Hep özendiğim yaşam şekli :)) neyse ki hamileyim de bahanem çok :))Var var bacım diyetisyenle 45 e çıkabiliyordum en fazla :)
Kilo aldıkça mutlu oluyorum :)
Bebeğin eşi derken ikiz mi canım seninGünaydın kızlar sizlere bisi sormak istiyorum pazar gunu kahve lekelenmem oldu dun de oldu hemen doktora gittim bebegin esinin yaninda kanama alani gördü igne ve hap verdi acaba basina gelen varmi cok korkuyorum birsey olucak diye daha önce düşük yapinca aklm cikiyor
Plesantadan bahsediyor canimBebeğin eşi derken ikiz mi canım senin
bende iyiyim hamdolsun , güzel haber henüz yok ama hayat güzel o da olur zmanla :) rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin inşallah :)Merhaba cnm ben iyiyim bebisimde iyi çok sukur sen nasılsın varmı güzel haberler sanada allahım biranonce nasip etsin cnm
amin canm :)Sağol canım iyiyiz şimdilik. Allah senin de gönlüne göre versin.
hoşbuldm canımm. ben de iyiyim hamdolsun , hayırlı zamanda inşallah canm :)Hoşgeldin canım... Bizler iyi gibiyiz çok şükür. Tam anlamıyla yuvarlanıyoruz :) Sen nasılsın? En kısa zamanda hayırlı bir haberle tekrar aramıza katılmanı bekliyoruz inşallah
12. Haftadan sonra verdi bana ki sanırım hemen herkese de öyledir.tahlil fln yapmıyor Cnm doğuma kadar kullan diyoDemir ilacini kacinci haftada verdi doktorunuz? Tahlil yaptilar mi bunun icin
Bana tahlil yapıldı canım. Kansızlık olduğu için bulantı geçer geçmez başladım.Demir ilacini kacinci haftada verdi doktorunuz? Tahlil yaptilar mi bunun icin
Haklısın tatlım ben de çok takmiyorum da doktorum sagolsun çok hassas bu konuda :))Bende 5 ayda 6 kilo aldım. Ne kadar dikkat edersek edelim bu vitaminler, balık yağları normalde de kilo yapıyor. Birde hamilelikten kaynaklanan bi iştah var. Hepsi birleşince gelsin kilolar :) Aman bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelsin de yürümeye başlayıp peşinden koşunca bütün gün o kilolar uçup gider.
Sebamed de iyi diye duydum ama en iyisi sanırım mustela.O da biraz pahalı galiba. Baybme nin köpük sampuanini kullanan arkadaşım da çok memnundu.Ben de biraz kararsızım doğrusu.Islak mendilde unybaby Yenidoğan alacağım inşallah.Parfümsüz,alkolsüz...Kızlar bebek şampuanı bebek yağı vs olarak hangi markayı dusunuyorsunuz ben Sebamed düşünüyordum ama bi eczacı biobaby önerdi bi fikriniz var mı bu konu hakkında
Detaylı ultrasyona ekstra ücret ödüyo msnSelam Kızlaaaaaarr nasılsınız?Yarın detaylı ultrasonumuz var inşallah güzel geçer.Dualarinizi bekliyoruz oglusumla.Renkli görmek istiyorum bebeğimi doktorumda var mı,gösterir mi meraktayim.Ve cok heyecanliyim.Bir de son 1 ayda yaklaşık 2kilo almisim canım çok sıkıldı.Abartı bir yedigim de yok ama niye böyle birden arttı ya.Böylece 20. haftamda 6 kilo almış bulunuyorum hayirli olsuunBebegim sağlıklı olsun da raziyim diyorum. Aşımı da olmadım henüz
Detaylı ultrasyona ekstra ücret ödüyo msn
Açıkçası henüz bilmiyorum.Özel bir muayene zaten,geçen ayki kontrolde 100 vermistik.Bu kez artar mı bir fikrim yok.Bulunduğum bölgede başka şansım olmadığı için ücreti sormadan randevu aldım.Umarım artmaz
Ama detaylının ücreti de aynı mı bilemiyorum inşallah aynıdır.Resmen sektör haline gelmiş çok pahalı gerçekten Allah yardımcımız olsun.21. hafta geç değil diye biliyorum.Sizin ücret Iyimiş. Ben de bugün 280 e randevu aldim istanbuldayim.hem de on iki gün sonraya aradigim 3. Hastanede bulabildim.21. Haftamdayim umarim geç kalmis degilimdir
Ama detaylının ücreti de aynı mı bilemiyorum inşallah aynıdır.Resmen sektör haline gelmiş çok pahalı gerçekten Allah yardımcımız olsun.21. hafta geç değil diye biliyorum.[/QUOTE&]
On iki gün sonra da 24. Haftaya yaklastigi için sonuç izlenemedi cevabini almam insallah.randevunun bu kadar geç olacağını bilseydim bekler miydim hiç
Ben araştırma hastanesinde yptırcam orayada detaylı ultrasyon gelmiş bakalım nasıl olcakAçıkçası henüz bilmiyorum.Özel bir muayene zaten,geçen ayki kontrolde 100 vermistik.Bu kez artar mı bir fikrim yok.Bulunduğum bölgede başka şansım olmadığı için ücreti sormadan randevu aldım.Umarım artmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?