- 10 Aralık 2015
- 32
- 34
- 3
- 45
Kizlar selam bugun doktora gittim ilk defa kalp atislarini duydum dunyanin en guzel seyiymis bu duygu :)) doktor folik asit vermedi premesis verdi. Kullanan var mi?
aleyküm selam gözünüz aydınn darısı bizim başımızaaa=)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar selam bugun doktora gittim ilk defa kalp atislarini duydum dunyanin en guzel seyiymis bu duygu :)) doktor folik asit vermedi premesis verdi. Kullanan var mi?
yaşım 36 3. olucak inşallah.2.ciyi kaybettim=( bi tane oğlum varr 13 yaşındaa
Kızlar benimde yaşım 26 hiç beklemiyordum ama oldu galiba 6. Haftamdayım daha 3 aylık evliyim..
Benim hesaplarıma göre 5 ağsts 2016 ama dahs dr a gitmedim ultrasonda görmedim beta hgc testinde 6 haftaşık cıktıANNE ADAYLARIMIZ
Öncelikle kocamaaaan Maşallah
bihayaldi ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 29.07.2016
goooody ilk bebiş , 2.deneme , yaş :26 '' bebişin tahmini doğum tarihi: 09.08.2016
xiexie ilk bebiş , 4.deneme , yaş :23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016
defne_su ilk bebiş , 15.deneme , yaş : 23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 16.08.2016
gzmliperi ilk bebiş , 1,5 yıllık deneme , yaş :28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
J jasmin2308 ilk bebiş , 2.deneme , yaş :24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016
hayalimsin1 3.bebiş , kaza ile oldu Yaş : 33 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.2016
intherain ilk bebiş , 2.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
@Ysmn_d 2.bebiş , 2.deneme , yaş : 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016
sevgiliye_34 yaşayan 4.bebiş olcak inşallah süpriz deneme , yaş : 36 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016
Elvo ilk bebiş , ilk deneme , yaş :28 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 09.08.2016
G gulsu-0172
kardeşimiz bebişini 5 haftalıkken kaybetti malesef , Allah'ım sabır versin , yeni bebiş daha nasip etsin inşallah..
B burcucuk9112 2.bebiş , 2.deneme , yaş : 24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 14.08.2016
gul_sek ilk bebiş , 5.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.1016
Canixim 2.bebiş 2.deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
SEVDAM4263 ilk Bebiş , ilk deneme , yaş: 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 25.07.2016
M mev_mel ilk bebiş , 3. Deneme , yaş : 26 " bebişin tahmini doğum tarihi : 13.08.2016
E Esrasezgin 3.bebiş, 3. Deneme , yaş : ? " bebişin tahmini doğum tarihi : ?
@01 ebru 01 ilk Bebiş , sürpriz deneme , yaş : 30 " bebişin tahmini doğum tarihi : 21.07.2016
miniktarlafaresi bilgileri henüz yok :) Milagros_34 3.bebiş , sürpriz deneme , yaş : 34 " bebişin tahmini doğum tarihi : ?
goqce ilk Bebiş , sürpriz deneme , yaş : 26 " bebişin tahmini doğum tarihi : ?
Cnm sayfanin sag ust kosesinde konuyu takip et yazıyo kucuk biraz dikkatli bakarsan gorebilirsin orayi tiklarsan burda gecen butun muhabbetlerden haberdar olabilirsinbilgilerim mi=) nasıl yazıcam nereye yazıcam ben formu kullanmayı bilmiyorumki=( bu sayfayı bulana kadar canım cıkıyo=)
ANNE ADAYLARIMIZ
Öncelikle kocamaaaan Maşallah
bihayaldi ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 29.07.2016
goooody ilk bebiş , 2.deneme , yaş :26 '' bebişin tahmini doğum tarihi: 09.08.2016
xiexie ilk bebiş , 4.deneme , yaş :23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016
defne_su ilk bebiş , 15.deneme , yaş : 23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 16.08.2016
gzmliperi ilk bebiş , 1,5 yıllık deneme , yaş :28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
J jasmin2308 ilk bebiş , 2.deneme , yaş :24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016
hayalimsin1 3.bebiş , kaza ile oldu Yaş : 33 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.2016
intherain ilk bebiş , 2.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
@Ysmn_d 2.bebiş , 2.deneme , yaş : 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016
sevgiliye_34 yaşayan 4.bebiş olcak inşallah süpriz deneme , yaş : 36 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016
Elvo ilk bebiş , ilk deneme , yaş :28 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 09.08.2016
G gulsu-0172 kardeşimiz bebişini 5 haftalıkken kaybetti malesef , Allah'ım sabır versin , yeni bebiş daha nasip etsin inşallah..
B burcucuk9112 2.bebiş , 2.deneme , yaş : 24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 14.08.2016
gul_sek ilk bebiş , 5.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.1016
Canixim 2.bebiş 2.deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
SEVDAM4263 ilk Bebiş , ilk deneme , yaş: 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 25.07.2016
M mev_mel 3. Bebiş , 3. Deneme , yaş : ? " bebişin tahmini doğum tarihi : 13.08.2016
E Esrasezgin 3.bebiş, 3. Deneme , yaş : ? " bebişin tahmini doğum tarihi : ?
miniktarlafaresi bilgileri henüz yok :)
Milagros_34 bilgileri henüz yok :)
Bilgilerini eksik veya yanlış girdiklerim beni uyarabilir :) ve katılmak isteyen arkadaşlar listeye katılabilir :)
Çok geniş bir aile olduk bissürü anne adayımız var çok şükür :)
Bende de ayni sıkıntı var canım hem şiş hem karın agrısı.. Gaz sıkısması oluyodur diyorlar ama gobegin simdiden sismesine alisamadimHanimlar gaz sorunu yaşayan var mi? Karnim şiş sanki 3-4 aylik ;-)
Gözün aydın darısı başıma salı günü kalp atışı için gideceğz inş...Kizlar selam bugun doktora gittim ilk defa kalp atislarini duydum dunyanin en guzel seyiymis bu duygu :)) doktor folik asit vermedi premesis verdi. Kullanan var mi?
Bu açıklama için ben de tesekkürederim :)Cnm sayfanin sag ust kosesinde konuyu takip et yazıyo kucuk biraz dikkatli bakarsan gorebilirsin orayi tiklarsan burda gecen butun muhabbetlerden haberdar olabilirsin
Hayırlı olsun tatlım biraz erken olmuş ama olsun demek ki hayırlısı buymuş. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallahKızlar benimde yaşım 26 hiç beklemiyordum ama oldu galiba 6. Haftamdayım daha 3 aylık evliyim..
Canim bende daha 2 aylik evliyim benim de 6 haftalik.. Cok erken oldu diye uzulmustum ama taa ki bugun bebegimin kalp atislarini duyana kadar hayirli olsun canimKızlar benimde yaşım 26 hiç beklemiyordum ama oldu galiba 6. Haftamdayım daha 3 aylık evliyim..
İnşallah canım cok saollHayırlı olsun tatlım biraz erken olmuş ama olsun demek ki hayırlısı buymuş. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
Cok saol canım sennde hayırlı olsun valla en az iki sene diyodum iki seneden önce olmaaz çok hazırlıksız yakalandm ama nasip böyleymişCanim bende daha 2 aylik evliyim benim de 6 haftalik.. Cok erken oldu diye uzulmustum ama taa ki bugun bebegimin kalp atislarini duyana kadar hayirli olsun canim
Canimm hayirliolsunnn bende duymak icin heyecanlaniyommm kac haftalikti canim seninKizlar selam bugun doktora gittim ilk defa kalp atislarini duydum dunyanin en guzel seyiymis bu duygu :)) doktor folik asit vermedi premesis verdi. Kullanan var mi?
tamam canm ekledim hemen :)Benim hesaplarıma göre 5 ağsts 2016 ama dahs dr a gitmedim ultrasonda görmedim beta hgc testinde 6 haftaşık cıktı
pardon canm ya neden öyle yazmışım ki bilemedim k.bakma hemen değiştim :)Kızzzz benim doğum 11 değil 7 ağustos
olmaz mı benm de şiş oluyor ama sabah uyandığımda sıfırlanıyoHanimlar gaz sorunu yaşayan var mi? Karnim şiş sanki 3-4 aylik ;-)
hadi inşallah canm güzel haberlerini bekliyoruz :)Gözün aydın darısı başıma salı günü kalp atışı için gideceğz inş...
arkadaşlar merhaba.ben de aranıza katılmak istedim.4 aralıkta gebe olduğumu öğrendim.şu an 5 haftalık hamileyim.bugün yaptırdığım beta hcg 1830 çıktı..sizce değer normal mi
Kizlarrrr folik asit almayi unutmusum bugun
ayy canm bende bi görsem şu keseyi bi duysam şu kalp atışlarınıxiexie canımmm evet küçücük minicik bi kese gördük doktor 4+4 dedi bu kadar küçükken görünmesini beklemiyordum doğrusu çok şükür on gün sonra gel bakalım kalp atışlarını duyabiliriz belki dedi ona da şaşırdım bakalım hayırlısıyla inşallahhhhh alırız hepimiz kucağımıza