2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Âmin canım. Daha beter olmayalım da, bu yine çekilir bi durum. Ben normalde iştahlı birisiyimdir, ama şuan mesela kalkıp kahvaltı bile edesim gelmiyor. Akşamları yemeyip yatsam farketmez gibi.
he yok bende öyle değil geceleri midem öyle bir kazınıyor ki gidip bi gofret yiyorm canm başka bişe çekmyor zatn

Merhabalar
6 yıllık bir bekleyişin sonunda tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım . Güzel haberi 30 kasımda aldım. Gecen cumartesi keseyi gördük salı günü de Allah nasip ederse kalp atışlarını dinleyeceğz. O güne kadar rapor aldım dinleniyorum. Haff mide bulantım halsizliğim ve bazen adet sancısına benzeyen ağrılarım oluyor.
Sizlerin nasıl geçiyor nelere dikkat ediyorsunuz. Çok heyecanlı ve tedirginim Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsn inş.

Hayırlı olsun canım, ilk hamileliğimde mide bulantım erken başlamıştı adet sancısı gibi ağrılarım vardı,şimdi ise bulantım henüz yok fakat ilk başlarda yine kasıklarımda ağrım vardı adet olacakmışım gibi bu çok normal endişelenme bebeğin yerleşiyor:)

tatlılarla aranız nasıl... ben hala çikolatacıyımda bazıları tiksiniomuş
Benim şuanda canım hiç tatlı çekmiyor hatta hiç bir şey çekmiyor tiksinme de yok sanki hamile değilmişim gibi ama ilkinde acaip tatlı yerdim öyle böyle değil hatta millet kesin erkek bu fln diyordu ama minnoş kızım oldu

Bu arada ilişki durumuna göre bebeğim bugün 5 haftalık oldu,pazartesi beta 1500 demişti doktor yani 4 haftalık civarıyken bu normal mı?

bende daha tıksnme baslamadıda öyle çikolata işim gücüm... :)

meraba canm hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :) aynı durumlar bizde de mevcut bol bol dinlen :)

Hayirli olsun bebeginiz.. sagsalim kucaginiza da alirsiniz insallah.. ben de sizin gibi 30 kasimda ogrendim hamile oldugumu, ben de rapor aldim evdeyim.. gerci hâlâ hamile miyim ondan da emin diilim.. yarin kontrolum var hayirlisi......

ooooo bende o yoldayım sanırım ne zaman baslıo tıksınme bulantı
Benim kızımla 5 haftada fln başlamıştı çok kötüydü,bunda henüz başlamadı bekliyorum ne zaman başlıcak diye. Genelde 5-8 hafta arası bulantılar başlar diyorlar ama tabi bünye meselesi.

Benim kızımla 5 haftada fln başlamıştı çok kötüydü,bunda henüz başlamadı bekliyorum ne zaman başlıcak diye. Genelde 5-8 hafta arası bulantılar başlar diyorlar ama tabi bünye meselesi.
aslında başlamaması daha ıyı ama kendini belli etmesi lazım minnağın...

Selam kızlar benimde bugün 14.30 da doktor randevum var keseyi görmek için çağırdı hayırlısıyla bi görsem biraz rahatlatacam sanırım dua edin nolur haber edicem size öpüyorum hepinizi

Bende katıldım aranıza sat 09.11 bat 9.12ydi ama bugün kanda baktım 89 çıktı pazartesi tekrarlıycam arasıra çok Ağrım oluyo korkuyorum daha önce kimyasal geçirmiştim.çok çok az da lekelenme oldu toz pembe renkte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…