik onlar da bitti tabi mutfağa giremiyorm canm hiç bişe yapmak istemiyo artk herşey midemi bulandrmaya başladı ondan yapamam hiç bişe :)
Ay benim neden midem bulanmıyor anlayabilmiş değilim korkuyorum

Merhaba canim belirtilerm vardi idrar testinde pozitf cikmisti kan testndede cikti cok sukur keseyi alltan ultrasonla gorduk 5 haftalik suan iki hafta sonra bebegi gorecekmisiz cok sabirsizim

O="freyja1979, post: 44044653, member: 81366"]Ay benim neden midem bulanmıyor anlayabilmiş değilim korkuyorum [/QUOTE]

Bende de yok canim hatta istahim artti ustune

kızlar hepiniz kucağınıza hayırlısı ile alırsınız bebişlerinizi inş :)
ben de umarım hamileyimdir.. 24 aralık gibi adet olmam gerekiyor... çalışmaların en yoğun olduğu ay bu ay oldu bizde :)
beni de listeye ekleyin diyebilirim inş bu ay :)
tekrar hepinizi tek tek tebrik ederim.. sağlıkla kucağınıza alın yavrulanırızı inş

34 degil 36=)tahmini dogumu henuz ogrenemedimmm dr pazartesi gidecegimm..vaktinde dogarlar insallahh.oncekiler erken benimmm=(

İnşallah sende hamilesindir canm :)

Reactions: vkt
Merhaba canim belirtilerm vardi idrar testinde pozitf cikmisti kan testndede cikti cok sukur keseyi alltan ultrasonla gorduk 5 haftalik suan iki hafta sonra bebegi gorecekmisiz cok sabirsizim
Merhaba canm çok şükür çok sevindim :)

34 degil 36=)tahmini dogumu henuz ogrenemedimmm dr pazartesi gidecegimm..vaktinde dogarlar insallahh.oncekiler erken benimmm=(
Tamam düzelteyim :) inşallah Rabbim Zaman'ında kucağımıza almayı nasip etsin

İnşallah sende hamilesindir canm :)
ah canım inşallah
bat 24 aralık benim, o kadar gün nasıl geçecek bilmiyorum :) bi sürü şey denedim bu ay ama kısmet hayırlısı ile hamile haberini verirm bende inş burda size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…