Benim de dusuk tehlikem vardi gecti. Progestani biraktim iliski de serbest demisti. Yarin ikili test icin gidicem zaten. Umarim bi sorun yokturCanım benim ilk gebeliğimde başıma gelmişti, doktorum progestan vermişti ve belli bir süre ilişkiyi yasaklamıştı. Bu gebelikte o yüzden daha temkinli davrandım.
Ben iki ayri dr a gidiyorum. Devletteki yasak dedi ozeldeki degil dedi. Bugun devletteki de ilk uc ay bitmis sknti olmaz dedi. Sukur bebisim iyi. Ikili testimi verdim. Ins iyi gelir sonuclarValla benim hafif lekelenmem oldu kahverengi ,progestan kullandım iki hafta ,iliski yasak dedi hala da yasak devam ediyor bizde.korkuyorum açıkcası yeltenmiyoruz bile
Ben ilk gecen hafta hissettim tam anlayamadım ama artık eminim gergin özellikle akşamları kıpır kıpır biseyler oluyor tabi net tekme gibi diyemem ama sanki karnımda karınca gezer de huylanırsın ya oyle bi gıdıklanma oluyor.hatta eşim yan taraftan hafif bastırıyor hemen bi gıdıklanma oluyor eminim yavrumun olduğunaKızlar bebeğin hareketleri kaçıncı haftada hissediliyor
Ama bunu herkes aynı haftada hissedecek diye bir şey yok ben vücudumu cok dinliyorum belki ondan belki Bebek cok hareketli ondan ama 20. Haftaya kadar anlaşılmaması normal diye okudum.Ben ilk gecen hafta hissettim tam anlayamadım ama artık eminim gergin özellikle akşamları kıpır kıpır biseyler oluyor tabi net tekme gibi diyemem ama sanki karnımda karınca gezer de huylanırsın ya oyle bi gıdıklanma oluyor.hatta eşim yan taraftan hafif bastırıyor hemen bi gıdıklanma oluyor eminim yavrumun olduğunaHele tatlı bisey yiyince durmuyor kuzum
Progestanı ne zmn bırakmamız lazım acabaValla benim hafif lekelenmem oldu kahverengi ,progestan kullandım iki hafta ,iliski yasak dedi hala da yasak devam ediyor bizde.korkuyorum açıkcası yeltenmiyoruz bile
Bana dr. Bıraktırdı bende cok halsizlik ve çarpıntı oldu Progestan yapabilir kanama alanı görmüyorum kullanma artık dedi. Doktoruna sormadan bırakma bence canimProgestanı ne zmn bırakmamız lazım acaba
Banada bırak artık dedi kanama alanı kalmamış ama bende bırakırsam kötü bişey olur mu diye endişelenyrm sonuçta bibuçuk aydr kullanıyrmBana dr. Bıraktırdı bende cok halsizlik ve çarpıntı oldu Progestan yapabilir kanama alanı görmüyorum kullanma artık dedi. Doktoruna sormadan bırakma bence canim
Ben 3 aydan sonra etki etmedigini biliyorum canimBanada bırak artık dedi kanama alanı kalmamış ama bende bırakırsam kötü bişey olur mu diye endişelenyrm sonuçta bibuçuk aydr kullanıyrm
Gözünaydın darısı başımıza bende haftaya salıya aldım öğrenrm inşallahMeraba güzel annisler nasılsınız bugün kontrolüm vardı bebisimizi gördük çok guzeldisonunda cinsiyeti de gösterdi kızım olacak allahın izniyle hersey yolunda çok şükür gayet sağlıklı kızım 190 gr 11 cm masallah darisi öğrenmeyi bekleyenlere inşallah
Maşallah büyümüş kuzucuk.Meraba güzel annisler nasılsınız bugün kontrolüm vardı bebisimizi gördük çok guzeldisonunda cinsiyeti de gösterdi kızım olacak allahın izniyle hersey yolunda çok şükür gayet sağlıklı kızım 190 gr 11 cm masallah darisi öğrenmeyi bekleyenlere inşallah
Günaydııın hayırlı olsun. Ben kız çocuklarına daha çok düşkünüm ama erkek hissediyorum bakalım bizimki ne merak içindeyim :)Gunaydin anneler benimde bir oglusum olacak insallah simdi heycanla hareketini hissedebilmeyi bekliyorum hamileligin yarisini bitirdik sayilir tadini cikaralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?