• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Sebamed de iyi diye duydum ama en iyisi sanırım mustela.O da biraz pahalı galiba. Baybme nin köpük sampuanini kullanan arkadaşım da çok memnundu.Ben de biraz kararsızım doğrusu.Islak mendilde unybaby Yenidoğan alacağım inşallah.Parfümsüz,alkolsüz...

Evet ıslak mendilden eminim zaten bende birtek. İnş kısa zamanda karar verebiliriz ya

Sebamed de iyi diye duydum ama en iyisi sanırım mustela.O da biraz pahalı galiba. Baybme nin köpük sampuanini kullanan arkadaşım da çok memnundu.Ben de biraz kararsızım doğrusu.Islak mendilde unybaby Yenidoğan alacağım inşallah.Parfümsüz,alkolsüz...

Ben aldım canım 12li paketi yani 12*40 54 tlye inmişti. Bir daha bulursam yine alacağım. En azından birkaç ay yeter diye düşünüyorum.

Ben de dun bebegimin cinsiyetini ogrendim sonunda. pasam geliyor.
Hemen zibin aldim 4 tane. Bebek alisverisi yapmak cok guzelll:)
Hayırlı olsun canım. Allah kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Evet ıslak mendilden eminim zaten bende birtek. İnş kısa zamanda karar verebiliriz ya
Ben sebamed büyük ürünlerini beğenmiyorum bebeğim için de kullanmam açıkcası.
Roxy diye bir marka var çamaşır yıkamak için duyan var mı?
Yavaştan bunların alışverişine başlamalı mıyız?

Kızlar günaydın bebislere küvet alcakmisiniz benim banyom kuvetli ama kisin usurmuki bebeğim alsammi acaba bilemedim

Açıkçası henüz bilmiyorum.Özel bir muayene zaten,geçen ayki kontrolde 100 vermistik.Bu kez artar mı bir fikrim yok.Bulunduğum bölgede başka şansım olmadığı için ücreti sormadan randevu aldım.Umarım artmaz :KK17::KK17:

Benim gittiğim doktor ekstra ücret istemiyor ayrıntılı için, yarın gidicez bakalım minnoş napıyor :KK49: zaten ücreti de çok uygun 1 ay verip 1 ay vermiyoruz 70 TL :D

Dalan roxy . Evet bende duydum ama toz olduğu için camasirlarda kalıntı bıraktığını söylüyorlar en az 2 durulama yapmak gerekiyormus

Sizin ücret Iyimiş. Ben de bugün 280 e randevu aldim istanbuldayim.hem de on iki gün sonraya aradigim 3. Hastanede bulabildim.21. Haftamdayim umarim geç kalmis degilimdir
21. Hafta geç değil canim biz de geçen hafta 21+2 yaptık çok şükür hersey normal çok güzel bişey yarım saat boyunca izledik bebisimizi cd ve fotoğraf veriyorlar bak bak doyamadim. Fiyat konusuna gelince değişiyor sanırım bizim gittiğimiz dr 600 muayene ücreti ama esim dr oldugu icin bizden almadı sağolsun

Selam kızlar bayadır giremedim
Nasılsınız bebişkolar nasıl :)) şeker yüklemesini ne yaptınız 24.haftada oluyor sanırım bn 23 deyim:))
Bebişim içinde bu ğrünleri almayı düşünüyorum lr aloe veraiçeren zararlı kimyasal barındaırmayan ürünler :) hatta masaj balsamını şimdide göbişş sonra bebişede kullanıyorsunuz:)

Eklentiler

• image.png
    image.png
    112,4 KB · Görüntüleme: 56
Slm kızlar kizima bugün kuvetini aldım oyuncak aldım yorganini yastgini faln aldım ay cok zevkli bebek alışverişi daha çok var doğuma ama anca tamamlarim inşallah kucağına alırım sağ saglim

On iki gün sonra da 24. Haftaya yaklastigi için sonuç izlenemedi cevabini almam insallah.randevunun bu kadar geç olacağını bilseydim bekler miydim hiç:KK43:

İnşallah görünür canım,öne alma imkanım var mı durumunu söylesen?

Ben araştırma hastanesinde yptırcam orayada detaylı ultrasyon gelmiş bakalım nasıl olcak
Ne güzel daha uygun olur.

Benim gittiğim doktor ekstra ücret istemiyor ayrıntılı için, yarın gidicez bakalım minnoş napıyor :KK49: zaten ücreti de çok uygun 1 ay verip 1 ay vermiyoruz 70 TL :KK70:
İyiymiş sizin de her seferinde mi böyle ödüyorsunuz?Bizim de ekstra istemedi.

On iki gün sonra da 24. Haftaya yaklastigi için sonuç izlenemedi cevabini almam insallah.randevunun bu kadar geç olacağını bilseydim bekler miydim hiç:KK43:
Canım geç kalırsın muhtemelen benim dr en geç 22. hafta yazmıştı. Neredesiniz? Çakmak erdem hastanesine bir bakın isterseniz. 275 tl ayrıntılı ultrason

Merhaba hanımlaaaaar:KK3:
Nasılsınız?
Oğluşumu gördüm bugün,o yüzden çok mutlu oldum.Uzun uzun baktı yine doktor.Ekstra bi ücret almadı.100 lira verdik yani.Cok şükür her şey iyi dedi,anlattı gösterdi.Ancak yüzünü önden göremedi tam,eşi çok kalındı pozisyonu net değildi yüz için 15 gün sonra yine gelin dedi.Amaa renkli ultrasonla baktık harika bir şeydi kızlar,yandan yüzünü gördük.Fotoğrafını verdi yüzünün.22 cm.370 Gr.olmuş çok şükür.Doyamadım bakmaya.
İnşallah hepimiz hep güzel haberler alıp sağlıkla kucagimiza alırız bebişlerimizi.

Merhaba hanımlaaaaar:KK3:
Nasılsınız?
Oğluşumu gördüm bugün,o yüzden çok mutlu oldum.Uzun uzun baktı yine doktor.Ekstra bi ücret almadı.100 lira verdik yani.Cok şükür her şey iyi dedi,anlattı gösterdi.Ancak yüzünü önden göremedi tam,eşi çok kalındı pozisyonu net değildi yüz için 15 gün sonra yine gelin dedi.Amaa renkli ultrasonla baktık harika bir şeydi kızlar,yandan yüzünü gördük.Fotoğrafını verdi yüzünün.22 cm.370 Gr.olmuş çok şükür.Doyamadım bakmaya.
İnşallah hepimiz hep güzel haberler alıp sağlıkla kucagimiza alırız bebişlerimizi.
Ayy ne güzel ya ayrıntılı ultrasona girmiş kadar oldum :) benim de randevu 18 nisanda. Benim hastanede kendi doktorumuz değil başka dr bakıyormuş o da 275 tl. Normlade muayene 60 tl.

Kaç dk sürdü bir de baştan sona hep renkli mi bakıyor yoksa bir müddet mi öyle

Ben aldım canım 12li paketi yani 12*40 54 tlye inmişti. Bir daha bulursam yine alacağım. En azından birkaç ay yeter diye düşünüyorum.
Canım ben de bakıyorum arada indirimi yakalayamadim bir türlü inşallah önümüzdeki aydan başlıycam artık.Birkaç paket almak lazım haklısın.

Ya evet ben de sevmiyorum pek o yüzden çok içime sinmiyor sebamed benim de.Sen hangisini düşünüyorsun peki?Mustela var bi aklımda ama...
Dalan roxyi ben de duydum iyi diye ama arkadaşın dediği gibi kalıntı filan oluyormuş.Sıvısı var mıdır bakmak lazım?Bence fırsat buldukça parça parça almak lazım.

Kızlar günaydın bebislere küvet alcakmisiniz benim banyom kuvetli ama kisin usurmuki bebeğim alsammi acaba bilemedim

Canım kücük boyutlu olduğu için bebek küvetinde daha rahat yıkamaz mısınız,ben alınmalı diye düşünüyorum ama deneyimli birileri daha iyi bilir :)

Selam kızlar bayadır giremedim
Nasılsınız bebişkolar nasıl :)) şeker yüklemesini ne yaptınız 24.haftada oluyor sanırım bn 23 deyim:))
Bebişim içinde bu ğrünleri almayı düşünüyorum lr aloe veraiçeren zararlı kimyasal barındaırmayan ürünler :) hatta masaj balsamını şimdide göbişş sonra bebişede kullanıyorsunuz:)
Şeker yüklenmesini sormadım hiç sorayım bi dahaki kontrolde inşallah.Aklım karışık o konuda.
Bu ürünleri ben de gördüm güzel diyorlar içine sınıyor mu,fiyat olarak nasıl canım,nerden aldın?

Ayy ne güzel ya ayrıntılı ultrasona girmiş kadar oldum :) benim de randevu 18 nisanda. Benim hastanede kendi doktorumuz değil başka dr bakıyormuş o da 275 tl. Normlade muayene 60 tl.

Kaç dk sürdü bir de baştan sona hep renkli mi bakıyor yoksa bir müddet mi öyle

Ayrıntılıydı bugünkü canım,gercekten güzel bir şey.20dk.dan fazla baktı sanırım.Yok canim önce normal ultrasonda kemiklerine,kalbine,beynine,omurgasina,organlarina baktı.Sonra yüzünü renkli gösterdi birkac dakika.Fiyat olarak ben de fazla olur diyordum ama çok şükür olmadı.Sizin muayene daha uygun ama.

Ayrıntılıydı bugünkü canım,gercekten güzel bir şey.20dk.dan fazla baktı sanırım.Yok canim önce normal ultrasonda kemiklerine,kalbine,beynine,omurgasina,organlarina baktı.Sonra yüzünü renkli gösterdi birkac dakika.Fiyat olarak ben de fazla olur diyordum ama çok şükür olmadı.Sizin muayene daha uygun ama.
Sağlıkla hayırla ilerlesin inşallah güzel heyecanlar

Ayy ne güzel yaa. Bende özledim kızımı doya doya görsem.

Unibaby sıvı deterjanı var ben ondan almayı düşünüyorum. Yerim yumoslari yaa. Minicik elleri kolları doya doya öpelim sağlıkla gelsinler de.

Kayinvalidem küvet yıkamak için malzeme battaniye yorgan ve yastık almış. Biz yavaş yavaş başladık Allah kullanmayı nasip etsin.

merhaba hamişler bende kasım haileler grubuna kayıt olmuştum burayıda bugün gördüm bya okudum genelini kilo için canınızı sıkmayın ben kortizon alıyorum 14 kilo aldım:) dr nası kızıyor birde bebeğin böbreğinde ufak bi sıkıntı gördü takip edicez dedi sizdede olan varmı doğuma kadar gecebiliyormuş gecmesse doğumdan sonra tedavi

Ayy ne güzel yaa. Bende özledim kızımı doya doya görsem.

Unibaby sıvı deterjanı var ben ondan almayı düşünüyorum. Yerim yumoslari yaa. Minicik elleri kolları doya doya öpelim sağlıkla gelsinler de.

Kayinvalidem küvet yıkamak için malzeme battaniye yorgan ve yastık almış. Biz yavaş yavaş başladık Allah kullanmayı nasip etsin.
Bende aldım bugün kuvvetini yorganini oyuncak sağlıklı bi şekilde gelsinler de hayrlisiyla kullansinlar inşallah

Back