he yok bende öyle değil geceleri midem öyle bir kazınıyor ki gidip bi gofret yiyorm canm başka bişe çekmyor zatnÂmin canım. Daha beter olmayalım da, bu yine çekilir bi durum. Ben normalde iştahlı birisiyimdir, ama şuan mesela kalkıp kahvaltı bile edesim gelmiyor. Akşamları yemeyip yatsam farketmez gibi.
Hayırlı olsun canım, ilk hamileliğimde mide bulantım erken başlamıştı adet sancısı gibi ağrılarım vardı,şimdi ise bulantım henüz yok fakat ilk başlarda yine kasıklarımda ağrım vardı adet olacakmışım gibi bu çok normal endişelenme bebeğin yerleşiyor:)Merhabalar
6 yıllık bir bekleyişin sonunda tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım . Güzel haberi 30 kasımda aldım. Gecen cumartesi keseyi gördük salı günü de Allah nasip ederse kalp atışlarını dinleyeceğz. O güne kadar rapor aldım dinleniyorum. Haff mide bulantım halsizliğim ve bazen adet sancısına benzeyen ağrılarım oluyor.
Sizlerin nasıl geçiyor nelere dikkat ediyorsunuz. Çok heyecanlı ve tedirginim Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsn inş.
Benim şuanda canım hiç tatlı çekmiyor hatta hiç bir şey çekmiyor tiksinme de yok sanki hamile değilmişim gibitatlılarla aranız nasıl... ben hala çikolatacıyımda bazıları tiksiniomuş
bende daha tıksnme baslamadıda öyle çikolata işim gücüm... :)Benim şuanda canım hiç tatlı çekmiyor hatta hiç bir şey çekmiyor tiksinme de yok sanki hamile değilmişim gibiama ilkinde acaip tatlı yerdim öyle böyle değil hatta millet kesin erkek bu fln diyordu ama minnoş kızım oldu
normal canımBu arada ilişki durumuna göre bebeğim bugün 5 haftalık oldu,pazartesi beta 1500 demişti doktor yani 4 haftalık civarıyken bu normal mı?
Şimdilik bol bol ye ilerleyen haftalarda kesmen gerekecek ben bu çikolatalar yüzünden 25 kg almıştımbende daha tıksnme baslamadıda öyle çikolata işim gücüm... :)
ooooo bende o yoldayım sanırımŞimdilik bol bol ye ilerleyen haftalarda kesmen gerekecek ben bu çikolatalar yüzünden 25 kg almıştım
meraba canm hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :) aynı durumlar bizde de mevcut bol bol dinlen :)Merhabalar
6 yıllık bir bekleyişin sonunda tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım . Güzel haberi 30 kasımda aldım. Gecen cumartesi keseyi gördük salı günü de Allah nasip ederse kalp atışlarını dinleyeceğz. O güne kadar rapor aldım dinleniyorum. Haff mide bulantım halsizliğim ve bazen adet sancısına benzeyen ağrılarım oluyor.
Sizlerin nasıl geçiyor nelere dikkat ediyorsunuz. Çok heyecanlı ve tedirginim Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsn inş.
Hayirli olsun bebeginiz.. sagsalim kucaginiza da alirsiniz insallah.. ben de sizin gibi 30 kasimda ogrendim hamile oldugumu, ben de rapor aldim evdeyim.. gerci hâlâ hamile miyim ondan da emin diilim.. yarin kontrolum var hayirlisi......Merhabalar
Benim kızımla 5 haftada fln başlamıştı çok kötüydü,bunda henüz başlamadı bekliyorum ne zaman başlıcak diye. Genelde 5-8 hafta arası bulantılar başlar diyorlar ama tabi bünye meselesi.ooooo bende o yoldayım sanırımne zaman baslıo tıksınme bulantı
aslında başlamaması daha ıyı ama kendini belli etmesi lazım minnağın...Benim kızımla 5 haftada fln başlamıştı çok kötüydü,bunda henüz başlamadı bekliyorum ne zaman başlıcak diye. Genelde 5-8 hafta arası bulantılar başlar diyorlar ama tabi bünye meselesi.
Aynen canım,ilk defa mide bulantısını büyük bir sabırsızlıkla beklediğimi farkettim:)aslında başlamaması daha ıyı ama kendini belli etmesi lazım minnağın...
rahatlamak istiyor insan hıhhh tamam buraymıs demek ıstıo... :)Aynen canım,ilk defa mide bulantısını büyük bir sabırsızlıkla beklediğimi farkettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?