yok çalışmıyorm ben canım evdeyim . türkiyede çalışıyodum ama çinde eşim istemedi çalışmamı :)xiexie. goooody siz çalısıo musunz...
Evet çalışıyorum şu an işten sesleniyorum huhu :)xiexie. goooody siz çalısıo musunz...
hımmm anladım canım saat kaçsa ordayok çalışmıyorm ben canım evdeyim . türkiyede çalışıyodum ama çinde eşim istemedi çalışmamı :)
harbiden mi . ben hepten tiksinecek kadr olmadm henüz ama rahatsız ediyor :)Hadi ya annem bana hamileyken diş macununda rahatsız olmuş. O zamandan beri naneli diş macunu kullanamıyor ya da kullansa bile öğürüyor.
Evet çalışıyorum şu an işten sesleniyorum huhu :)
karnının alt kısmı mı üst kısmı mı kocaman yani göbeğin hemen altı mı yoksa onun da altı mı şiş ?
canm son adet tarihime göre 5+2'yim canm ama daha doktora gitmedm Çinde doktora gtmek çin işkencesisen kaç hafta oldun canm ?
saat 15:40hımmm anladım canım saat kaçsa orda
neden ki canım nufustan dolayı mıcanm son adet tarihime göre 5+2'yim canm ama daha doktora gitmedm Çinde doktora gtmek çin işkencesi
yok ya tıp dilini eşim bilmiyor gitsek ne konuşcazneden ki canım nufustan dolayı mı
canm kabızlık sorunu yaşıyorsan şişebilr :) ben badem ve üzüm bolca yiyorm ve hiç kabızlık ve şişkinlk sorunm yok şükür :) size de tavsiye ederim..Göbeğin hemen altı galiba?
hımmmm anladım canım çok zor ya yabancı ülkede ALLAH yardımcın olsun....yok ya tıp dilini eşim bilmiyor gitsek ne konuşcazing bilen doktor yok malesf . bi arkadaş doktora okudu onu bekliyorm o gelsn onla gidicem doktora. nasipse ocakta türkiyeye gidicem orda daha düzenli kontrllerm olr :)
canm kabızlık sorunu yaşıyorsan şişebilr :) ben badem ve üzüm bolca yiyorm ve hiç kabızlık ve şişkinlk sorunm yok şükür :) size de tavsiye ederim..
aynen canm cidden zor . şuan meraktan çatlıyorm ama doktora gidemiyorm çok saçma ve zor :) folik asit olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz kızlar ?hımmmm anladım canım çok zor ya yabancı ülkede ALLAH yardımcın olsun....
sabah uyandığında aç karnında iken de mi şiş kız ? :)Yok csnim yok kabızlık sorunum hiç yok şükür :) ama Karnım büyüdü yw bünye den bünyeye değişiyor demekki
folbiol canım...dr ayrıca devit 3 (d vitamini ) ve e vitamini verdi.....aynen canm cidden zor . şuan meraktan çatlıyorm ama doktora gidemiyorm çok saçma ve zor :) folik asit olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz kızlar ?
bende folbiol kullanıyorm başka bişe kullanmıyorm amafolbiol canım...dr ayrıca devit 3 (d vitamini ) ve e vitamini verdi.....
canım genelde sadece folbıol verıo doktorlar telaş etme benim dr biraz çok yüklenıo ılaca bide dusugum var o yüzden tedbirli davraniyor sanırım...bende folbiol kullanıyorm başka bişe kullanmıyorm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?