2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Hadi ya annem bana hamileyken diş macununda rahatsız olmuş. O zamandan beri naneli diş macunu kullanamıyor ya da kullansa bile öğürüyor.
harbiden mi . ben hepten tiksinecek kadr olmadm henüz ama rahatsız ediyor :)

neden ki canım nufustan dolayı mı
yok ya tıp dilini eşim bilmiyor gitsek ne konuşcaz ing bilen doktor yok malesf . bi arkadaş doktora okudu onu bekliyorm o gelsn onla gidicem doktora. nasipse ocakta türkiyeye gidicem orda daha düzenli kontrllerm olr :)

yok ya tıp dilini eşim bilmiyor gitsek ne konuşcaz ing bilen doktor yok malesf . bi arkadaş doktora okudu onu bekliyorm o gelsn onla gidicem doktora. nasipse ocakta türkiyeye gidicem orda daha düzenli kontrllerm olr :)
hımmmm anladım canım çok zor ya yabancı ülkede ALLAH yardımcın olsun....

canm kabızlık sorunu yaşıyorsan şişebilr :) ben badem ve üzüm bolca yiyorm ve hiç kabızlık ve şişkinlk sorunm yok şükür :) size de tavsiye ederim..

Yok csnim yok kabızlık sorunum hiç yok şükür :) ama Karnım büyüdü yw bünye den bünyeye değişiyor demekki

hımmmm anladım canım çok zor ya yabancı ülkede ALLAH yardımcın olsun....
aynen canm cidden zor . şuan meraktan çatlıyorm ama doktora gidemiyorm çok saçma ve zor :) folik asit olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz kızlar ?

Gunaydin arkadaslar.Ben reglm geciktiginden beri surekli test yapiyorum.Hep pozitifti.Dun aksam tekrar yapayim dedim.Gunduz de 4 litreye yakin su icmistim.Bi baktim test nerdeyse negatif .Incecik silik bir cizgi varr.Panikledim.Gecenin 2 sinde hastaneye giytim Beta hcg. testi icin 880 cikti.4 +6 gorunuyorum .Bu deger normal mi.Sabahta tekrar idrar testi yaptim.Gayet net iki cizgim cikti...880 dusuk bir deger mi=(Kafayi yicem=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…