2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Bebeğin eşi derken ikiz mi canım senin

Merhaba cnm ben iyiyim bebisimde iyi çok sukur sen nasılsın varmı güzel haberler sanada allahım biranonce nasip etsin cnm
bende iyiyim hamdolsun , güzel haber henüz yok ama hayat güzel o da olur zmanla :) rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin inşallah :)

Sağol canım iyiyiz şimdilik. Allah senin de gönlüne göre versin.
amin canm :)

Hoşgeldin canım... Bizler iyi gibiyiz çok şükür. Tam anlamıyla yuvarlanıyoruz :) Sen nasılsın? En kısa zamanda hayırlı bir haberle tekrar aramıza katılmanı bekliyoruz inşallah
hoşbuldm canımm. ben de iyiyim hamdolsun , hayırlı zamanda inşallah canm :)

Bende 5 ayda 6 kilo aldım. Ne kadar dikkat edersek edelim bu vitaminler, balık yağları normalde de kilo yapıyor. Birde hamilelikten kaynaklanan bi iştah var. Hepsi birleşince gelsin kilolar :) Aman bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelsin de yürümeye başlayıp peşinden koşunca bütün gün o kilolar uçup gider.

Haklısın tatlım ben de çok takmiyorum da doktorum sagolsun çok hassas bu konuda :))

Reactions: jio
Kızlar bebek şampuanı bebek yağı vs olarak hangi markayı dusunuyorsunuz ben Sebamed düşünüyordum ama bi eczacı biobaby önerdi bi fikriniz var mı bu konu hakkında

Kızlar bebek şampuanı bebek yağı vs olarak hangi markayı dusunuyorsunuz ben Sebamed düşünüyordum ama bi eczacı biobaby önerdi bi fikriniz var mı bu konu hakkında
Sebamed de iyi diye duydum ama en iyisi sanırım mustela.O da biraz pahalı galiba. Baybme nin köpük sampuanini kullanan arkadaşım da çok memnundu.Ben de biraz kararsızım doğrusu.Islak mendilde unybaby Yenidoğan alacağım inşallah.Parfümsüz,alkolsüz...

Selam Kızlaaaaaarr nasılsınız?Yarın detaylı ultrasonumuz var inşallah güzel geçer.Dualarinizi bekliyoruz oglusumla.Renkli görmek istiyorum bebeğimi doktorumda var mı,gösterir mi meraktayim.Ve cok heyecanliyim.Bir de son 1 ayda yaklaşık 2kilo almisim canım çok sıkıldı.Abartı bir yedigim de yok ama niye böyle birden arttı ya.Böylece 20. haftamda 6 kilo almış bulunuyorum hayirli olsuunBebegim sağlıklı olsun da raziyim diyorum. Aşımı da olmadım henüz

Detaylı ultrasyona ekstra ücret ödüyo msn

Detaylı ultrasyona ekstra ücret ödüyo msn

Açıkçası henüz bilmiyorum.Özel bir muayene zaten,geçen ayki kontrolde 100 vermistik.Bu kez artar mı bir fikrim yok.Bulunduğum bölgede başka şansım olmadığı için ücreti sormadan randevu aldım.Umarım artmaz

Sizin ücret Iyimiş. Ben de bugün 280 e randevu aldim istanbuldayim.hem de on iki gün sonraya aradigim 3. Hastanede bulabildim.21. Haftamdayim umarim geç kalmis degilimdir

Sizin ücret Iyimiş. Ben de bugün 280 e randevu aldim istanbuldayim.hem de on iki gün sonraya aradigim 3. Hastanede bulabildim.21. Haftamdayim umarim geç kalmis degilimdir
Ama detaylının ücreti de aynı mı bilemiyorum inşallah aynıdır.Resmen sektör haline gelmiş çok pahalı gerçekten Allah yardımcımız olsun.21. hafta geç değil diye biliyorum.

On iki gün sonra da 24. Haftaya yaklastigi için sonuç izlenemedi cevabini almam insallah.randevunun bu kadar geç olacağını bilseydim bekler miydim hiç

Ben araştırma hastanesinde yptırcam orayada detaylı ultrasyon gelmiş bakalım nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…