Evet son derece normal ben de 4+2 de 758 gibi birşey çıkmıştı :)Gunaydin arkadaslar.Ben reglm geciktiginden beri surekli test yapiyorum.Hep pozitifti.Dun aksam tekrar yapayim dedim.Gunduz de 4 litreye yakin su icmistim.Bi baktim test nerdeyse negatif .Incecik silik bir cizgi varr.Panikledim.Gecenin 2 sinde hastaneye giytim Beta hcg. testi icin 880 cikti.4 +6 gorunuyorum .Bu deger normal mi.Sabahta tekrar idrar testi yaptim.Gayet net iki cizgim cikti...880 dusuk bir deger mi=(Kafayi yicem=(
Yok düşük değil 5 hafta ile uyumul hatta. Benim de normalden yüksek çıkmıştı ikiz mi diye şüphelendik ama erken yumurtladığım için öyle oldu. Ovulasyon testi kullandığım için ne zaman yumurtladığımı biliyom.Gunaydin arkadaslar.Ben reglm geciktiginden beri surekli test yapiyorum.Hep pozitifti.Dun aksam tekrar yapayim dedim.Gunduz de 4 litreye yakin su icmistim.Bi baktim test nerdeyse negatif .Incecik silik bir cizgi varr.Panikledim.Gecenin 2 sinde hastaneye giytim Beta hcg. testi icin 880 cikti.4 +6 gorunuyorum .Bu deger normal mi.Sabahta tekrar idrar testi yaptim.Gayet net iki cizgim cikti...880 dusuk bir deger mi=(Kafayi yicem=(
Hayy Allah razi olsun.Goya bu hamileligimde kafama takmicaktim=(Simdiden psikolojim bozuldu.Ikinci bebegimi kaybettim besik ararken mezar yeri baktim.Cok korkuyorumm=(Hersey Allahtan tabi ama insaniz iste.Elimizde degil..Pozitif dusunmeyi ogrenemedim gitti=(Tsk edrmmmmEvet son derece normal ben de 4+2 de 758 gibi birşey çıkmıştı :)
canım telaş yapmam bebegımı gormeden once bendede aynısı olmustu test yaptım sureklı net 2 çizgi sonra bi aksam yaptım siliklesmıs korktum kımyasal mı dıye ama cok sukur deılmıs dr a gıttm kesemızı gorduk cok sukur testlere aldan ma ve korkma degerın dusuk deil....Gunaydin arkadaslar.Ben reglm geciktiginden beri surekli test yapiyorum.Hep pozitifti.Dun aksam tekrar yapayim dedim.Gunduz de 4 litreye yakin su icmistim.Bi baktim test nerdeyse negatif .Incecik silik bir cizgi varr.Panikledim.Gecenin 2 sinde hastaneye giytim Beta hcg. testi icin 880 cikti.4 +6 gorunuyorum .Bu deger normal mi.Sabahta tekrar idrar testi yaptim.Gayet net iki cizgim cikti...880 dusuk bir deger mi=(Kafayi yicem=(
sabah uyandığında aç karnında iken de mi şiş kız ? :)
anladım canm benm hakkımızda hayırlısı olsun . bilgilerin için teşekkürler :)canım genelde sadece folbıol verıo doktorlar telaş etme benim dr biraz çok yüklenıo ılaca bide dusugum var o yüzden tedbirli davraniyor sanırım...
bi an önce test yap derim canm hakkında hayırlısı olsun inşallah :)Merhaba.... Bende aralık hamisi olabilirim :) Bat 10 aralık. ... Test yapmaya korkuyorum :)
Gunaydin arkadaslar.Ben reglm geciktiginden beri surekli test yapiyorum.Hep pozitifti.Dun aksam tekrar yapayim dedim.Gunduz de 4 litreye yakin su icmistim.Bi baktim test nerdeyse negatif .Incecik silik bir cizgi varr.Panikledim.Gecenin 2 sinde hastaneye giytim Beta hcg. testi icin 880 cikti.4 +6 gorunuyorum .Bu deger normal mi.Sabahta tekrar idrar testi yaptim.Gayet net iki cizgim cikti...880 dusuk bir deger mi=(Kafayi yicem=(
canm doktora sordun mu peki normal mi şiş olması :)Evet hep sis :)))
rica ederm canm.. :)anladım canm benm hakkımızda hayırlısı olsun . bilgilerin için teşekkürler :)
bi an önce test yap derim canm hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
canm idrar testleri en az 4 saatlik tutulan idrarla net bir sonuç verir. telaşa kapılma. riskli birşey olsa doktor mutlaka söylerdi . yeme kafayı rahat ol canm iyi düşün olumlu konş hep :)
canm doktora sordun mu peki normal mi şiş olması :)
kesinlikle katılıyorum canmEvet olumlu düşünelim dikkatli davranalım ne zararı var ki. Kötü bir şey olmaz inşallah ama olursa o zaman düşünüp o zaman üzülürüz :)
ay hadi inşallah güzl haberlerini bekliyoruz canmm ayy :)Yok csnim sormadım bu aksam randevum var kalp atışı için duyariz ins :)
yap canm belirsizlk gerçekten yoruyor.. adetin normalde düzenli miydi tam gününde olur musunBugun yapmam lazım testi, belirsizlik yoruyor.. gece boyu uyumadim
pazartesi dra gideceğim bakalım..inşallah görürüm ben de hayırlısıyla..canım telaş yapmam bebegımı gormeden once bendede aynısı olmustu test yaptım sureklı net 2 çizgi sonra bi aksam yaptım siliklesmıs korktum kımyasal mı dıye ama cok sukur deılmıs dr a gıttm kesemızı gorduk cok sukur testlere aldan ma ve korkma degerın dusuk deil....
inşallah canımpazartesi dra gideceğim bakalım..inşallah görürüm ben de hayırlısıyla..
iyiyiz canm seni sormalı ?Nasılsınız kızlar? Ben iki gündür halsiz miyim düşkünmüyüm anlamadım. Mide bulantısı var desem, yok, ama yediğimden içtiğimden zevk alamama gibi bi durumum var. İştahsızlık gibi birşey. Neyim var tam cözemiyorum, böyle bir huzursuzluk hakim vücudumda. İnşallah geçer
iyiyiz canm seni sormalı ?heh beni özetledin canm ya geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?