2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

arkadaşlar merhaba.ben de aranıza katılmak istedim.4 aralıkta gebe olduğumu öğrendim.şu an 5 haftalık hamileyim.bugün yaptırdığım beta hcg 1830 çıktı..sizce değer normal mi
canm bu arada ilk bebek mi ? ilk deneme mi ? yaşın kaç :)

1. Gunaydin kizlar.... Bebislerimizle saglik bir gun olsun insallah ....
Can'ım günaydın benm midem çok kötü bugün herşey midemi bulandırıyor ya Çin'de çubuk kraker yok zeytin yok tuzlu hiç bişe yok napcam ben

Günaydın kızlarrr ... benim mide bulantim yok ama ara ara kasiklarimda bi agri oluyor ... ben ne zaman hamile oldugumu tam olarak hissedicem pazartesi nasipse dr ye gidicem ins kesyide kalp atisinida duyarim duyarmiyim sizce ?

kızlaaaaar günaydın beni de listeye ekler misinz 23 yaşındayım 1 seneyi geçti olmadı klomenle ilk ay hamile kaldım 10 aralıkta hamile olduğumu öğrendim 3 hafta 6 günlük kan değerim 65 çıktı sizce ii mi artar mı çok korkuyorum bişi olcak diye yardımcı olur musunuz bu arada daha adet günüm gelmeden öğrendim

Günaydın kızlarrr ... benim mide bulantim yok ama ara ara kasiklarimda bi agri oluyor ... ben ne zaman hamile oldugumu tam olarak hissedicem pazartesi nasipse dr ye gidicem ins kesyide kalp atisinida duyarim duyarmiyim sizce ?
Keseyi görürsün belki ama kalp atışları geç görünüyor Can'ım :)

Tabi eklerim Can'ım :) hayırlı olsuuun :) herşey şuan normal görünüyor inşallah normal birşekilde de devam eder Can'ım aramıza hoşgeldin

Kuzum adet gunun gectikten sonra degerlerin yukselcek adet gunu gelmeden ogrenmen degerinin zaten guzel oldugunu gosterir... hos geldin aramiza hayirli olsun canimmm.

ANNE ADAYLARIMIZ

Öncelikle kocamaaaan Maşallah

bihayaldi
ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 29.07.2016

goooody ilk bebiş , 2.deneme , yaş :26 '' bebişin tahmini doğum tarihi: 09.08.2016

xiexie ilk bebiş , 4.deneme , yaş :23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016

defne_su ilk bebiş , 15.deneme , yaş : 23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 16.08.2016

gzmliperi ilk bebiş , 1,5 yıllık deneme , yaş :28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?

J jasmin2308 ilk bebiş , 2.deneme , yaş :24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016

hayalimsin1 3.bebiş , kaza ile oldu Yaş : 33 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016

intherain ilk bebiş , 2.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?

@Ysmn_d 2.bebiş , 2.deneme , yaş : 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016

sevgiliye_34 yaşayan 4.bebiş olcak inşallah süpriz deneme , yaş : 36 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016

Elvo ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 28 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 09.08.2016

B burcucuk9112 2.bebiş , 2.deneme , yaş : 24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 14.08.2016

gul_sek ilk bebiş , 5.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.1016

Canixim ilk bebiş , 2.deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 14.08.2016

SEVDAM4263
ilk Bebiş , ilk deneme , yaş: 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 25.07.2016

M mev_mel
ilk bebiş , 3. Deneme , yaş : 26 " bebişin tahmini doğum tarihi : 13.08.2016

E Esrasezgin
3.bebiş, 3. Deneme , yaş : ? " bebişin tahmini doğum tarihi : ?

@01 ebru 01 ilk Bebiş , sürpriz deneme , yaş : 30 " bebişin tahmini doğum tarihi : 21.07.2016
miniktarlafaresi
bilgileri henüz yok :)

Milagros_34 3.bebiş , sürpriz deneme , yaş : 34 " bebişin tahmini doğum tarihi : ?

goqce ilk Bebiş , sürpriz deneme , yaş : 26 " bebişin tahmini doğum tarihi : 05.08.2016

S sercu
? , ? , yaş : ? ''bebişin tahmini doğum tarihi : 12.08.2016

M melegggm
İlk Bebiş , 13.deneme , yaş : 23 " bebişin tahmini doğum tarihi : ?

Bilgilerini yanlış girdiklerim beni uyarsın Can'lar

Listeye katılmak isteyenler bilgilerini paylaşsın

Ve bi de watsapp grubu kuralım diyoruz katılmak isteyenler bana özel mesaj olarak numaralarını atabilirler :)

Kuzum adet gunun gectikten sonra degerlerin yukselcek adet gunu gelmeden ogrenmen degerinin zaten guzel oldugunu gosterir... hos geldin aramiza hayirli olsun canimmm.

öyle mi dersin çok sağol kuzum ya içimi ferahlattın inanki çok sağol ben daha önce bi dış gebelik geçirdiğim için ne eşim ne de ben bi türlü sevinemiyrz korkuyoruz inşallah bu sefer güzel olacak

öyle mi dersin çok sağol kuzum ya içimi ferahlattın inanki çok sağol ben daha önce bi dış gebelik geçirdiğim için ne eşim ne de ben bi türlü sevinemiyrz korkuyoruz inşallah bu sefer güzel olacak
canım bende kımyasal gecırmıstım o kadar korkuyoduk ki ama çok sukur dr bebısımızı gördü çok mutluyuz hepsi bir olmuo ıcını ferah tut

benim inşşallah bebişin doğum tarihi 19 ağustos :)

canım bende kımyasal gecırmıstım o kadar korkuyoduk ki ama çok sukur dr bebısımızı gördü çok mutluyuz hepsi bir olmuo ıcını ferah tut

saolasın canım beni de hemen çağırmadı 10 gün sonra gel dedi daha hiç gitmedim öle bekliyrm bakalım inşallah bizde görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…