Öğrendin mi cinsiyetiniCok heyecanlıyım bir kac saat sonra bebeğimi gorcem artık ona kızım mı oğlum mu diyeceğim kesinleşecek 1 ayda nasil büyüdüğün farkedicem,. Saatler geçmiyor sanki
Üf bin lira mııı gittiğim özel hast 300 tl nakit istedi fakat ben devlet hast yaptırcam oradaki radyolog cok ünlü bedavaya yaptırcam yaniii sonra özeldeki dr uma göstercem canmArkadaslar slm Ben ikili uclu hicbirini yaptrmadim.doktora gittim bugün 2 hafta sonraya detayli ultrason randevusu verdi.yaptiran var mi bana 1000 lira Gibi bi fiyat verdi.nerelerde yaptrdiniz veya dusunuyorsunuz.'ve kaca maloldu
Çok teşekkürler :) Canım ben Bitlis'in bir ilcesindeyim, ben de çok aradım inşallah devam ederim bu doktora diyorum da işte farklı ilçe bakalım nasıl olacak.Sen İstanbul'da mıydın?
Arkadaslar slm Ben ikili uclu hicbirini yaptrmadim.doktora gittim bugün 2 hafta sonraya detayli ultrason randevusu verdi.yaptiran var mi bana 1000 lira Gibi bi fiyat verdi.nerelerde yaptrdiniz veya dusunuyorsunuz.'ve kaca maloldu
Cnm çok pahalı demişler ben özele gidiyorum ve 70 TL dediler detaylı ultrasona ayrıca araştırma hastanelerinde ucretsizmisArkadaslar slm Ben ikili uclu hicbirini yaptrmadim.doktora gittim bugün 2 hafta sonraya detayli ultrason randevusu verdi.yaptiran var mi bana 1000 lira Gibi bi fiyat verdi.nerelerde yaptrdiniz veya dusunuyorsunuz.'ve kaca maloldu
Cnm detaylı ultrasonda bebeğin bütün organlarına tek tek bakıp inceliyolar herhangi bi sorun varmi diyeKızlar bu detaylı ulturasyan ne oluyo bana doktorum bişey demedi sadece 3 lu ye gerek yok dedi hakkarideyiz doktor pek iyi değil yapılması gereken biseyse vana gidelim
Cnm detaylı ultrasonda bebeğin bütün organlarına tek tek bakıp inceliyolar herhangi bi sorun varmi diye
Bence testlerden daha gerekli cnm kaç haftaliksin sen belki zamanı gelince doktorun söylerPeki kesin yapılması gerekiyor mu
Bence testlerden daha gerekli cnm kaç haftaliksin sen belki zamanı gelince doktorun söyler
İnşallah memnun kalırsın doktor çok önemli bizi rahatlatan ya da gergin yapan onlar diye düşünüyorum :)
1000 çok pahalı geldi bana?? En yuksek 600 falan okudum
goqce sen istanbulda misin
Yapılması gerektiğini düşünüyorum canım.Doktorlar da önemsiyor.Her şeyini,iç organlarını bile gösteriyorlar.Vanda özel İstanbul hastanesinde varmış,diger hastaneleri bilmiyorum ama.Kızlar bu detaylı ulturasyan ne oluyo bana doktorum bişey demedi sadece 3 lu ye gerek yok dedi hakkarideyiz doktor pek iyi değil yapılması gereken biseyse vana gidelim
Atarlilohusa ayy tebrik ederim,adıyla yasasın oğlun.Benim de oğlum olacak inşallah.Minicik bir yiğit gelip kondu şimdiden gönlüme.Çok sükür.
Evet doktor çok önemli kesinlikle,güven vermeli,sakinleştirmeli,yol göstermeli.İnşallah hepimiz içimize sinen doktorlar buluruz.
Yapılması gerektiğini düşünüyorum canım.Doktorlar da önemsiyor.Her şeyini,iç organlarını bile gösteriyorlar.Vanda özel İstanbul hastanesinde varmış,diger hastaneleri bilmiyorum ama.
20-24 arası dedi doktorum en son ama 20-22 diyenleri de duydum.Bu aralıkta yaptırmaya calış canımTamam teşekür ederim canım peki kaçıncı haftada oluyo bu
20-24 arası dedi doktorum en son ama 20-22 diyenleri de duydum.Bu aralıkta yaptırmaya calış canım
Rica ederiimTamam çok teşekür ederim
Hayırlı olsun kız anneleri çoğalıyrzBugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim. Minnoş bir kızım olucak. Çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?